והשאלה היומית

והשאלה היומית

האם קרה שמישהו בא להתלונן על אח/אחות שלכם בפניכם? למשל שכנה של אחותי פעם אמרה לי שאחותי שומעת מוזיקה חזקץ מה תעשו בסיטואציה כזו? תגנו על האח/ות? לא תתערבו? תספרו לאח/ות? אני אמרתי לשכנה ההיא שאין לי שום מקום להתערב ושתדבר עם אחותי. מה אצלכם?

לדעתי- עשית נכון בסיטואציה הנ"ל ../images/Emo13.gif

יש לה בעיות עם האחות- שתפנה לאחות, מה את קשורה?? עד כה, התלונות באו בעיקר ממני על האחים, לא מאחרים

blue skies

New member
אני חושבת שכן

אבל בעיקר נתקלתי בזה מצד סבתא שלי שקטרה על אחי לגבי השאלות שלך אני חושבת שלגבי כל השאלות זה תלוי: אני אגן עליהם (שתי אחיות ואח) תלוי מול מי ובאיזה עיניין כי אם זה מול סבתא שלי נגיד ואני חושבת שהיא צודקת ובאמת אחיי עשו טעות אז אני לא אגן עליהם אם אני אחשוב שבזה שאני אספר להם זה יעזור להם במשהו וישנה משהו לטובה אז כן אני אספר אבל לא בקטע של להאשים אם אני חושבת שזה 'מקרה אבוד' או שזה יכול לפגוע אז אני לא אספר

mישמישית

New member
כן כמה וכמה פעמים

אל אחי ואחותי בדרך כלל אני מספרת לאח שהילשינו עליו אבל אומרת שזה לא עיניני ואם זה מישהו שאני לא ממש מכירה אני פשוט אומרת שאני יגיד לו/לה אבל אין לי כל כך מה לעשות

jKiTTiE

New member
אני בהתחלה תמיד יגן עליהם

לא משנה מה המצב אחר כך אני יראה מה קרה וזה ואם מי שהתלונן עליהם צדק אני יגיד להם ללכת להתנצל או משו...

למעלה