והשאלה שלי היא...

והשאלה שלי היא...

האם יש משהיא שכן מסתדרת עם הורי בעלה??????????? ואם כן, מה הסוד??????????? מיכל - זאת שאשמה בכל...

אתי@

New member
אין לי בעיות עם ההורים של בעלי

הם אנשים נוחים ומאוד מאוד נחמדים, ככה שלא צריכה להיות שום סיבה לבעיה. אז אני מניחה שהסוד שלי הוא אופי נוח

שמופית

New member
מסתדרת איתם מצויין ../images/Emo45.gif

ולא רק עם ההורים אלא עם המשפחה המורחבת בכלל (טפו טפו טפו). הם פשוט משפחה חמה ואוהבת וקיבלו אותי באהבה כמעט מהרגע הראשון (אני מניחה שהיה להם טיפה קשה בהתחלה, כי אני מבוגרת מתמיר ב 4 שנים, אבל אחרי פעם-פעמים, שלמדו להכיר אותי - הכל בסדר). הסוד ? אני לא יודעת... אני פשוט נותנת להם את הכבוד המגיע להם (ובתור ההורים של האוצר שלי, יש לי הרבה כבוד אליהם...), מקשיבה לעצות ומשתדלת לעזור כשצריך. והאמת היא שאמא שלו היא גננת ולמדה פסיכולוגיה, כך שהיא גם יודעת איך צריך להתנהג עם הנשים של הבנים שלה.

kisses

New member
אני מסתדרת נהדר עם ההורים של

בעלי בלי עין הרע
. ולא ניראה לי שיש סוד, זה פשוט תלוי בטיפוס שלהם,] ההורים של בעלי הם שניהם צברים, נורא חברמנים ונורא קל לדבר איתם. בנוסף לכל אני עוד עובדת מהבית של אמא שלו ככה שאנחנו כל יום מתראות.

jess ועוד

New member
אין לי בעיה איתם

למדנו אחד את השני מתוך הבנה שלכל אחד מאינו יש את הכיוון שלו אני לא נדחפת להם לחיים והם לא לשלנו זה היה עוד לפני החתונה שהבהרתי להם חד משמעית שכל פעם שהם ידחפו את האף שלהם זה יעלה להם כסף אז או מתוך קמצנות
(לא חשבתי על זה) או מתוך הבנה הם לא מתערבים דרך אגב עכשיו הם כן התערבו לנו בדירה (לא בקנית הדירה אלא בקנית המוצרים לדירה) אז הם אחראים על ריהוט המטבח וזה מתחיל בזה שאני צריכה לבחור את הכיריים שאני רוצה והם יקנו .....

nikit1

New member
את לא לבד...

הוריו גרושים ועם חמותי אני מסתדרת מצוין אבל קשה לי להאמין שמישהו מסוגל שלא להסתדר איתה- היא אשה מקסימה. לגבי חמי ומשפחתו זה סיפור אחר לגמרי- אנחנו במלחמות תמידיות...

הילית*

New member
מסתדרת מצוין ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

ואין שום סוד. הם פשוט אנשים מקסימים שיודעים לפרגן, לתת ולאהוב את מי שקשר את חייו עם הילדים שלהם ואני משתדלת גם לתת כצריך ולעזור במה שאפשר, כך שהיחס הדדי

יעל3

New member
גם אני מסתדרת טוב....

זה נורא תלוי באנשים עצמם ובכימיה. במקרה שלי אמא של בעלי סבלה מהתופעה בעצמה, כך שהיא נזהרת לא להיות כזו- ובהצלחה רבה.

shelycat

New member
כן ולא....

מסתדרת מצוין עם אבא של עמית ובכלל עם המשפחה מצד אבא שלו. אמא של עמית עוברת אצלי סדנת חינוך מחדש שסוף סוף מניבה פירות חלקיים לעת עתה ובתמורה חזרתי להיות נחמדה אליה לפני שבוע וקצת. ועל אחותו אין מה לדבר (מפלצת!!).

אופה3

New member
אין לי שום בעיה, ההיפך יחסים נהדרים

ואפילו גרתי איתם באותו הבית, ועם אחיו ואחותו, במשך חמש שנים כמעט, למזלי חמי וחמתי הם אנשים נהדרים, אומנם מבוגרים, ותמימים כאלה, אבל הם באמת עשר, בכלל כל המשפחה שלי בעלי כאלה. אז הסוד שלי, הוא לפעמים להבליג, ולשתוק, וגם לוותר , גם אם יודעים שצודקים, צריך לפעמים להבליג. כל טוב האופה

למעלה