וואהיי......אתם לא מתרגשים????כאילו

רותיקה

New member
וואהיי......אתם לא מתרגשים????כאילו

מחר קמי ופליפה וכריס מגיעים לארץ הקודש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא נורמלי!!!!! זה משהו מוזר...אבל יש לי רק דבר אחד להגיד....רק שתדעו לכם שאם זה היה לפני שנה הם לא היו מגיעים לפה. פשוט עכשיו יש אצלהם משבר כלכלי והם כנראה ממש חייבים כסף, וכל דבר קטן שמציעים להם הם ישר מסכימים. לסיכום....הם לא באים לפה כי הם מתים עלינו...ממש לא...אלא בגלל שהם צריכים כסף!!!!

casperit

New member
האמת....

שאני מתרגשת אבל פחות משהתרגשתי אתמול כשפגשתי את יהודה לוי המושלם:) יעל עד היום הלב שלי דופק נורא:) חוץ מזה לא נראה לי שיהיה סיכוי שאני אפגוש אותםםםםםם יעל

ליעל:

אולי לא ראית מה שכתבתי למטה אז אני אכתוב פה... איפה נפגשת עם יהודה לוי החתיך והחמוד והמלאך?? גם אני אוהבת לחיי האהבה (אבל לא רק בגלל יהודה/גידי) וחברה שלי הצטלמה איתו (ואותו) וביקשה ממנו חתימה בשבילי... ואיזה מדליקה הפרסומת לבמבה! אני זוכרת אותה בעל פה. אז תעני בבקשה. ודרך אגב גם אני אוהבת קטנטנות אבל את העונה הזאת פחות העונה ה-4 הכי יפה וברקודה חמוד וגם פיליפה ונאצ´ו וכמעט כולם ובעונה הזאת אני לא אוהבת את אינס,חואן,פיה אגוסטין והחבר הזה של מריאנו (ששיחק פעם את סנטיאגו) וזהו בנתיים.

casperit

New member
תשובה...

ראיתי פשוט לא יכולתי לענות...... את יכולה לראות את זה בפורום טלנבולות "יהודה לוי הכוסון נתן לי נשיקה!" הוא היה במבצע של במבה בקניון בחיפה.... הוא כזה כוסון! יש לי חתימה שלו, ונשיקה ממנו:))))) אני עדין מתאוששת מהנשיקה:)))) נדמה לי ששאלת אותי גם על ווסטלייף אז אני לא אוהבת את ווסטליף למה חשבת שאני אוהבת אותם? בטח בגלל אהובי השני- שיין ווסט, אם תסתכלי בפרטים שלי תביני מי הוא (תוכלי לראות תמונה שלו) יעל

הבנתי...

חשבתי שהתכוונת כשכתבת שיין (ווסט) לשיין מווסטלייף מי זה בכלל שיין ווסט? שחקן או מה? אני מודעת לזה שיהודה כזה כוסון, ראית את הפרק בלחיי האהבה שהוא הוריד חולצה???!!! וכיף לך שהוא נישק אותך :)

casperit

New member
תשובות..... (אין לי נושא מקורי)

כן אני יודעת תמיד חשובים הוא שחקן אמריקאי... בקיץ יגיע סרט שלו לארץ, זה סרט נעורים שובר קופות עם מנדי מור:)... כן ברור שראיתי איזה שווה! איזה גוף! יעל כן אני יודעת:)

למעלה