והתחזית להיום...

והתחזית להיום...

תגידו - כמה מושפעים אתם מההורוסקופ? מאסטרולוגיה? אל תמהרו להשיב "לא" אם אתם אוהבים לקרוא את השבועי שלכם במוסף של סוף שבוע. תלתל

אוףףףף!

(מאתמול בלילה המחשף שלי מוציא לי לשון. עושה לי מה-זה צרות!) אז הנה עוד משהו - נגיד שמחר יש לך בליינד דייט עם מישו שכבר הקליק עליכם באינטרנטה. הולכים לתחזית לראות אם הכוכבים מזמינים רומן? כולה רוצה להגיד שלפעמים מקבלים החלטות דרך תמיכה מהכוכבים ולא דרך הראש. מה, לא נכון? תלתל

skito

New member
אני ישר רצתי אל המפה

המוצמדת כאן באופן קבע גדי: "היום הזה כדאי להישאר קצת יותר מאחורי הקלעים, ולא בקדמת הבמה." טוב אני חייב להעלם, נכון?

noa128

New member
אם יש משהו שהבנתי בשנתיים

האחרונות - זה שאני נוטה להאמין לזה יותר כשהמצב נואש - כש"דחוף" לי לשמוע משהו מעודד כי המציאות לא מספקת לי שום עידוד שכזה
את ההוכחה הניצחת לכך שהיום זה 'עובר לי ליד האוזן' קיבלתי כשלפני איזה שבועיים נשאלתי ע"י מישהו מה היה בהורוסקופ שלי - רבע שעה אחרי שקראתי אותו - ופשוט לא זכרתי... -המידע הזה אפילו לא תוייק לי בזכרון - וזה מעיד על מידת הרצינות שאני מייחסת לו...

skito

New member
מידת הרצינות

ובכל זאת קוראים, כי זה כמו משהו להאחז בו, אני אישית אובססי למדור ב-7 ימים קורא במיוחד את התחזית הכלכלית שלי... קורים דברים מעניינים!

kisslali

New member
או כן, אני קוראת באדיקות

בעיקר כשיש לי עיתון סופ"ש (שזה לא קורה הרבה) או כשאני מצליחה לשים את הידיים על המוסף הנכון בשבת בבוקר בקפה (וזה ממש לא פשוט - הולכים עליו מכות עוד מיום שישי). או אז אני קוראת ועוד איך. אם זה ממש רע אני נלחצת פחד וישר מזכירה לעצמי את כול הפעמים שהיה כתוב משהו טוב והוא לא התקיים.... מפרידה באופן חד משמעי בין תכונות לפי המזל לבין צפיית העתיד לקרות. בחלוקה לתכונות אני מאד מאד מאמינה ובחיים לא התבדיתי, בחיזוי וניבוי לא ממש. ללי

hrabba

New member
משהוא פעם אמר לי

ההורסקופ של ידיעות מתאים רק לקוראי ידיעות, של מעריב - רק למעריב וכולי ושלא תטעו, אני קוראת את כולם כשהם מולי. אם ניבא טוב מקבלת, אם לא מנחמת את עצמי שאני לא קוראת את אותו עיתון:_))

למעלה