והשבוע-שאלון תחביבים

והשבוע-שאלון תחביבים../images/Emo179.gif../images/Emo39.gif

פינה חדשה בפורום
פינת סקרים ושאלונים מגיעה לפר"צ!! פעם בשבוע(בימי שלישי)תיפתח הודעה חדשה ובא שאלונים שונים ומגוונים:) והשאלון השבועי: [הדגש] תחביבים [סדגש] תהנו לכם
שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב? 10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 11.מה ההורים חושבים על זה? 12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה? 13.מה היתרונות של התחביב? 14.מה החסרונות של התחביב? 15.מה אתה הכי אוהב בתחביב? 16.למה הכי ניקשרת בתחביב? 17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 18.למה? (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים
)

SILVER LADY

New member
מישו ערר??

תהנו לכם שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?הררכיבה
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?2 שיעורם בשבוע ורכיבות על שני סוסים לפחות כל יום חחח
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?תשע וחצי 10
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?אהא :] 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?כל היום חחח 6. זה עולה כסף?אהא.. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף?שמביאים לי מלגה של 7000 שקל ..כה חחח
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?בגלל הכלל 9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב?שיפסיק לעלות כ"כ הרבה 10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?דהה 11.מה ההורים חושבים על זה?רק תעופי ותרכבי..אל תבואי הבייתה חחח 12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה?יאסס 13.מה היתרונות של התחביב?הכלל 14.מה החסרונות של התחביב?מממ שלא הולך אני לוקחת קשה מידי
15.מה אתה הכי אוהב בתחביב?הכלל 16.למה הכי ניקשרת בתחביב?אנשים סוסים 17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?נוטט! 18.למה?-- (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים )

אקונה מטטה:]]

שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? לרכב
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?כןכן
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?מגיל 10
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?אני מכירה די הרבה אז נראלי שכן?
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?כ-ל יום כ-ל היום
6. זה עולה כסף?כן
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא[= 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי ככה=] 9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב?להאריך את זמן השיעורים:]] 10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כמובן איך לא?[= 11.מה ההורים חושבים על זה?אם את תיפלי ותיפצעי? תטפלי בעצמך
12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה?כןןןן:]] 13.מה היתרונות של התחביב?ה-כ-ל 14.מה החסרונות של התחביב?שומדבר
15.מה אתה הכי אוהב בתחביב?ה-כ-ל 16.למה הכי ניקשרת בתחביב?לסוס שלי
17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! 18.למה?עמה[=

Lian815

New member
עונה../images/Emo13.gif

שאלון תחביבים:
1. מה התחביב הכי גדול שלך?רכיבה על סוסים כמובן
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?לא..יש לי סוסה בבית...
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?אממ..9
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?כןןן.....
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?משתדלת כמה שיותר,זה משתנה מפעם לפעם..
6. זה עולה כסף?יאפ..דיי הרבה..
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף?לא..
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?זה כיףףף!!
9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב?כלום..מה יש לשנות?
10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?כמובן...
11.מה ההורים חושבים על זה?שזה נחמד..ושצריך לרכב הרבה
12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה?אממ...לא ממש,הכרתי אנשים אבל הם לא חברים..
13.מה היתרונות של התחביב?זה משמח,זה כיף,כושר,שקט,אני הכרתי הרבה מקומות חדשים ברכיבה...
14.מה החסרונות של התחביב?אין ממש..חוץ מזה שזה עולה הרבה כסף..
15.מה אתה הכי אוהב בתחביב?את הסוסה שלי ואת זה שאני נהנת..
16.למה הכי ניקשרת בתחביב?לסוסה שלי ולשקט..
17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לאאאא ולאאאא!!!
18.למה?מה למה? זהו..

../images/Emo9.gif

בועית|שאלון תחביבים:
1. מה התחביב הכי גדול שלך?רכיבה
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?יאפפ 3 פעמים בשבוע
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?8 וחצי
4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?אהא
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?פעם אחת
6. זה עולה כסף?כן
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא ממש
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?כי הוא כיפי.. ואני גם ממש אוהבת את החיה
9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב?את החוקים של התחרויות
10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?מקווה
11.מה ההורים חושבים על זה?הם אוהבים את זה
12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה?כן המוןן
13.מה היתרונות של התחביב?אממ
14.מה החסרונות של התחביב?מממ
15.מה אתה הכי אוהב בתחביב?את הריכבה עצמה ואת הכל מסביבה..
16.למה הכי ניקשרת בתחביב?לסוסים
17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?ממש לא
18.למה?-- |

Whiskey 2

New member
נחשו.....

שאלון תחביבים: מה התחביב הכי גדול שלך? רכיבה על סוסים. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן, לחווה מינימום 3 פעמים בשבוע ושיעור בשבוע. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? כיתה ג'. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? אני חושבת... כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? לפחות פעם ביום. זה עולה כסף? יאפ. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא. למה אתה אוהב את התחביב הזה? לא יודעת, כי הכל בו מושלם. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב?כלום. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?התכנון הוא שגם בגיל 80 אני אמשיך לרכב (מקווה מאוד שיקרה). מה ההורים חושבים על זה? תלוי. הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה? כן. מה היתרונות של התחביב? זה כמו ריפוי בעיסוק בשבילי. .מה החסרונות של התחביב? אין. מה אתה הכי אוהב בתחביב? את הקשר ביני לבין הסוסים. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? לא.

ram ram

New member
עונה...../images/Emo13.gif

שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? כמו כולם פה... סוסים ורכיבה..
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? אממ... זה כבר לא חוג, אבל פעם הייתי..
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 7-8... 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? נראה לי שכן, כל מי שפה לפחות...
5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? אממ... תלוי בהרבה מאוד דברים... מ-2 סוסים ביום עד לפעמים 9... 6. זה עולה כסף? כן, ההחזקה של הסוסים והתשלום של כל מה שהתחרויות קשורות אליו... 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? הרווחתי בעונה שעברה איזה 100 שקל מאיזה מקצה... העונה לא..
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי יש בו הרגשה לא מוסברת של חופש אין-סופי, הנאה מוחלטת ואנדרנלין מסוג אחר...
9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב? לגרום לו להיות יותר פופולרי בארץ.. 10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? אני מאוד מקווה שכן...
11.מה ההורים חושבים על זה? ההורים רוצים שזה ישאר בגדר תחביב ושאני אפשיק אותו לפני הצבא... ממש לא נראה לי.! 12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה? כהה... 13.מה היתרונות של התחביב? מממ... מלא.. מכירים מלא אנשים, מקומות חדשים, אתגרים, לומדים הרבה מאוד על עצמך כל מיני... 14.מה החסרונות של התחביב? שהוא נורא נורא יקר ואין בו כסף כך שלאנשים אין ממש מניע לתרום לו והצטרף אליו... [מדברים על אנשים יותר מבוגרים..] 15.מה אתה הכי אוהב בתחביב? את הסוסים...!!!
16.למה הכי ניקשרת בתחביב? לסוסים ולאנשים שהכרתי משם...
17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כההה... הרבה מאוד פעמים... 18.למה? כי הייתה לי הרגשה שלא משנה מה אני אעשה זה לא יהיה טוב ולא ישנה את ההרגשה ושאין לי על מי לסמוך בתחום ואי אפשר להגיע להמשיך ככה... (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים
)
אחלה שאלון.!

AnGi14

New member
עונהנהנהנהנה ../images/Emo109.gif

שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?רכיבה על סוסים ואחרי זה שחייה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?כה 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?רכיבה-11 שחייה-4 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?יאפ 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?1 6. זה עולה כסף?כן 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף?לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?רכיבה-כי זה נותן הרגשה טובה הקרבה עם הסוס ואני מרגישה כשאני בחווה שאני יכולה לשכוח מכל הבעיות שלי ובכלל הקרבה לסוסים,שחייה-כושר גופני,הנאה.. 9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב?כלום 10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?ברכיבה כן בשחייה לא 11.מה ההורים חושבים על זה?אחלה...חח 12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה?כן 13.מה היתרונות של התחביב?הכל 14.מה החסרונות של התחביב?רכיבה-בהתחלה כאבים בת'חת XD בשחייה-כאבי כתפיים :-\ 15.מה אתה הכי אוהב בתחביב?רכיבה-הקרבה לסוסים,שחייה-כושר חח 16.למה הכי ניקשרת בתחביב?רכיבה-לסוסים,שחייה-מ...לחברים XD 17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?רכיבה-לא שחייה-כן 18.למה?בשחייה כי הייית בשלב שלא ממ שהתקדמתי אבל אחר כך המשכתי להתקדם ונשארתי D:

shirli0811

New member
../images/Emo192.gif נו אז מה אם זה בדיליי..!? ../images/Emo3.gif

שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? רכיבה על סוסים
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן :] 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? ממ 8 בערך, אבל הייתה הפסקה 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כןכן 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? מממ פעם אחת בערך..? אבל ארוכה 6. זה עולה כסף? יותר מידי
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? עדיין לא
חח
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? סוסים, חיה עם נשמה כ"כ גדולה
, הכרתי הרבה אנשים מדהימים בזכות התחביבב הזה
9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב? שהייתי מפסיקה לקחת כל שיעור כ"כ קשה..!? 10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כןכןכן ב"ה 11.מה ההורים חושבים על זה? מחלה..?! 12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה? כן
13.מה היתרונות של התחביב? אהבה לחיה, לומדים להיות אחראיים, הצלחות, וכו'.... 14.מה החסרונות של התחביב? מממ כל מיני.. לא לפה
15.מה אתה הכי אוהב בתחביב? סוסים 16.למה הכי ניקשרת בתחביב? לסוסים 17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כןכן 18.למה? סתם תקופה רעה.. אבל עברה

pepper3

New member
אנימלס

1. מה התחביב הכי גדול שלך? עיסוק בבע"ח. 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? נניח. 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מאז ומתמיד. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן, אך לא מספיק. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כל היום. 6. זה עולה כסף? כמובן. 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? מעט, אבל הוא חוזר לרשותם. 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי אני מטורפת על בע"ח. 9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב? היה נחמד אם הם היו מדברים. 10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? תמיד. 11.מה ההורים חושבים על זה? אמי לא אוהבת בע"ח ואבי היה כמוני. 12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה? כן. 13.מה היתרונות של התחביב? אין ספור. 14.מה החסרונות של התחביב? יקר ומלכלך. 15.מה אתה הכי אוהב בתחביב? את בעה"ח עצמם. 16.למה הכי ניקשרת בתחביב? לבע"ח. 17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? חס וחסה. 18.למה? כי אלו חיי.

חביב ../images/Emo13.gif

שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? הרכיבה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? כן
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 11 וחצי בערך 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? כן, נראלי 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? אממ פעמיים בשבוע בערך 6. זה עולה כסף? כן
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי אני אוהבת סוסים וכל מה שקשור אליהם 9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב? שהוא ידרוש פחות כסף
10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? ב-ר-ו-ר 11.מה ההורים חושבים על זה? אימא אוהבת את זה אבא לא 12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה? יאפ
13.מה היתרונות של התחביב? שזה כיף, מפתח שרירים, מפתח אחריות ועוד מלא. 14.מה החסרונות של התחביב? מסוכן (אבל לא רציני), אממ לוידת מה עוד
15.מה אתה הכי אוהב בתחביב? שזה שיתוף פעולה ולא משהו שאתה עושה לבד 16.למה הכי ניקשרת בתחביב? לעניין של שיתוף הפעולה בין הרוכב והסוס 17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן, אבל אין מצב שאני אפסיק. 18.למה? הייתי בדאון של "אני רוכבת גרועה אז למה להמשיך?" הודגש באמצעות מדגישומטיק

ווינגז

New member
המממ

. מה התחביב הכי גדול שלך? צילום
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? ברצינות? מלפני שנתיים וחצי בערך. תמיד אהבתי את זה, אבל. 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? לא בצורה מקצועית 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? תלוי במצברוח 6. זה עולה כסף? כן
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? כי הבעה עצמית ודברים כאלו. 9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב? לא יודעת, לא בטוח שהייתי משנה משהו בתחביב הזה ספציפית, יותר בבני אדם.
10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? בתקווה 11.מה ההורים חושבים על זה? אין להם דיעה. 12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה? לא 13.מה היתרונות של התחביב? הבעה עצמית?
14.מה החסרונות של התחביב? יקר ומתסכל הרבה פעמים 15.מה אתה הכי אוהב בתחביב? די לחזור על שאלות 16.למה הכי ניקשרת בתחביב?
17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? כן 18.למה? כי זה מתסכל כשלא מצליחים משהו.

belledejour

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? רכיבה
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? ברור... 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? מתמיד 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? די הרבה! 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? כמעט כל יום 6. זה עולה כסף? חחחחחח 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? עוד לא
8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?
סוסים
שלמות
9. מה היית משנה אם יכולת בתחביב שאתה אוהב? את הגיל שבו הסוס לא יכול יותר לעבוד כמו פעם
10.אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? כן כן 11.מה ההורים חושבים על זה? רוצים להרוג אותי על המחיר, אבל מה לעשות.... 12.הכרת הרבה חברים מהתחביב הזה?
13.מה היתרונות של התחביב? אממ... להיות עם סוסים? 14.מה החסרונות של התחביב? זה לוקח את כל הזמן שלי... 15.מה אתה הכי אוהב בתחביב? את הסוסה שלי
16.למה הכי ניקשרת בתחביב? הסוסה שלי!!!!
17.האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? להפסיק אינגליש, אבל בחיים אני לא חוזרת לווסטרן..... דרסאז'ניקית בנשמה! 18.למה?
יש לי שאלה: אנחנו בפורום רוכבים צעירים. מה אתם מצפים שיענו לכם???

למעלה