והרי החדשות :

והרי החדשות :

עד כה הייתי ב"לופ" : כדי להירשם לשנה הזו הייתי צריכה להגיש הצעת תזה. כדי להגיש הצעת תזה, אני זקוקה למאמרים. כדי שאוכל לקרוא מאמרים - צריכה להיות באוניברסיטה הרבה שעות (במשך היום אין לי הרבה שעות) או... בלילה מהבית. אבל.... כדי שאוכל מהבית - הייתי צריכה להיות רשומה באוניברסיטה. עד כאן חד גדיא חד גדיא.... ביום חמישי נפגשתי עם המנחה, לאחר שהגשתי טיוטא להכנה להגשה לתזה... כתבה לי מעט תיקונים. עברתי עליהם (בעודי שם) ורק כשישבנו ביחד, היו לה המוווווווווווווווווון תיקונים. אני חייבת לציין, שהדרך בה המנחה מתקנת ומעירה - מוצאת חן בעיני אני כל כך מרגישה נעלבת כשמתקנים בצורות מסוימות. וכאן.... לא היה שום עלבון, שום הטפה, פשוט תיקונים בגלל חוסר הידע שלי, ובגלל שעדיין לא ישבנו לדבר בכזו רצינות כמו אתמול. יש לי המון תיקונים - וצריכה להוסיף חלקים בהצעה, ולהוריד ולקצר חלקים אחרים, צריכה לשם כך לחבר שאלונים, צריכה להוסיף חומר ולהוריד אחר. המנחה אמרה, שהיא תוסיף מנחה נוספת (הן שתיים שמנחות במחקרים איכותניים) ו"הזהירה" אותי שעכשיו שתיהן יתקנו אותי
אני ש מ ח ה כי : 1. היא חתמה על הבקשה שלי לחזרה ללימודים, מיד רצתי למזכירות (טוב לא ממש רצתי, סתם עליתי כמה מדרגות), קיבלו, רשמו, ובשבוע הבא אקבל אפשרות לקבל שירותים מהאוניברסיטה סוף סוף.... 2. אני מבינה מה היא רוצה ממני, מה חסר לי, מה אני צריכה להוסיף. 3. אני מרגישה שיש התקדמות סוף סוף. שישו ושמחו בשמחת חג. יאללה.... לעבודה. האם אצליח צ'יק צ'ק ? כןןןןןןןןןן

al27tlv

New member
איזה יופי!

נשמע שיש לך מנח נהדרת שהיא גם בו אדם ולא רק אשת מקצוע. מה התחום? איזה תואר? איך הצלחת כל כך מהר להכין הצעת מחקר?

kilmok

New member
בהצלחה ועוד משהו

קודם כל בהצלחה! שמחה ממש מתפרצת מתוך הפוסט ההודעה שלך- וזה כיף. רק הערה קטנה אתן לך, על בסיס נסיון (לא שלי, אלא שם מספר אנשים)- שני מנחים למחקר זה מתכון יחסית בטוח למצבים מורכבים- עד כדי בעייתים- שעשויים להתפתח בעתיד. חשוב שתקחי את זה בחשבון. הערתה של כך ש"מעכשיו שתיהם יתקנו אותך"- היא הערה קריטית! ואני מבטיח לך שתהיינה אי הסכמות ביניהן, אי הבנות, וויכוחים. ואת תהיי באמצע ותנסי למתרן פוליטית בין שתיהן. חשוב לדעת זאת. ושוב - בהצלחה!

מממאיה35

New member
כל הכבוד!

באמת שומעים את האנרגיות שלך מתוך ההודעה. כל הכבוד על האנרגיות האלה, מקווה שימשכו

למעלה