והשאלה הבאה היא

והשאלה הבאה היא

האם הייתם רוצים להחליף את מקומכם במישפחה? כלומר- בכורים רוצים להיות צעירים? ילדי סנדביץ' רוצים להיות בכורים? אם כן- למה? אם לא-למה? אני בכורה במישפחה והייתי רוצה לנסות להיות הסנדביץ- אחרי שכבר יש ילד או שניים, יש להורים קצת נסיון- ועוד לפני הסוף , כשיש לי עוד אחרים אחרי להשפיע עליהם. ומה איתכם? ועוד דבר- ביום שלישי, בחג, לא תישאל שאלה יומית, השאלה הבאה- ביום חמישי.

allheart

New member
לא הייתי רוצה להתחלף במקום שלי

עד שהתרגלתי אליו....
אני בין הקטנים בבית אז ככה שיש לי מקום טוב.

חילופים במשפחה ../images/Emo66.gif

באיזשהו מקום, נראה לי שהיה נחמד להתחלף- קצת לשנות, לגוון
אין יותר מידי משמעות אם אני הצעירה או הבכורה...

פילפולה

New member
לא

אני הבכורה וטוב לי.יש המון אחריות וזה בסדר... אני מודה שבשלבים שונים בחיים שלי רציתי להיות הכי קטנה והכי מפונקת-אבל היום אני מבינהשלהיות אחות גדולה זה חלק ממי שאני...

noooga

New member
עונה..

אצלי זה משתנה... יש ימים שכ"כ כיף לי להיות הכי קטנה.. כולם מפנקים, מציקים (במובן החיובי), מתעניינים.. אבל לפעמים בא לי להיות הבכורה.. כי להיות אח בכור זה כמו להיות דמות מוערצת.. ככה זה בעיניי לפחות.. ולהיות מוערץ זה תמיד נחמד

לא רלוונטי עבורי

כולנו נשואים, לי ולאחותי יש ילדים. לא יכולה לדמיין אותי כבכורה או כצעירה וזה לא ממש חשוב כשכולנו מחוץ לבית.

limooor

New member
לא הייתי משנה את מקומי

אני מס' 4 מתוך 6 אחותי הקטנה (שיום שבת חוגגת 18) אותה למשל בחיים לא הייתי מחליפה אנחנו כל ה5 גדלנו יחד וצברנו חוויות מדהימות ורותם למשל יש לה הכל כסף בגדים מחשב כל מה שאנחנו חלמנו אבל היא לא יהיה לה את החוויות שעברנו בכלל כל הדור הזה לא יוכל היום הכל מגיע עד הידיים של הילדים

dominogrose

New member
אף פעם לא חשבתי על זה..

אני חושבת שאני מעדיפה להיות הכל חוץ ממה שאני - סנדוויץ'.

הייתי רוצה להיות הכי צעירה

אני הסנדביץ' וזה לא הכי כיף, ובלי קשר אני חושבת שאח צעיר אחרי לפחות 2 ילדים זה אידאלי, כי האחים "סוללים" את השטח עבורו ו"מחנכים" את ההורים להתמודד עם כמה וכמה בעיות בגידול ילדים. אני יודעת למשל שהיה לי מאוד קשה לחנך את ההורים כשהייתי בתיכון, שבגיל 16 זה לגיטימי ומקובל לצאת לבלות ב-12 בלילה ולא לחזור בשעה הזאת, ולנסוע לבילוי עם חברים במונית ולהתאפר. אולי אם הייתה לי אחות גדולה ולא אח הם היו יותר מוכנים לזה.

FroZeN Heart

New member
הייתי רוצה להיות בכורה

אני באמצע-כולם מעריצים את אחי הגדול, כולם מפנקים ומקלים על אחותי הקטנה, ואני סתם ילדת ביניים שצריכה לעשות הכל כי אחותי קטנה מדי (15!!!) ואח שלי בצבא. בעע.

shirly adda

New member
הייתי רוצה להחליף מקום

אני מספר 4 מתוך 5 זה הכי חרא... תמיד משווים לאחים הגדולים, ובנוסף יש אחות קטנה וקרציה! הייתי רוצה להחליף מקום.... אבל יותר מזה הייתי רוצה להחליף אחים!!!! חחח (הייתי רוצה אח גדול אח או אחות ואח תאום....)

למעלה