והרי הודעה חגיגית

והרי הודעה חגיגית../images/Emo26.gif../images/Emo65.gif

קיבלתי כוכב ...קיבלתי כוכב!!!!!!!! השבוע ירדתי שני קג´ ו200 גר´..... המדריכה שלי היתה מבסוטית ואני עוד יותר כמובן...... אז הדביקו לי כוכב של 5 קג´ על הבגד ..גאוות יחידה ממש.... איזו הרגשה נפלאה באמת, אני מאושרת היום, אני יודעת שאני בדרך הנכונה למטה.. מחזיקה אצבעות לשאר השומרות שירדו יפה גם השבוע...... שלכן תות

קולולולווווו

מקווה שהכוכב של חמש קילו לא שוקל ככה בכל מקרה שווה לשמור עליו ולעשות אוסף בואי נגיד של 5- כוכבים???.. בשביל ההתחלה תמיד ידעתי שאת משו משו

osnat2

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif

ענתש

New member
מזל טוב !!! גם אני ירדתי השבוע...

700 גרם ! אחרי תקופה ארוכה של התקעות ו-1.5 ירידה בשבוע שעבר... איזה כיף !

מיקגאפ

New member
תותי- איזה יופי, נורא שמחה בשבילך!

כל הכבוד יקירתי! קבלי מליון
וגם
שמגיע לך ללא ספק. איזו ירידה יפה, הלוואי על כולנו. יש כבר כמה טיפים שאת יכולה לתת? אני מתארת לעצמי שאת לא מנצלת את כל ה-20 הנקודות היומיות שמותר נכון? אם אני לא טועה - ירדת כבר משהו כמו 5.5 ק"ג - זה כבר מידה במכנסיים... שרק ימשיך ככה!
מיכל

חייבים לנצל את כל ה-20 נקודות

בשביל לרדת, לא סתם אומרים שבשביל דיאטה טובה צריך לאכול והרבה. אם לא מנצלים את ה- 20 הקודות, אז מה עושים כשיורדים ל-18? עדיף לאכול את הכל, זה מבטיח ירידה יפה. אני מדברת מנסיון ירדתי 17 קילו ב- 15 שבועות בשיטת הנקודות. (אולי אני צריכה לחזור אליה וזהו...). ולעניין, תותי, כל הכבוד, אין כמו ההרגשה הטובה של אחרי השקילה. איזה כיף לך.

למעלה