מליון תודות על קבלת הפנים החמה...אני כבר מרגישה שנתנו לי להכנס אל מפתן הבית ..... אמנם עדיין בחשדנות..אבל אני יודעת שתוך יום יומיים אני בת בית נעימה וחביבה. סתם מסקרן לדעת אם תקשורת האון ליין לא מפתה יותר מהתקשורת בצורה זו
לתקשורת דרך פורומים. יש הבדל גדול - כאןזה פורום - משמע - דעות מרובות. שלרוב ייכתבו תוך מחשבה ולא מאימפולסיביות (לרוב...ובנושאי כבדי ראש) ותקשורת און ליין זה אחד על אחד. זה שונה לחלוטין. לדוגמא אם יש לך משהו מהמיגרה (לדוגמא שיר) שאת רוצה להכניס, לא תוכלי לעשות זאת באון ליין למישהו. ו/או לחילופין זה פשוט עניין של העדפה. יהיו רבים שיעדיפו את האון ליין מאשר אורגיית הדעות והתגובות שקיימת בפורומים. בכל אופן זה שונה. כמו להיות במפגש חברתי עם הרבה אנשים או לצאת עם חברה לקפה. פשוט שונה
נכון זה שונה אבל ופה ההבדל הגדול בפורמים אתה צריך להיות שקול והגיוני כמעט ואין מקום לאימופלסיביות וזה בעצם המינוס בהן אתה יכול להשאיר תגובה ואף אחד לא התייחס אלייך מה שלעולם לא יקרה בצאט אינטרקטיבי.... וחוץ מזה מי אמר שאי אפשר לכתוב שיר מהמגירה בצאט ???? [שמעת על פעם על הודעה פרטית ?] היופי בצאט בניגוד לפורם הוא שאתה יכול לשחק תפקידים להיות בכללי משהו אחד ובפרטי אתה עצמך או לשנות דמות בין חדר לחדר מה שלא יכול לקרות כאן וזה חבל...
אני אוהבת את שניהם. בצ`ט - אלו אנשים מזדמנים. שיחות חולין (ככה אני קוראת להן). בפורומים יש נפשות פועלות, זו היכרות שניבנת עם הזמן. כמובן שיש את האי סיקיו ששם זה הופך להיות יותר אישי ויותר עמוק. אני מאמינה שכולם אוהבים גם וגם.
גליתי שאת רוב הצאטים מאכלסים אנשים קבועים פשוט רק צריך לבקשר שם מספיק זמן בשביל להכיר אותם נכון ששם קל יותר למצוא סנובים וכאלה אבל רובם נחמדים זה גם תלוי בצאט שאת מסתובבת ובחדר כמובן והאי סי הוא לא רע אבל גורם להרבה בעיות הכי בריא המייל
זה באמת כלום. נסי להכנס בבוקר - תראי איזה נחמדים אנחנו. בערב, אני מזהירה אותך מראש - מרוב הזמנות לפרטי לא תדעי לבחור את מי לקחת קודם.. בואי לבקר!! אין כמו החברים של הבוקר. להתראות!
אנחנו כאן חברה פתוחה תמיד לקבלת אנשים חדשים. את עוד תופתעי לגלות כמה אפשר להשען כאן על אנשים ולהרגיש כאילו הכרת אותם מימים ימימה. לדעתי אין דבר עדיף על השני בקשר לתקשורת און ליין או פורום לכל צד יש את הקסם שלו. צריך רק לדעת להוציא מכל דבר את החיובי ולנצל את הטוב שבו.