והשרשור האולטימטיבי... דיילות!
M MrHankeY New member 12/1/05 #4 ../images/Emo132.gif אהה... תשמע אני לא יודע איך להגיד לך את זה אבל אני לא ממש חושב שזה מקום הולם לשים תמונה כזו...
../images/Emo132.gif אהה... תשמע אני לא יודע איך להגיד לך את זה אבל אני לא ממש חושב שזה מקום הולם לשים תמונה כזו...
S srami New member 12/1/05 #5 יש צדק בדבריך... ומצד שני זה אינטרנט... שתי לחיצות מקלדת ואנחנו בדברים יותר גרועים... אבל אם זה ימחק אין לי טענות... נחשוב על שירשור אחר
יש צדק בדבריך... ומצד שני זה אינטרנט... שתי לחיצות מקלדת ואנחנו בדברים יותר גרועים... אבל אם זה ימחק אין לי טענות... נחשוב על שירשור אחר
N ny22 New member מנהל 12/1/05 #6 יש עם זה טיפה בעייה..... הייתי באתר שרשום. ולא בדיוק הבנתי את הרעיון. מה שהבנתי שזה כאלה שעשו "טיול ללא בגדים".
יש עם זה טיפה בעייה..... הייתי באתר שרשום. ולא בדיוק הבנתי את הרעיון. מה שהבנתי שזה כאלה שעשו "טיול ללא בגדים".
A Aviation Addict New member 13/1/05 #7 צר לי, אבל אנחנו לא בפורום פלייבוי הקובץ המצורף עזב אותנו לאנחות.
S srami New member 13/1/05 #12 חברים יקרים ממפלג המוסר נראה לי שהומור שלכם נקבר בערמות של אלומיניום צבוע. אפשר לחשוב שהקובץ האמור הכיל פורנוגרפיה... סך הכל קטע משעשע בהקשר תעופתי מובהק שפורסם בזמנו בכל העיתונים. טוב, אז נמשיך לשרשר צמיגים - זה רציני, תעופתי ונשלח לפורום כבדיחה...
חברים יקרים ממפלג המוסר נראה לי שהומור שלכם נקבר בערמות של אלומיניום צבוע. אפשר לחשוב שהקובץ האמור הכיל פורנוגרפיה... סך הכל קטע משעשע בהקשר תעופתי מובהק שפורסם בזמנו בכל העיתונים. טוב, אז נמשיך לשרשר צמיגים - זה רציני, תעופתי ונשלח לפורום כבדיחה...
ע עמי המקורית New member 13/1/05 #13 יפה אמרת... ודרך אגב כל הנשים שנכנסות לא לשכוח כיסוי ראש ולפנות ולעלות למעלה לעזרת נשים....
א ארזS New member 13/1/05 #18 קח בקלות... מצידי תפרסם מה שאתה רוצה... רק תחשוב שיש פה קטינים שזה עלול לגרום להם ל... [שכל אחד ישלים את החסר...]
קח בקלות... מצידי תפרסם מה שאתה רוצה... רק תחשוב שיש פה קטינים שזה עלול לגרום להם ל... [שכל אחד ישלים את החסר...]