והרי הודעה שהתקבלה זה עתה -

רחלי1

New member
והרי הודעה שהתקבלה זה עתה -

אתי אלבכרי הרימה טלפון לאחר שסיימה ליפייף את השטרודלית, והיא מבקשת למסור לכל האוהדות שהכלה יצאה תואמת ג´וליה רוברטס בטקס האוסקר האחרון, וזה כולל איפור הורס, תסרוקת אסופה, אצילית ומושלמת, שמלה שאין לה תחרות, ובכלל - השטרודלית הזאת כנראה יפה בטירוף...והיום הכי הכי.... המיועד, אגב, כמעט התעלף כשראה אותה, ולא האמין למזלו הטוב. אז יאללה, רוצים כבר לראות תמונות!!!

די עם כלות יפות ! ../images/Emo3.gif

"אני שוקלת בשיא הרצינות לבטל את החתונה - אין לי סיכוי לעמוד בתחרות מול כל יפיפיות הפורום לדורותיו !" הכריזה הילה וליטפה בעצב את הקילוגרמים האומללים שהתנחלו על בטנה באיטליה. "זהו, מעכשיו מרד, לא עוד כלות יפות ! הבו לי כלה מכוערת !" וברצינות - חליק, בנות, קודם התמונות המדהימות של הילית ושיר, ועכשיו שטרודל רוברטס שלנו ? זה כבר לא הוגן... [ואל תגידו לי ש"כל הכלות יפות"... ממחר - דיאטה !]

Sharon_1

New member
הילה חמודה!!!

תאמיני לי שאם ... (השם שמור במערכת) ששוקלת לפחות 100 ק"ג (לפחות, בזמנים טובים!), נראתה מדהימה בחתונה שלה - כל אחד יכול. אכן - כל הכלות יפות. בעצם...כשאני חושבת על זה לעומק - היינו לפני שנה בחתונה שהכלה נראתה כאילו - יאללה, יאללה, תלכו כבר הביתה, תנו לספור את השקים כבר... הם לא רקדו, לא הסתובבו - אני לא יודעת מה הם עשו. אבל הכלה שבימים כתיקונם נראית מצויין - נראתה כאילו עשו עליה שפכטל, ואת השמלה אני בכלל לא זוכרת - ואם אני לא זוכרת - כנראה שהמצב היה גרוע... טוב, טוב, לא רציתי לדכא אותך...אבל אם את יפה לפחות כמו הכתיבה שלך - אין לך מה לדאוג. ולגבי הק"ג המיותרים - אל תדאגי - אם אני ירדתי כבר 10 ק"ג - כל אחת יכולה.

רחלי1

New member
הילה, יקירה -

הרשי לי לעודדך במעט. מהגגת לך כאן בחורה בלתי דקה בעליל (אני...
) שאין שום סיכוי שתגרוף תאורים בסגנון אלה שהקדישה לשטרודלית, ובכל זאת.... נראה לי שעם קצת מצב רוח מבודח ונרגש, בתוספת שמלה לא מגוחכת (ואפילו מחמיאה, אם אפשר) וכן מסקרה במינון לא מפלצתי, כולנו נהיה יפות יפות, שזה לא להאמין
אז הניפי ראשך בגאון, נערתי, כי יש לי הרגשה שתהלמי בנו בענק ותריצי כאן תמונות מאוד מאוד כובשות מיום חגך הקרב... חוץ מזה, את יפה. ככה, בלי לראות אותך. החלטתי. מה תעשי לי???

אינצה

New member
רחלי את גדולה!

ככה, בלי הרבה מאמץ, את מעלה חיוך על שפתי עם כל הודעה שלך

למעלה