והשאלה למחר

והשאלה למחר

בתוך היחסים בין האחרים והאחיות ברור שיש כאלו שקרובים וקשורים יותר זה לזה מאחרים- האם אתם קשורים למישהו מהאחים? האם האחים שלכם קרובים יותר מאחרים מאשר אליכם? האם אתם מקנאים בקשר טוב שיש בין אחים אחרים שלכם? אני קרובה לאחותי אבל היא יותר קרובה לאחי ויותר בקשר איתו. אחי ואני בקשר טוב אבל לא קרוב. אני לא מקנאה ולא מוטרדת מהקשר בניהם. ואתם?

jKiTTiE

New member
ייוו אני ראשונה סטייל =]

האם אתם קשורים למישהו מהאחים? לא... האם האחים שלכם קרובים יותר מאחרים מאשר אליכם? יש מצב... האם אתם מקנאים בקשר טוב שיש בין אחים אחרים שלכם?לא... שיהיה להם בכיך =] חיחי

שאלה יפה ../images/Emo13.gif

קצת מוזר ואולי דווקא בגלל שאחותי גרה רחוק- אני יותר קרובה אליה. אולי זה גם בקטע של אחוות בנות אחיות, ואולי בגלל שבהמון מובנים אנחנו דומות מאוד.

sivanshain

New member
מוזר לא טרחתי לחשוב על זה..

האמת שקצת קשה לי עם הקשרים עם אחי ואחותי כי אני בבית ממש מעט אני יודעת שאחי ואחותי לא מסתדרים אבל שניהם דיי מסתדרים איתי. אחי שהוא הכי קטן אחרי שאני לא נמצאת הרבה זמן בבית ממש מחכה שאני אגיע הבייתה כדי לשתף ולספר לי ואם אני לא מקדישה לו זמן הוא מסוגל ממש להפגע מזה. אחותי לעומת זאת מופנמת ולא טורחת להראות שהיא רוצה יחס ועל כן אין לי שמץ של מושג מה בדיוק טיב היחסים שלי איתה. שאלה מצויינת!!!

למעלה