והרי החדשות מאת עמק פרי ז"ל!

אשור

New member
והרי החדשות מאת עמק פרי ז"ל!

רות שפירא ז"ל לאה פורת ז"ל יצחק פרי ז"ל משה בן אפרים ז"ל...............

ez

New member
וטליה שפירא ז´ל, עם שושלת

והפולניות ש- מ-ז-ד-ז-ות
והנה לשובב נפשותיכם

magy

New member
מבאס לבדוק את כל הרשימה

אין שום אינדיקציה מה נקרא ומה לא....עבודה סיזיפית...... חייבים שם למעלה להמציא משהו ......מה אתה עושה מרקי כדי להקל על הדפדוף? אתה בטח ותיק ממני......

גל-עמית

New member
עמק פרי ז"ל....

משפחתו של עמק פרי (פיול) היו שכנים של הורי - טרם הולדתי. הם גרו קומה מעלינו, ברח´ שפירא (מול תחנת המוניות של טירת-כרמל).... אביו היה רופא שיניים מפורסם....עמק למד עם אחותי הבכורה ז"ל., בכיתה אחת..... אגב מגי, שכחת את אסתר סופר ז"ל....

magy

New member
שעה של הנאה גדולה....

שעה של קורת רוח עברה עליי . יהורם גאון בכל הופעותיו במשך השנים, שר בטלויזיה החינוכית. בצבע ובשחור לבן.. ואני נהניתי....בעיקר מן המילים הנפלאות שכתבו פעם. זו הייתה חתיכת נוסטלגיה לצפות בו החל "מקזבלן" ועד לשירים החדשים. בעיניי, כולם יפים, אפילו יפים האחד מהשני... אבל כשסיפר על השיר שהוא עומד לשיר.. ואמר שהוא הולך להשוות את הארץ שהוא אוהב לאישה, נרעד בי מיתר קטן. אני רוצה להביא לכם את מילות השיר של נעמי שמר (הענקית), גם הלחן שלה.. לבבתיני לפעמים את עיר לפעמים ארץ לפעמים את לי חזיון שרב רגע תראי רגע שוב נסתרת מתרחקת כאשר אקרב לפעמים אחות לפעמים את אם לי לפעמים את סוף או התחלה רק אותך אחמוד ואחרת אין לי לבבתיני אחותי כלה אם את נשוקה וחבוקה וחשוקה אם את חבולה וגזולה ועשוקה לא אטוש אותך ולא אזנח לבבתיני באשר הינך כן לא אחד העז להתקלס בך ולא אחד העז אותך לבזות אבל אני לעד לא אתבייש בך לבבתיני בכל זאת לפעמים נווה לפעמים מדבר את לפעמים את אכזבה קשה לי תמיד הנך חידה בלתי נרגעת או חלום או בקשה לפעמים ילדה בצמות וסרט מתבגרת לי בבת אחת ואני שואל לאן את ממהרת לבבתיני כמו שאת אם את נשוקה וחבוקה וחשוקה אם את חבולה וגזולה ועשוקה לא אטוש אותך ולא אשכח לבבתיני כך או כך לפעמים את עיר לפעמים את ארץ רגע תראי רגע שוב נסתרת רק אותך אחמוד אין לי אין אחרת לבבתיני כך או כך................... אח אח אח .........איך שהוא יודע לשיר....................

למעלה