והתוצאות...

The Snow fox

New member
והתוצאות...../images/Emo63.gif

אז מי היא הדמות האהובה על הפורום?!
בימים האחרונים הצבעתם לסקר שיגלה מי הדמות האהובה על הפורום, ויש לי רק בקשה אחת לפני שאני מתחיל; ראיתי אנשים שמארגנים תחרויות נוספות בסגנון הזה, אבקשכם *לא* לעשות את זה מכיוון שאני מתכנן עוד מספר הצבאות כאלה... ועכשיו...

The Snow fox

New member
במקום החמישי...../images/Emo63.gif

סאשומרו!!
סשומארו סיים עם 42 נקודות, בפער *עצום* מהמקום השישי (29 נקודות!!)... הוא זוכה בבנות הפורום
, התעודה והמדליות בהמשך... (אין פה שום כוונה להגיד שמדליה עדיפה על בנות הפורום!!) ובמקום הרביעי...

The Snow fox

New member
ובמקום הרביעי...../images/Emo63.gif

סאנגו!!
סאנגו זוכה במקום הרביעי, ובתעודת ההוקרה, עם 48 נקודות. במהלך כל התחרות היה קרב צמוד להחריד בינה לבין שני המקומות הבאים, וכפי שתראו בהמשך הוא הוכרע בנקודות בודדות (מאוד בודדות...). סאנגו הייתה במקום השני בכל המחצית הראשונה של התחרות, אבל במחצית השניה קיבלה תמיכה פחות נלהבת ונפלה...

The Snow fox

New member
ובמקום השלישי...../images/Emo63.gif

הו, הגענו כבר למדליית הארד... והזוכה במדלית הארד היא |תופים| קגומה!! קגומה הייתה עם פחות נקודות מסאנגו רוב התחרות, אבל לבסוף הצליחה לעקוף אותה... ובמקום השני...

The Snow fox

New member
ובמקום השני...../images/Emo63.gif

*הכניסו כאן הרבה מאוד תופים* *הכניסו כאן גיטרות*
מירוקו!!
עם 54 נקודות! מירוקו היה ממוקם רוב התחרות במקום הרביעי, אחרי סאנגו וקגומה, אך בסוף בזכות חמש נקודות ממני והרבה תמיכה מחברי פורום חביבים, הוא קטף את המקום השני... נתון מעניין לגבי מירוקו הוא שלמרות שנרשמו לו עשרים אצבעות שזה המון, רק אני נתתי לו חמש נקודות... מי יהיה במקום הראשוו?!? מיד נדע...

PakoLina

New member
יאי!^^ איי כאנט ביליב אית!

טוב, בעצם אני כן, ועוד איך.. מירוקו שלי זכה במקום השני! יאיי אני כל כך מאושרת!

The Snow fox

New member
*תופים. והרבה מהם*../images/Emo63.gif

|
ות| אני חושב שברור מי זכה במדליית-הזהב... מה שמדהים הוא באיזה הפרש!!
אנויאשה!!!
עם 88 נקודות!!! 34 יותר מלמקום השני!!
כל הכבוד לאינויאשה שזוכה במדליית זהב ענקית וגביע גדול (מלא בגלידהP-:)

NarakuDaBoss

New member
זה היה ברור!

ברגע שסאשומארו ומירוקו לא היו במקום הראשון זה היה ברור שאינויאשה יזכה. בכול-אופן, הייתי רוצה שזה יהיה נאראקו (
), אבל בכול-אופן, הרבה מאוד מזלט"ים לאינויאשה!
וכו' וכו' :)

Horse Wishper

New member
טוב... זה היה שקוף כמו מים

זה היה כזה ברור שהוא יזכה מקום ראשון... זה אינו שלייייייייייייייייייייייי

לי Li

New member
נחמד ביותר

חבל שסאשי וסאנגו רק מקומות 5 ו4 אבל לא נורא ^_^

Fay Wood

New member
חחחח... אהבתי *תופים* *גיטרות* XD

זה הרג אותי.... חחח ואפשר לומר שהייתי במתח...
חחח אבל אינויאשה- זה דיי ברור.... חידון נחמדד... למרות שלא השתתפתי בו.. הבחירה הייתה קשה מידיי....

נראקו מקופח! נממפ.. כמה חבל ../images/Emo3.gif

לדעתי הוא אישיות מושלמת! אצלי בכולופן הוא מקום ראשון ^^ נראקו רולז >< אה כן, כמה צפוי שאינויאשה יקח מקום ראשון :) הוא נערץ כל כך כל כך עד שמגיע לו. אני לאהוב את אינו ^^

אוי כאן!!! זה מוזר, אבל אני גם שמתי

לב
חחח, אבל מה רע?
זה מזכיר לי, היום הייתי בתערוכת עבודות גמר של מגמת אומנות בבית סיפרנו הקט, והיתה אחת שהכניסה בציורים שלה את קגומה ואינויאשה מתחבקים, וזה היה כל כך רולזזזזז ><

לי Li

New member
לא אמרתי שזה רע ../images/Emo8.gif

מגמת אומנות? ; ; למה לנו אין בבית ספר דבר כזה? נמ >< טוב, בכל מקרה לא הייתי בוחרת את זה ^^" אני מרוצה מהמגמות שלי ^^"

למעלה