והשאלה שלי היא ההגה ביידים של מי?

אופה3

New member
והשאלה שלי היא ההגה ביידים של מי?

מי אצלכם יותר נוהג שאתם יוצאים ביחד. לכמה ממכם יש רכב צמוד, ולבעלים גם, רכב של העבודה אולי. לי יש רכב צמוד ולבעלי רכב מהעבודה. שאנחנו יוצאים בדרך כלל הוא נוהג, ולעיתים גם אני, שבא לי ככה לקרוע את הכביש עם כמה קינגדאונים. מה איתכם. האופה

ראשהעין

New member
בדר"כ אצלו עד ש...

שהוא מתחיל לנהוג כמו ב"פורמולה 1" (מרוץ מכוניות - למי שלא מכיר) ןאז אני מבקשת ממנו לעצור בצד הכביש ואנחנו מתחלפים. ככה כל נסיעה שלנו ביחד היא נהיגה משותפת

שמופית

New member
הוא נוהג !!!

רק כשהוא ממש ממש עייף ושפוך וכשהוא מבקש ממני, רק אז אני נוהגת. כמובן שלבד אין לי בעיה לנהוג, ואני לא מפחדת לנהוג בחושך או כאלה (וכבר עליתי פעם לבד לרמת הגולן באוטו), אבל אני ממש לא מתלהבת לנהוג, במיוחד לא עם כל המטומטמים ששורצים על הכביש. אני לא יודעת למה זה, אבל נראה לי שתמיד כשאני על הכביש (במיוחד בזמן האחרון), כל הדפוקים יוצאים מהבית וחייבים לעשות תחרות מי נכנס לי בין הגלגלים וחותך אותי בצורה הכי מטורפת

fila

New member
בד"כ הוא נוהג

אבל אם באתי לאסוף אותו מאיפשהו אנחנו לא מתחלפים, אחרי יציאות אפילו אם הוא שתה רק כוס אחת אני נוהגת... וגם כשאין לו חשק....

shelycat

New member
..............

אני חושבת ששאלה בעיניין הרכבים=רכוש שלנו, איזה, כמה וכמובן מי מממן אותם(=פרטים על המשכורת) היא בגדר "פירצה קוראת לגנב" ,אני לא יודעת מי קורא את הפורום (סך הכל יש הרבה סמויים) ואני חושבת שכדאי לחשוב פעמיים לפני שעונים על שאלה שכזאת.

אביבית1

New member
הוא הנהג הקבוע שלי

מכיוון שיש לנו מונית (הבעל נהג מונית), הוא נוהג תמיד כי בשביל לנהוג על מונית אני צריכה לעשות רישיון לרכב ציבורי

יעלי2

New member
אז ככה ../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

לשנינו יש מכוניות. לי יש מכונית בערך מהיום שקבלתי רישיון בגיל 17.5. כל השבוע אני נוסעת לעבודה וגומעת קילומטראז´ כפול מבעלי. בסופי שבוע הוא נוהג. אין לי בעיה לנהוג ונהגתי בעבר לאילת לבד. בחו"ל אנחנו נוהגים שווה בשווה והיו לנו טיולים בארה"ב שבהם נהגנו כל אחד כ 4-5 שעות ביום. האמת? אין כמו לפתוח את הבוקר עם מזג אויר קריר, מכונית אמריקנית מעולה וכבדה שיושבת טוב על הכביש, בייגל עם קרים צ´יז ביד אחת והגה ביד השניה-וקדימה לדרך. בכלל לנהוג בארה"ב זו חוויה אחרת, ותרבות ניגה שלא מוכרת בארץ. ראו ערך נהג שעוימד ברמזור ירוק ואף לא כלי רכב אחד מעיז לצפצף לו. כי ברור שיש סיבה שהוא עומד (להבדיל אלף הבדלות מכאן, שלפני שמתחלף הרמזור כבר יש צפירות). בכל מקרה, אם בעלי קורא את השורות הללו, אני מזכירה לך שוב שאם אתה רוצה להזמין לי קורס נהיגת מרוצים בצרפת (עלות פעוטה של יהלום בגודל ביצה), אז אתה צריך להזמין כבר עכשיו!

תוכי

New member
לנו

יש מכונית אחת וזה לא משנה מי נוהג מידי פעם אני ומידי פעם חיים

די כבר עם הפרנויות

"יש הרבה סמויים". מה זה כאן? מי זה סמוי? מה סמוי? זה פורום כללי שמי שרוצה קורא לא מועדון סגור שצריך לסנן את הסמויים שמסתננים אליו. תפסיקי לתת הרגשה לא נעימה בפורום כשכל פעם מחדש את מזהירה מסמויים וטוענת שאת חושדת שמישהו מתחזה. די כבר עם זה!!!

אתי@

New member
הוא נוהג, לא יודעת למה, אולי בגלל

שתמיד המכוניות היו שלו.

תמרה*

New member
נראה לי שרק אצלנו רב הזמן

אני נוהגת... ויש לזה כמה סיבות: בכל הנסיעות בעיר אני נוהגת כי ירון במקור מהצפון ולא שולט בכבישי גוש דן (ואני, אם יורשה לי להעיד, מעולה...) ירון שונא לנהוג ואני לא. למרות שכשאנחנו נוסעים מחוץ לעיר (לפחות פעם בשבוע להורים שלו ליד עפולה), אני נוהגת בהלוך, ובחזור הוא נוהג (ואני לא מצליחה להשאיר את העיניים פתוחות)

rona25

New member
שנינו נוהגים... ../images/Emo73.gif

אבל בגלל שאני נוהגת באיטיות ונכנסת ללחץ כשמתחילים לחתוך אותי בכביש - אם אנחנו רוצים להגיע לאיזה מקום מהר - הוא נוהג..... אני בעיקר נוהגת בסופ"ש ובערבים... והאוטו אצלו בעיקר באמצע השבוע.

בד"כ הרכב אצלי...

מכיוון שבעלי בקבע ולא נימצא כל יום בבית, האוטו בשימוש אצלי. בסופי שבוע כאשר חוזר הביתה ואנחנו נוסעים ביחד ההגה בידים שלו. עדיף אצלו מכיוון שהוא מכיר את הדרכים הרבה יותר טוב ממני, בתור אחד שעושה מספר פעמים בשבוע נסיעות מרמת הגולן למרכז הוא גם נהג יותר טוב (כמה קרדיטים
) אני גם האחראית לדאוג לתיקון האוטו, מבררת מחירים מול אבא - (שמאי רכב) מתווכחת עם מוסכים וחנויות לחלקי חילוף ואוהבת את זה...

נופר 30

New member
כאשר נוסעים נסיעות משותפות

תמיד הוא נוהג כי עם האוטו של העבודה שלו אני לא יכולה לנהוג אלא אם הוא עייף ואז נוסעים בשלי מעבר לזה לי יש וטו ככה שהרבה פעמים אני נוהגת כשנוסעת לאמא שלי או לחברות

kisses

New member
בארץ אני תמיד נוהגת בבית

בדר"כ הוא נוהג לכל מקום שאנחנו הולכים אלה עם כן הוא שותה או לא מרגיש טוב אז אני נוהגת.

שמופית

New member
תגידי ליאת, זה לא קשה

לנהוג הפוך ?
כשאתם מגיעים לארץ אתם לא מתבלבלים ?

שמופית

New member
לא צחקתי !! זה נראה לי מבלבל לאללה

בגלל זה אני מפחדת לשכור רכב באנגליה. נראה לי ביזארי מדי לנהוג בצד השני של הכביש... להיכנס לרכב מהצד הלא נכון...

dorlim

New member
כשיוצאים יחד - בד"כ הוא

קודם כל כי הוא ממש חולה הגה
ונוהג מצויין ובד"כ כך אנחנו מגיעים יותר מהר (יש לו אוסף של דוחות על מהירות
)

למעלה