והרי החוויות מיום הכיף בלשכת הגיוס

ש ק ד ב ת

New member
כן רק תחתונים..

יש תאים כאלה,והם אומרים לך תורידי חזייה, ותבואי עם החולצה עלייך ומכנסיים. ואז יש רופא את יושבת מולו(עדין עם הבגדים) והוא שואל אם יש לך את המחלה הזאת והזאת והזאת אחרי שהוא עבר את כל סוגי המחלות בעולם. הוא אומר לך תלכי מאחורי הווילון,והוא אומר לך תתפשטי ולהשאר רק עם תחתונים. ואת צריכה ככה לעמוד מולו,והוא אומר לך תתכופפי,תרימי רגל,תורידי רגל. ואז הוא יוצא,ואומר לך תתלבשי,את חושבת שהסיוט נגמר. ומעבירים אותך לרופא שני-שהוא בעצםןז ה שבסופו של דבר קובע מה יהיה הפרופיל שלך. ואצלו זה בדיוק אותו דבר רק שאצלו את שוכבת על מיטה. איפה אתם הולכים לצו ראשון,לא בת"א,נכון?!

ש ק ד ב ת

New member
והרי החוויות מיום הכיף בלשכת הגיוס

הגעתי 10 דקות לפני שעת ההתייצבות המבוקשת, התבקשי להגיש ת.ז. אך מפני שאני מאוד מאוד חכמה
, ועוד מעט אני כבר בת 17 נאלצתי לומר בבושת פנים שלא הוצאתי עוד, ויש לי ת.ז של אמא אם זה עוזר.
אמרו לי "לא!"
, שאלתי האם זה אפשרי להביא דרכון, ענו לי בחיוב. אצתי רצתי לטלפן
לאמי היקרה לבקש ממנה להביא לי דרכון לפני 11 (שעת הקבלה האחרונה), היא נענתה בחיוב לבקשתי כעבור שעה קלה (או יותר נכון שעה וחצי קשות) הגיע אמי הממהרת עם הדרכון. בגאוה נכנסתי ללשכה- שם נאלצתי לחכות זמן רב, ולהתרוצץ מתחנה לתחנה. הגעתי לראיון האישי ושם קיבלה אותי
מֲיידָלֲה במדים, חמודה וחייכנית שעונה לשם רוני, אמרתי לה שהיא הראשונה בכל המקום המפחיד הזה שמחייכת
, כנראה שהערה זו שהערתי לי למצוא חן בעיניה. היא שאלה שאלות סטנדרטיות אך מרתיעות במקצת כמו- אם משהו יקרה לך במסגרת הצבאית, הצבא ישלם כספים
, למי היית רוצה שהכספים ינתנו ( לא אופטימים במיוחד). אחר כך בקשה לבדוק את הבנת הנקרא שלי ושם נודעה לי מילה חדשה
"פי פחת" בעזרת רמזים דקים היא עזרה לי להגיע לתשובה הנכונה. אחר כך נפרדנו בעצב, ונשלחתי למקום קצת יותר משפיל- בדיקות השתן
. שם כל הפרחות החמודות מתאספות להן בשירותים, מקטרות על המבוכה שתגרם להן כאשר יצאו עם כוס
הפיפי השקופה, כאשר כולם יראו עד כמה כהים מי השופכין שלהן. אני בלעתי את כל מבוכתי, נכנסתי לתא קטנטן, ועשיתי מה שעשיתי... יצאתי גאה עם ראש מורם וכוס כמעט לגמרי ריקה, הנחתי אותה על שולחן הקבלה, שם עמדה בחורונת אנטיפטית במיוחד, והתישבתי למשך כרבע שעה לחכות שיקראו בשמי הערב לאוזן
. כשקראו לי נאמר לי לקחת את התוצאות ואיתן ללכת לחדר הרופא.
שם חיכה לי רופא רוסי חביב אך קצת זקן לטעמי. הוא בדק אותי כאשר תוחתונים ורק תחתונים מסתירים את מערומי. נתבקשתי לעשות תנוחות שאם זה היה תלוי בי -הייתי מוצאיה את אותן תנוחות מהחוק. אחר כך את אותן בדיקות פחות או יותר עשיתי אצל רופא רוסי אחר או יותר נכון -רופא גורילה. (לא כיף גדול)
משם אמרתי יפה שלום, ותודה רבה, ונתראה במחשבים הירוקים
ובמחשבים הירוקים שאלו אותי עם אני מסוגלת יכולה לעשות היום את המבחנים-ועניתי בחיוב
חושש. כמובן שלקחו ממני כל רכוש אפשרי,הושיבו אותי במחחשב שדווקא מקומו היה מתחת למזגן,ולכן כל כמה דקות הייתי זוכה לטיפת מים שהייתה צונחת עליי
.. אז בין לבין שצונחות עליי טיפות עשיתי את המבחנים,הכל היה נחמד,חוץ ממתמטיקה,שזה לא התחום שלי... אני קראתי 10 דקות את ההראות כדי להבין מה קורה שם,וגם כל הזמן התבלבלתי במקשים. סיימתי ושלחו אותי לבדיקות אצל רופאים מומחים-אבל זה היה כבר יותר מדיי.. לא רציתי לעשות, אז אני מניחה שנתראה בלשכת הגיוס תה"ש בקרוב.
שקד

עו מר 5

New member
שקד

לא נורא חפיף העיקר שנהנת בכל זאת זו חוויה אני מקווה שעבר עלייך בקלות ושלא ביישת אותנו ואת עצמך כמובן הכל לטובה

רותם טל

New member
את יוידעת שאני אוהבת איך שאת

כותבת...... המבחנים הפסיכוטכנים עד כמה הם קשים? (רועדת מפחד)

עו מר 5

New member
רותם../images/Emo57.gif

יש לי שאלה אלייך, למה הורדת איי סי קיו??? את כל הזמן און ליין
והמבחנים הפסיכוטכניים הם לא ממש קשים, הם בסדר ואל תפחדי תבואי מרוכזת עם שעות שינה. את יושבת מול מחשב ויש לך ארבעה מבחנים אני חושב: מתמטיקה, הבנת הנקרא, מבחן הוראות ומבחן צורות... מתמטיקה זה מתמטיקה, הבנת הנקרא זה הבנת הנקרא, מבחן הוראות זה מבחן שאומרים לך כל מיני דברים. לדוגמא: במשפט הזה כמה אותיות יש מעל האות כ´? וצורות נותנים לך כל מיני צורות ואת צריכה להתאים לצורת הבסיס... זה לא ממש קשה זה בסדר. והמבחנים על זמן, ברגע שנגמר לך הזמן במבחן מסויים המחשב עובר אוטמטית למבחן הבא, משמע אם לא הספקת לענות על כל השאלות, בעברית יפה אומרים "אכלת אותה". יחד עם זה אין מה לפחד מה שלא ענית או מה שטעית לא מוריד לך נקודות... חשוב שתבואי אחרי ארוחת בוקר
לפני המבחנים תלכי לישון מוקדם ואני מאחל לך הצלחה בשמי ובשם כל חברי הפורום...

רותם טל

New member
רגע רגע

יש לי עוד פול זמן,אני אפילו לא בת 15,רק אני ממש מפחדת מזה. אין לי מושג אאפילו מה אני וצה לעשות בצבא,אבל עדיין זה מפחיד. ונראה לי שטעית,למה הורדתי אי סי קיו,אם א י כל הזמן און ליין?

פ ר פ ר 18

New member
הם לא כל כך קשים אבל...

אם לא תתמידי ולא תקראי את ההערות כמו שצריך ותישבי ותחשבי על התרגילים שהם נותנים לך הקב"א (רמת מישכל שלך ע"פ המבחנים)תיהיה נמוכה ולא יציאו לך כל מיני תפקידים מעניניים... אז צריך לשבת ולהשתדל כמה שיותר בישביל התפקיד שלך...

ש ק ד ב ת

New member
הממ.. תראי, תשמעי

כולם אומרים שהם לא קשים, אבל שהזמן לא מספיק. אישית - אני עשיתי כל קטע בפחות מחצי מהזמן הנדרש, ובמה שנשאר לי פשוט בדקתי.... ונראה לי שאת די אינטליגנטית, וזה אף פעם לא מזיק. לא נראה לי שתהייה לך הרבה בעיה עם זה.

פ ר פ ר 18

New member
מה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לא הבנתי במיוחד למה כתבת לבייש אותנו
למה מה היא עשתה כבר שזה "מבייש" אותנו

גיברת מפקדת

שמת
איזה פורום חי בועט ותוסס יש כאן לאחרונה ? פעם הבאה שאת הולכת ללשכת הגיוס תגידי להם ש"ילד" אמר שאם לא רושמים אותך כבר מעכשיו למבדקי קצונה, רק הצבא יפסיד. עוד מעט חוזרים ללימודים מענין אם הפורום יהיה אז יותר שקט. ברכות לכולם ילד

NaDaV18

New member
הצו גיוס שלי

זה באמת עדיף על זה שיגידו לך לחכות בתוך ארון רק אם תחתונים ויקראו לך למאחורי הוילון ויגדו לך תוריד הכל! אבל אני כמו החייכנית הזאת ההיתי מנומס חייכן ואנטיפט. וביצאתי את כל המשימות הקשות להחריד במהירות ובשלווה... ולא ההיתי רע בכלל (לתדהמתי...) בידיעת השפה העיברית..... (בלי תגובות ציניות!) והוצאתי ת.ז במיוחד לארוע יום לפני. הגעתי אם תעודה טריה מהתנור... וכל הזמן אם ראש מורם וגאה הכי מורם ביציאה מהדלת הראשית...

פ ר פ ר 18

New member
שקד מתוקה אני ....

יודעת בידיוק מה עברת... הפיפי,הבדיקות,המבחנים..... רק שאצלי היה יותר מסובך בגלל שאני רוצה קרבי אני עוד צריכה לעבור מבחנים דיי קשים הייתי אומרת

Silviya Bamper

New member
אוף! מה אני הולכת לישון!

איזו מטומטמת! במקום לחכות עוד שעתיים, אז מה אם אני עייפה! עד שהייתה לי הזדמנות להיות איתך שקדה ושתשפכי לי את כל הסיפורים שלך! אוף! זה לא הולך ככה טוב חוצמזה אין לי מושג בכל הבלגנים האלה ששם אז רק מקווה שהתאוששת... ושוב אוף קטן שלא הייתי כאן
אוהבת אותך
לימור

מריה12

New member
גם אני פההה!!!!!!!

רק היתעוררתי
בוקר טוב!
הלכתי לישון אתמול בסביובות 6 בערב (לא ישנתי בלילה לפני) והיתעוררתי רק עכשיו סופית.. למה סופית? כי היתעוררתי פעמיים בלילה... פעם אחת כי היה לי חם.. אז אצתי רצתי לי לסלון לקחת את המאורר(אין עדיין מזגן..) ופעם שניה כי אני בלילה מסתובבת על המיטה..(היתעוררתי עם הרגליים על הכרית והראש במקום הרגליים..) אז כשהיסתובבתי דפקתי את הראש בקיר ומכה רצינית!
אתם עדיין פה נכון?

מריה12

New member
בלאט למישהו יש את...

מס´ הסילבסטר שלי(אי סי קיו) נמחק... מישהו פליזזזזזזזז אני מיתגעגעת לסילבסטר

ש ק ד ב ת

New member
פרפר,לימור ומריה

פרפר-הפיפי והבדיקות אצל הרופאים,כל הבנות מתגודדות להן,ומתחילות להגיד,אויש הוא יראאה אותנו ואיזה פאדיחות ואולי את תצאי ראשונה,וכל אחת שולחת את השנייה. אני חייבת לציין שאני לא ראיתי שום חייל ששוה לציין אותו.אבל אין ספק שמדים עושים אותם ועושים את זה. את יוידעת כבר אם התרבלת למג"ב?! לימורוש-אני לא יודעת מאיפה להתחיל לספר לך את כל מה שיש לי,אני חושבת שאני אתן לך את הכבוד להתחיל מריה-פושטקית קטנה,למדת מרותם למחוק את סילבסטר?! זה המספר שלך ,165179376 אוהבת אותכן, שקד

Silviya Bamper

New member
מתחשק לי להכות אותך

מה עכשיו אני אתחיל?! אוף איתך! איפה את?! אני לא אשפוך פה את הכל... שקדההה

מריה12

New member
קקי!

אנשים... כנראה שאני חולה.. וזה ממש בטטה.. היום אני הולכת לפגוש את המחנכת שלי (בלאט) זה בשש וחצי אני יוצאת.. אם אני ארגיש יותר טוב (ואני מקווה שכן) אני אלך למסיבה.. כן כן זאת שכל יום שלישי.. טוב עכשיו זה הזמן של אח שלי על המחשב (בינתיים שהוא באמבטיה אני מנצלת כמה דקות) אז אני לא אהיה פה עד סביבות חצות.. ואם אני לא ארגיש טוב אז משעה 8-9 אני אהיה פה אז עד אד.. love u all ביי

למעלה