לשמחתי השבת מארחים אותנו ../images/Emo3.gif
אחרי כל החגיגות והסעודות ליום הולדתי, כיף לי לנוח ולהתפנק אצל אחרים...
לדעתי הכי פשוט וטעים לאללה זה קדירת חרס לכל הלילה על חום נמוך בתנור : רק צריך להכניס חומרים טובים כמו בשר שמן או אפילו חצי שמן (אפשר לפני להקפיץ קלות על מחבת עם בצל קצוץ שהזהיב, שום וקצת יין), ירקות שורש, יין אדום, עלי דפנה/טימין/רוזמרין - לערבב עם סילאן/דבש ולתת לזה בהתחלה מכת-חום גבוה עד שיש אדים מהתנור ואז 'להשכיב' את הקדרה היקרה לישון לה בנחת עד בוקר שבת מאוחר/צהריים מוקדמים ולהתענג עם בקבוק יין טוב בצד, חמוצים ביתיים, איזה סלט ירוק עם צלפים ורוטב וינגרט/דיז'ון או לה לה - עשיתי חשק לעצמי. לה דולצ'ה ויטה מה שלא תבשלי, מאחלת לך שייצא מעולה ושתתענגי בכיף עם אנשים יקרים ואהובים שנהנים לאכול. בתיאבון
נ.ב. אפשר גם ברגעים שאין מעוף ויצירתיות, פשוט ללכת על החמין הביתי הטוב - אני עושה אותו עם בשר קדרה בלי שומן כמעט, שעועית מאש שהשריתי לילה קודם או כמה שעות, גריסים, תפוחי אדמה, ביצים וכשהאחיינים שלי מבקרים, אני מקשטת למעלה גם עם ג'חנונים שמנמנים. ללקק את האצבעות