והשיר היום "מעין עולם הבא

מעין עולם הבא

יש לי דיסק של "החברה" המקוריים. זה לא החבר'ה ששרים עכשיו ושלקחו את השם הזה. בדיסק הזה בעיבודו של משה לאופר יש את "מעין עולם הבא" שאני הכי אוהב. בחברה האלה משתתפים כמו שכתוב בדיסק: מארק פרייס, מאיר אביטן, מוטי קורנפלד, יוסי גוטסמן, מרדכי צבי דיקר. (וזה לא אני המרדכי צבי הזה...). ההפקה של שייע מנדלוביץ' וחבל שאין פרטים לגבי המלחינים של השירים. בכלל יש בדיסק הזה שירים יפים נוספים... ועוד "מעין עולם הבא" אחד שאני אוהב זה מתוך תקליט ישן של המלחין ר' שלמה ויצמן (לצערי לא יודע מי זה) בעיבודים של מונה רוזנבלום. יש כל מיני זמרים בתקליט: יעקב מוצן (ששר את "מעין עולם הבא"), דודו פישר, אמנון כהן, גדי הלר, צבי יוסטמן, יאיר סובר, מנשה פטמן. בקיצור- תקליט יפה באמת. גיט שאבעס.

החבר'ה המקוריים

יש לי גם את הדיסק הזה ומעניין שבראשו מופיעה פעמיים הכתובה שייע מנדלוביץ' מציג מה שמעיד על חוסר בדיקה לפני ההדפסה וכמו כן אין פרטים על המלחינים וגם זה נותן טעם לפגם אבל השרים בדיסק הזה והביצועים פשוט יפים מאוד לטעמי.

אברהם פריד...

1.בדיסק אברהם פריד וחברים הוא מבצע בעצמו את מעין עולם הבא בצורה מדהימה (אותו שיר מופיע גם בדיסק הופעה חיה של פריד) 2.מעין עולם הבא בדיסק אברהם פריד וחברים ליבלה אשל מבצע את זה. 3.מעין עולם הבא מתוך הדיסק תנו שבח ושירה.

שאר הזמרים...

1.מרדכי בן דוד מתוך הדיסק ירושלים לא למכירה שיר יפה מאוד. 2.מתוך הדיסק ליסטיג&לעבעדיג לחן:יוסי גרין עיבוד:ישראל לאם שירה:מיכאל שניצלר&שלומי דקס. 3.מעין עולם הבא מתוך הדיסק רגש 7 שירה:הרב אביש ברדאט לחן:שמואל ברזיל.

למעלה