והשאלה שלי להיום (כן, אני פה)

והשאלה שלי להיום (כן, אני פה)

אם יש לכם חלום- תלכו להתייעץ עם האחים שלכם? ואם הם לא יתמכו בכם ובחלום? עדיין תמשיכו בדרך להגשים אותו? למזלי אחי ואחותי מאוד מפרגנים לי, כי גם לאחי יש חיידק במה ואחותי פשוט מקסימה בלי קשר לחלום שלי. ומה אצלכם?

שאלה יפה ../images/Emo140.gif

הממ... אח שלי בד"כ נוהג לפרגן, למרות שלא ממש נוהגת להתייעץ איתו. אבל אחותי שבד"כ כן מתייעצת איתה, או אפילו רק מספרת לה- בד"כ מתנגדת לכל דבר שאגיד או אעשה. למשל היא מאוד התנגדה לחלום שלי ללמוד הוראה לגיל הרך, ונורא נלחמה בי שלא אלך ללמוד את זה ועשתה לי את המוות אבל לא ויתרתי והלכתי לפי הלב שלי.

sivanshain

New member
נושא רגיש

אחותי ואני שתינו חולות באותו חיידק קוראים לו במה ולאורח השנים למדנו לא דלבר אחת עם השנייה על הנושא היא הייתה בשירה שלה ואני במשחק וריקוד שלי ואמא שלי מאד מאד לא תמכה בי ואפילו הפסיקה לי את הריקוד לגמרי ועל כן תמיד נשארה בי קנאה וכעס מסויים לגביי הנושא ועל כן אני לא מדברת על החלום האמיתי שלי עם אף אחד במשפחה כאן מדברים רק על "האמיתי" מה שיביא כסף בסופו של דבר.... רק מלדבר על זה נעשה לי מחנק בצוואר...

blue skies

New member
אני

לא מתייעצת אתם, תאמת על דברים חשובים לא מדברים בכלל ועם אחי אני כבר לא מדבר בכלל, גם לא שלום כשרואים אחד את השניה והאחיות שלי קטנות (11, 14) גם אם הייתי מתייעצת אתם אז אני לא חושבת שהייתי מספרת את הכל לפרטי פרטים אלא בכלליות וגם אם הם לא היו מקבלים אז אולי הייתי מתבאסת וכמו שאני מכירה את עצמי אולי אפילו הייתי מוותרת עליו לכמה זמן אבל אחרי תקופה הוא היה חוזר אלי (במיוחד אם זה חלום אמיתי)

למעלה