וואאוו היא משחקת מעולהההההה

ים כחול

New member
וואאוו היא משחקת מעולהההההה

איזה צמרורים עשתה לי .... ויקטורררררררר דונט גואווווווווווווווווווווו
רגע תנו לי להירגע אחזור עוד מעט

גם לי ניקי עשתה צמרמורת...../images/Emo7.gif

ממש הוצאת לי את המילים מהפה! ניקי ממש עשתה ל צמרמורת כשהיא קראה לויקטור וזה היה מצמרר כי עכשיו היא גם הבינה מה היא עשתה! שיים און יו ניקי! ומישהו מוכן בבקשה להגיד לי את מי מייגן שמעה אומרת שטריש דרסה את טוני?

אור2221

New member
אני לא מאמינה שראיתי היום

נשבעתי, נשבעתי שאני לא אראה את זה.... הפרק הזה גורם לי לבכות כל פעם שאני רואה אותו... עכשיו יורד לך האסימון!????? אור.

Dawn12

New member
סצינה בלתי נשכחת ../images/Emo14.gif

כולכם הזכרתם את ניקי ואת כישרון המשחק של מלודי, אבל מבין כל העימותים שהיו לשניים בחודשים האחרונים זה היה הראשון שבו ויקטור עשה עבודה מצויינת בחלק שלו. במקום להטיח לניקי את האמת בפרצוף הוא נתן לה כל כך הרבה אפשרויות להודות במהלך השיחה, והיא - שלא נצלה אף אחת מהן - רק העצימה ע"י כך את הבגידה. כל זה היה יכול להיות טוב ויפה לולא רמונה היתה בתמונה. "את ניהלת רומן עם בוגד מתועב" הטיח ויקטור בניקי, ואולי יש מאחורי האמירה הזו עוד משהו. אולי ויקטור חושב שהפרשייה שלו עם רמונה אינה משתווה לזו של ניקי ובראד כיוון שרמונה היא כה תמימה וחסודה? אולי זו הדרך שלו להתעלם מן הבגידה שהוא עצמו ביצע? גם אם ניקי תגלה בעתיד וגם אם לא, חשוב ומעניין יותר לראות אם ויקטור יגיע למסקנה שיש לה זכות לדעת, ואם הוא יבין שגם ליל התשוקה שלו עם הגברת קסארס נחשב לבגידה. אם זה יהיה תלוי בו, ניקי כנראה לעולם לא תדע.

ניקי ../images/Emo68.gif וויקטור ../images/Emo150.gif

אכן היתה סצינה מאוד חזקה, אבל באמת מעצבן שפתאום כל האשמה נופלת רק על ניקי. הרי הוא זה שעזב ראשון וניתק קשר ועוד זה היה אחרי שהוא בעצמו פגע בה, אחרי שגילתה שהוא ידע על הזרע המוקפא ולא סיפר לה!! אז על אחת כמה וכמה, במצב כזה לברוח? איזה מן אנשים בכלל בורחים מבלי להגיד כלום וללבן את הנושאים? מלודי אכן משחקת נפלא, ועם הזמן אני יותר ויותר אוהב את הדמות שלה, בעיקר בגלל העקיצות הכואבות שלה
הסצינה האחרונה כשהיא רדפה אחריו, צרחה את שמו בהסטריה והתמוטטה בבכי על דלת החווה היתה באמת אחת הטובות של השנים האחרונות של ויקטור וניקי. גם אם הפסדתם, לא נורא. תהיו בטוחים שיטחנו את הסצינה הזאת עוד הרבה - בפלאשבקים כמובן

שמיצית

New member
אבל היא ממש השפילה את עצמה../images/Emo70.gif

מחד, היא הטיחה בו, לאורך כל השיחה דברים נכונים - רמונה, ההעילמות הפתאומית שלו, הבדידות שלה (בגללו) וכו' (והוא בתגובה אמר "אל תשני את הנושא... דה?!?!). נראה שהיא, כמונו, ידעה שהצדק איתה...
מאידך, היא חטפה את הבהלה של חייה כשהוא הסתובב והלך וממש השפילה את עצמה..
בכלל, וסלחיחה עם מי שכן, אני לא מבינה איך אפשר לאהוב אדם כל כך צר מוח ואופקים, חם מזג ואגואיסט.. שלא לדבר על האלימות המילולית שלו... לא מבינה למה נשים עושות זאת לעצמן, ומתאהבות בבחורים שעושים להן רע, ומתייחסים אליהן כמו door mat.

../images/Emo4.gif

מצד אחד את צודקת, היא באמת איבדה מהכבוד העצמי שלה. מצד שני, הוא אהבת חייה, באמת לא יודע מה היא מוצאת במשופם אבל היא מוצאת בו משהו והיא לא רוצה לוותר עליו אפילו כשהיא כועסת עליו.

python 4

New member
פלאשבקים? אתה טועה - זה צח"מ,

לא צ'וקות, ופה לא מזכירים לנו בפלאשבק מה אשלי אכלה לארוחת בוקר היום. אגב הסצינה המדוברת, רק אני הרגשתי שמדובר למעשה בשידור חוזר? היתה סצינה כזו דומה, של ניקי בוכיה וויקטור אומר "זה נגמר בנינו, לנצח!" זוכרים? זה היה אחרי החתונה של ניקי וג'ק, אחרי שויקטור לא הצליח להפריע לחתונה (היה להם שם איזה קרב מטוסים קטן).

אור2221

New member
כן, רק שאז

ויקטור גם בכה, אחת הסצינות היותר קורעות לב שלו, הוא היה בטוח שהוא הגיע בזמן, הביא שופט, את ליאנה בתור שושבינה ודאגלס בתור שושבין, קנה לה שרשרת משגעת, ענד לה אותה, רק דיבר בהתרגשות על איך הוא אוהב אותה ואיך הוא מתחרט על הכל וניקי עמדה שם ונסחפה לתוך כל העניין, היא כ"כ ניסתה להדחיק את העובדה שהיא כבר נשואה, היא היתה בשוק ממנו. כמובן, בסוף היא התחילה לבכות, גירשה את כולם החוצה וסיפרה לו.. SNIFF, SNIFF איך אתה יכול להשוות??? אז ויקטור היה המום, פגוע ומאוכזב, לא כועס בטירוף! לקח לו בדיוק יום להתאושש, להבין מדאגלס שאפשר לבטל נישואים אם לא היה סקס ולחזור לניקי עם האינפורמציה (מתוך ידיעה שג'ק לא בילה את הלילה בחווה) - ניקי המסכנה היתה צריכה לדווח לו (בדמעות של חרטה) שאת הסקס שלה היא עשתה במטוס. OUCH. אור.

python 4

New member
ואוו ואוו ואוו

גם אני צריך להירגע. breath in breath out. איזה פחדדדד!! ראיתם את העיניים שלה אחרי שויקט אמר לה שהיא היתה בונצ עם בראד? איך היא פקחה אותם ככה לרווחה ועשו עליה קלוז אפ - זה היה מפחיד.
ומה בדיוק הבעיה שלה? הרי ויקטור נטש אותה בטנקסגיווינג, בילה לילה עם רמונה (אה כן, הוא שכח לציין את זה) ועכשיו הוא צועק עליה כאילו לא היתה אם ילדיו? מי בכלל צריך אותו? במקומה הייתי אומר לו "יקירי, לך חפששששש מי ינענע אותך", במקום לצעוק לו "נוווווווווו ויקטוררררררר!! דונט גו! דונט גווווווווו!" עם כל הכבוד לשפם, לבלונדה יש כבוד משלה!

ים כחול

New member
צודק בהחלט ../images/Emo88.gif

המשופם גורם לכל אחד להרגיש מושפל גם הוא בעצמו לא בסדר
בראד הפנטאזיונר : חשבתי שהיה לי ולניקי משהו מיוחד פחחחחח כן בטח ,היא השתמשה בך בצורה מיוחדת לנקום בויקטור
ראיתם את השפתיים הנפולות מזילזול של נינה כשהביטה בטרשת ?? היה צריך מנוף להרים אותם חזרה
סוף סוף מצאו מקום מתאים לאוליביה שהולם את הפרצוף החמוץ שלה - בית ההלוויות חשבתי אולי שהיא תעשה הסבה למנהלת קבורות או קברנית או לא עלינו שוטפת גופ.....
תגידו זה היה נדמה לי או שבאמת שרון אמרה לקאסי : "זה לא אותו טוני שאת זוכרת ??" חשבתי שהיא תמשיך : " זה טוני התחליף הזול " טוני השווה עזב את הסדרה ....
אז מי באמת שולח לויקי מכתבים ?? רוס איש היבלות גארי או מיגל ?? שילחו לי ספויילר לפרטי אני סקרנית

dviridit

New member
פיספסתי את הפרק היום בגלל שהכסתמכתי

על השעון של המחשב שלי שבעבר ניסיתי לכוון אותו לשעון קיץ והוא חזר לשעון הקודם. מזל שיש שידורים חוזרים. דוקא נשמע אחלה פרק.

python 4

New member
גם אני גם אני גם אני../images/Emo58.gif

רוצה ספויילר - רוס או גרי? פעם מישהו אמר ושכחתי. זה גרי, נכון?

python 4

New member
די, אני בשוונג../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

רוס או גֶרִי
יותר חמוד מג'ק יותר יפה ממֶרִי יותר סוער ממֶק כן זהו רוס או גֶרִי האחד מתוק נורא השני הוא כה חמוד אחד גדול הוא בתוֹרַה השני רק בתָלמוּד רוס הוא היפה גרי השרמנטי עליו אותי אני כוֹפֶה בתקווה שהוא לא אנטי אך מיהו זה הסטוֹקֶר אשר נדבק לויקי כן זה שרק הבוקר הכניס אותי לדיכּי? כן מי הוא האחד שמעצבן את ניק שאושר מיוחד רק לי הוא מעניק?

The Abbott Girl

New member
נו זה כ"כ ברור ../images/Emo58.gif../images/Emo72.gif

| | | | | | | | | | | V גריייייייייייייייייייייייי

שמיצית

New member
האמת ראיתי רק 15 דקות

כי הייתי חייבת לחלכת .. מקווה להשלים מחר את החסר של השבוע כולו. אז מהקצת שהספיקותי לראות - דיאן הגיעה הביתה, ראתה שבראד שם, ועשתה למריסה כזו תנועה עם היד, מעין קישתא כזה...איך נעלבתי בשביל מריסה! שאלה - עוד מישהו היה לצד וורטמן כשניק ורוס רבו איתו
ולדעתי, קאסי משחקת יפה מאד, יחסית לגילה... היא מאד נוגעת ללב בכל הקטע של טוני...

yAeLuShA

New member
../images/Emo15.gifלפני שאני אתפגר פה...../images/Emo70.gif

אני מתחילה להתפגר מכעס
מזה וויקטור אמר לניקי שמה שהיא עשתה הוא בלתי נסלח|.| הוא עשה אותו דבר וקצת יותר גרוע... איך הייתי מקללת עכשיו... מישו מכם יודע אם הסוד של הגועל נפש הזה החלאה עם האייקיו של סנדל תנכ"י ייתגלה ויידעו שהוא שכב עם לימונה
איך בא לי שהיא תגלההההההההה החרא הקטן יקבל את מה שמגיע לו

ואני פספסתי שבוע ארוך שבו לא

הייתי פה...
המחשב פשוט היה זקוק לפירמוט מלא.....
אז אני פה עכשיו, וכייף לחזור. סליחה על שלא איחלתי מזל טוב "בזמן אמת" לכל החוגגים ימי הולדת אז רונית ופייתון היקרים מזל טוב מעומק הלב
. ג'ני - טוב שנסעת לנקות את הראש, והרבה יותר טוב שחזרת אלינו (יש לי את שלושת הפרקים האחרונים מוקלטים ברצף איך אפשר להעביר למי שמבקש?). לכל המצטרפים החדשים ברוכים הבאים!
יום עצמאות שמייח לכולם
לא לשכוח למנגל...
. שבוע מקסים.

למעלה