והרי התחזית.... http://www.mako.co.il/news-channel2/Six-Newscast/Article-c81508cdaf74131004.htm
ח ח ב ו ב י ת New member 20/7/11 #1 והרי התחזית.... http://www.mako.co.il/news-channel2/Six-Newscast/Article-c81508cdaf74131004.htm
ד דודי בן אדרת New member 21/7/11 #3 מאוד מאוד לייק!! סחטיין עליכם אילן וחבובית כבוד!!!!!!! הרגע שמעתי גם ברדיו פירסומת לפסטיבל בקולו של אילן סביר - אחלה פירסומת וקריין!
מאוד מאוד לייק!! סחטיין עליכם אילן וחבובית כבוד!!!!!!! הרגע שמעתי גם ברדיו פירסומת לפסטיבל בקולו של אילן סביר - אחלה פירסומת וקריין!
ה המון קינמון New member 21/7/11 #5 גדוללללל, יפעת ואילן שיחקתם אותה../images/Emo13.gif מוכרחה לשאול משהו. אילן, דודי או כל אחד אחר שיודע מה התשובה, האם לברווזה מההצגה יש קפיץ בצוואר??????????????
גדוללללל, יפעת ואילן שיחקתם אותה../images/Emo13.gif מוכרחה לשאול משהו. אילן, דודי או כל אחד אחר שיודע מה התשובה, האם לברווזה מההצגה יש קפיץ בצוואר??????????????
ד דודי בן אדרת New member 21/7/11 #7 חגית - אין לי מושג לגבי הקפיץ אבל די בטוח שאילן ידע את התשובה! אם לא, תוכלי לברר זאת כשתצפי בהצגה. אגב, זוכרת באיזו שורה הכרטיסים שלכם ל"מטמורפוזה" ?
חגית - אין לי מושג לגבי הקפיץ אבל די בטוח שאילן ידע את התשובה! אם לא, תוכלי לברר זאת כשתצפי בהצגה. אגב, זוכרת באיזו שורה הכרטיסים שלכם ל"מטמורפוזה" ?
ד דודי בן אדרת New member 21/7/11 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי!!! ענווה ( גם אם מזוייפת ) אינה הולמת אריות כמונו
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי!!! ענווה ( גם אם מזוייפת ) אינה הולמת אריות כמונו
י יהבוליק New member 21/7/11 #9 חחח.. ואני חשבתי שחבובית התבלבלה... ../images/Emo267.gif לא הצלחתי ישר לפתוח את הלינק, ועד שהוא עלה, הרצתי מחשבות שחבובית חולה מושבעת של תחזיות ממש מכורה.., ואפילו שותפה פעילה באיזה "פורום תחזית יומית" והעלתה קישור בפורום הלא נכון... חה חה חה!! ענק! איזה יופי ! עומד להיות כיף אדיר!
חחח.. ואני חשבתי שחבובית התבלבלה... ../images/Emo267.gif לא הצלחתי ישר לפתוח את הלינק, ועד שהוא עלה, הרצתי מחשבות שחבובית חולה מושבעת של תחזיות ממש מכורה.., ואפילו שותפה פעילה באיזה "פורום תחזית יומית" והעלתה קישור בפורום הלא נכון... חה חה חה!! ענק! איזה יופי ! עומד להיות כיף אדיר!
ה המון קינמון New member 21/7/11 #11 דודי, צ'טערת, אני ממש לא זוכרת איזו שורה. אני חושבת ששורה מספר 3 או משהו כזה , הזיכרון שלי לא משהו.
ד דודי בן אדרת New member 22/7/11 #12 לא נורא!!! סתם רציתי לדעת אם את אכן בשורה 3 אז אני אוכל למשוך לך בשיער מאחור אני בשורה 5
ה המון קינמון New member 22/7/11 #13 ותהרוס לי את הפן (המתולתל)../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ותהרוס לי את הפן (המתולתל)../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ד דודי בן אדרת New member 22/7/11 #14 אל תדאגי אני אמשוך בעדינות ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif