"וה
נשבררררר"

מיטללל

New member
"וה ../images/Emo23.gif נשבררררר"

בהמשך לשאלה ששאלתי למעלה.. יש לי שאלת המשך... מתי לאחרונה חשתם את הצביטה בלב? (בגלל שאתם לבד) לי זה קרה קודם.. קודם כל, אני דיי שמחה בימים אלו גם בלי זה. אני לא מחפשת את זה עכשיו. מנסה להתאושש עדיין מדברים קודמים
אבל מקודם שיצאתי מהצבא והלכתי לכיוון עזריאלי אז קלטתי חייל וחיילת רצים אחד אל השני. ומתחבקים ומתנשקים ועוצרים לשניה ומסתכלים אחד על השניה ושוב מתנשקים ושוב עוצרים ומסתכלים ושוב מתנשקים... אני צפיתי בזה שתי דקות:) ואז עברתי את הכביש. הם המשיכו. ואז חשבתי צביטה מטורפת והתחשובה השולטת הייתה בכל גופי שאני כל כך רוצה את זה שוב... את החיבוק האוהב הזה.... מה אתכם?:)

סופה 20

New member
אממ אני חושב....

אני חושב שכל בן או בת שהיו רואים את זה היו מקבלים איזה צביטה קטנה בלב אם הם היו נזכרים בחברים לשעבר שלהם...או דברים כאלו...

----- >

גם כשאני רואה אנשים שטוב להם ביחד והם נהנים אחד מהשני אני מבינה עד כמה שזה חסר לי! אבל יש גם דברים קטנים - נגיד שאני עוברת ליד הספסל שאני והאקס שלי היינו יושבים ונהנים ביחד או אפילו פרט שולי כמו גלידריה קבועה שתמיד היינו הולכים אליה אין מה לעשות כשאין את זה מבינים עד כמה זה חסר וכמה זה כואב בלי!

סוזן50020

New member
../images/Emo10.gif בדיוק מה שאני חשה...

אי אפשר להכריח את הזמן לעצור עד שתמצאו את אהובכם\תכם... אני מבינה זאת ומפנימה..במקום להיות עצובה שאין לי מי שיחבק אותי, אני יודעת שזה יקרה מתישהו..אולי לא בזמן הקרוב..אבל מתישהו...

jessy19

New member
בדיוק מה שאני חשה...

כל פעם כשאני רואה זוג מאוהב, ובד"כ את חברה שלי והחבר שלה, פשוט הלב שלי נשבר ובא לי פשוט להיכנס מתחת לשמיכה ולעולם לא לצאת כי מצד אחד אני מפרגנת ונהנית להיות איתם, אבל מצד שני, זה כל כך כואב שלא זכיתי בחיים לשמוע "אני אוהב אותך" או להגיד את זה.

black side

New member
:/

יש לי מישהו, אבל הוא רחוק ממני אז כנראה שכל פעם שאני לא איתו ורואה זוג חמוד אז יש לי צביטה קטנה וגעגוע:///

ilana4ka

New member
talk about shit

יאפ זה אחד הדברים המבאסים לראות כזה דבר...
וברור שזה טיפה מבאס שאני לבד, אבל אני יודת שבתכלס אם זה היה תלוי בי, הייתי יכולה להיות עכשיו עם מישו, כי יש לי אופציות, אבל אני לא מתפשרת..כי כמו שאמרתי לפני זה, אני צריכה שיהיה תקליק הזה...ואם אין אותו...אז זה לא זה... בנתיים, אני לבד..

ScorpioID

New member
אתמול...

קרה לי משהו מוזר לאללה דפקו לי עבודה בערב.... ומשם הייתי צריך ללכת לדירה של אחותי בת"א.. ומשם הביתה... אז שהיגעתי לדירה של אחותי הדלקתי את הטלויזיה על 24 ובדיוק היה הבמה המרכזית..... איך שנגמר השיר של דן תורן היה עמיר בניון עם השיר החדש שלו... בחיים לא שיערתי שהנקודת שבירה שלי היא כל כך רגישה... ועוד משיר... אבל שיר יפה... לקח לי חצי שעה ללמוד אותו על הגיטרה...

לא אוהב את עמיר בניון אבל

שמעתי את השיר החדש הזה עוד כשהוא היה בחיתוליו
10 מטר ליד העבודה שלי יש אולפן הקלטות ויום אחד הוא היה שם והקליט את השיר הזה ועוד כמה שירים (כשאני אומר "השיר הזה" אני מתכוון לשיר שמשמיעים אותו הכי הרבה ברדיו ואני מניח שאנחנו מדברים על אותו השיר)... אחרי כמה שעות ראיתי שהוא יצא החוצה למרפסת (המקום שאני עובד בו זה בקרית המלאה וזה בניין כזה שבכל קומה יש מרפסת ארוכה וכל כמה מטרים יש משרד\מחסן\אולפן או משהו כזה) והוא התחיל לצרוח על האמרגן שלו... "אני רוצה שזה יכנס לרדיו תיק תק! שלא יהיה כמו שעשית לי פעם שעברה!" וניתק לו בפרצוף. אחרי איזה שבועיים או משהו שמעתי את השיר הזה ברדיו... אבל הוא המוזיקאי היחידי ששמעתי אותו מתחצף ככה. כאילו כל יום כמעט יש שם מישהו אחר, אריק סיני, הדורבנים, בן ארצי ועוד מלא שראיתי שם... וכולם ללא יוצא מהכלל דיברו אחרי זה עם האמרגן\ית במרפסת ככה שתמיד שזה קורה אני יוצא ל"הפסקת סיגריה" ומאזין להם חחחח אריק סיני היה ממש נחמד, דיבר כזה ברוגע וזה... אחרי זה גם הוא הביא לי חתימה

למעלה