והשם החדש....

והשם החדש....

מיסיאו באסטון! הלואי ויגיע! אויי כמה שאני מתגעגע לדאנקים שלו /tapuzforum/images/emo99.gif

TheOrion

New member
ומי בדיוק

ימסור לו כדי שיוכל להטביע את אותם דאנקים מטורפים שלו?

BeNnyIL

New member
על מה ההתלהבות?

שחקן נחמד ולא יותר, לטעמי מוריס ה-ר-ב-ה יותר טוב, בכל המדדים - חסימות\ריבאונד\קליעות... נראה את באסטון מנסה לסחוב את מכבי לבדו, הסיבה היחידה שמכבי מעוניינת באסטון היא שהמון אנשים לא רוצים לחדש מנוי לשנה הבאה בגלל הרכש הבינונוי-מטה, ככה לא בונים קבוצה לאירופה, ככה בונים קבוצה לליגת העל :> נ.ב הוא גם ככה לא יגיע, אז חבל על הדיון :)

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif לא יכלתי לנסח את זה טוב יותר

יו45

New member
הוא לא צריך לסחוב את מכבי לבד

עם כל השלשות והחסימות של מוריס , לבאסטון יש דבר אחד ששם הכול בצל . הטאץ' שלו ברמה אחת או שנים מעל מה שיש כרגע באירופה . נכון שבלי מוסר טוב הוא מיותר , אבל פייזר בהחלט עונה על ההגדרה הזאת . ובתקווה שיבוא רכז סביר , גם הוא יכול לעשות את זה . מה שכן זה כרגע דיון תיאורטי לגמרי , כי לא עושה רושם שהוא בצוכניות של מכבי , ןלהפך .

נמשל

New member
לא הייתי מביא אותו

3 עונות על הספסל בטוח לא עשו לו טוב

Carmelo Anthony

New member
אולי דווקא כן

יכול להיות ששלוש עונות יבשות נתנו לו רעב והורידו לו קצת אגו.

יו45

New member
2 עונות

שבהם מכבי אכלה הרבה קש גם בגלל העזיבה של פארקר , אבל גם בגללו . זה לא אומר שמכבי לא יכולה לחזור לעצמה בלי לשחזר את העבר , אבל כרגע זה נראה כמו הדרך הכי בטוחה לעצור את הבינונית משתלטת על מכבי . וכרמלו , הוא אף פעם לא היה שחקן עם עודף אגו .

יו45

New member
קודם כל זה ממש לא רלוונטי איך הוא מחוץ למגרש

הוא שחקן מאוד קבוצתי , לא עושים דברים שהוא לא יודע ( ולא חסרים כאלה ) ונותן הכול בשביל הקבוצה . זו פחות או יותר כל התורה לשחקן החיובי על רגל אחת . האמת , שגם מחוץ למגרש הוא עושה רושם של אחלה בחור . לא משתין במוניות , ולא רב עם חברי כתות מוזרות בשעות לא סימפטיות .

Rta

New member
אני חושב

שצריך להביא אותו. ולהביא עוד גארד מצויין שיודע למסור. שאראס פנוי ועוד אף קבוצה לא לקחה צריך טיפה לפתוח את הארנק ולהחתים את שניהם. למרות שאני לא אהיה בחלום ואני בטוח שזה לא יקרה.

TheRasmus

New member
הוא כבר לא ילד

ולדעתי מיצה את עצמו במכבי. עדיף להביא שחקנים צעירים ורעבים מכאלה שעושים טובה שעולים לפרקט.

BeNnyIL

New member
תאמת

אם פייזר ישחק במכבי וייתן את מה שנתן לקבוצה בזמן ששיחק, אז אני רגוע, מצידי תביאו את גוליבר לשחק לצידו, הוא כבר יעשה את העבודה. פייזר שחקן מ-ע-ו-ל-ה! שחקן שיכול ויודע לקחת את הכדור לסל מתי שצריך ומתי שמבקשים ממנו, בלי קשר למי ששומר עליו וכמה עבירות תעשה עליו, הוא תמיד יקלע את העונשין! קדימה פייייייזר!!! לעוד עונה מטורפת שלך, תעשה לי רק טובה ואל תשבור את הזרת :X

למעלה