והתמונה הזוכה

והתמונה הזוכה

היא זאת
הפורום כ"כ מת

../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

אנשייייייםםםםםםם חחח אתם קולטים שעוד מעט העונה השניה מתחילה בארץץץץ?!?!?!?!?..שיווו איזה התרגשותתתתתתתתתת יאאא חחחח

התמונה שהצבעתי נגדה תשע פעמים.

תסתכלו על העיניים שלו, התמונה הזאת ערוכה לגמרי. זה לא טבעי
יאכ. בכל מקרה, אני בטוחה שהפורום יחזור לחיים כשהעונה השנייה תתחיל.

pink panther 8

New member
התמונה הכי שווה בעולם!!

הוא יצא פה כל כך יפה למרות שיש עכשיו תמונות חדשות שפוקב עשתה לקראת העונת סתיו שלו משהו פצצתי אני לא מצליחה למצוא קישור לאתר שיש בו את התמונות! אבל עדיין כל הכבוןד בחירה נבונה התמונה הזאתי הכי שווה@!!!

נואיתך

New member
אשמח להצטרף לסיאנס ברגע שתגיע העונה

השנייה... לא הייתי משתתפת פעילה במיוחד (גיליתי את הסדרה מאוחר מידי ואני לא ממורידי העונה השנייה), אבל אם העונה השנייה אכן תגיע לארץ (במהרה בימינו אנו) כמו שהבטיחו אלמונים, אשמח לעזור להקים לתחייה את הפורום המאוד חביב ונשי הזה (שום דבר נגד שני הבנים שראיתי פה...).

Hieros Gamos

New member
אגב נראה לי שאם היא תגיע זה יהיה

כבר יותר לכיוון מאי מאשר אפריל כי בדרך כלל קונים את הסדרות אחרי שהם נגמרו (העונה נגמרה) ולא תוך כדי, שוב, בדרך כלל (ראה מקרה אבודים בXtra hot) ... אגב, לא יודעת אם שמעתם, סביר להניח שכן ואם לא אז הנחתם שזה יקרה אבל רישמית חתמו איתם על עוד עונה ויהיה מתישהו בקרוב פרק כפול שHL אמר שאם הוא יגלה מה יהיה שם מישהו יצטרך למות
איך אני אוהבת את המשפטים האלה של השחקנים.. זה היה משהו כמו "מה יקרה אם תגלה לי?" "הם סביר להניח יהרגו אותי. לא, חכי, הם לא יהרגו אותי כי אז לא נוכל לדעת מה יקרה!!! אבל מישהו יצטרך למות"

נואיתך

New member
אוף, ישר אל תוך תקופת הבגרויות

אם כי, במחשבה שנייה, בתקופת הבגרויות יש צורך בדברים מעודדים מסוג האוס...

Hieros Gamos

New member
תקופת הבגרויות שלי, באופן אישי,

נגמרת אחרי שבוע וחצי (17-29 למאי)... אחרי זה יש לי שתי בגרויות (לא כולל חוזר במתמטיקה) במרחק 20 יום אחת מהשנייה...

נואיתך

New member
אם ככה, את בהחלט בן אדם מאושר...

שלי ממשיכה לה הרחק אל תוך יוני :(.

Hieros Gamos

New member
ממש אושר חח

17, 19, 22 (3 בגרויות), 24, 29 (2 בגרויות)... ואז ב6 וב26...וסביבות ה13-14 אני מניחה חוזרת במתמטיקה...
יש לי 18 מתכונות...אני כל מאי בבית

למעלה