אתה מתכוון שיצא כבר RDR2...
RE2 רימייק בטח גם יהיה שווה אבל אותי פחות מעניין...
אם כבר RDR2 ומשחקים שיוצאים רק לקונסולות..סיפור מהחיים:
איפה שאני עובד הגיעו 2 צעירים בני 24 הישר מהאוניברסיטה עם פוזה עלק של פיסי מאסטר רייס..חופרים לי בשכל..
כשהם רק הגיעו היו לי ויכוחים קשים איתם על קונסולות נגד פיסי...
כשהנקודה שלי היא פיסי זה נחמד אבל חייבים גם PS4 בשביל להנות מכל העולמות והנקודה שלהם זה "קונסולות זה חרא וזה לילדים"
הם אומרים לי: "בפיסי אפשר לשחק 120FPS בקונסולות מקסימום 60FPS ויש לנו Vsync וגם Gsync" בלה בלה בלה ועוד מיליון דברים שאני לא מבין בהם ולא מעניינים אותי...
אני שואל אותם.."אוקיי..אפשר לשחק את גוד אוף וור האחרון בפיסי? מה עם אנצ'רטד 4, הוריזון זירו דאון, ספיידרמן, דה לאסט אוף אס?" הם מביטים בי בעיינים ענקיות ואומרים לי "בחיים לא שמענו על אף משחק מהרשימה הזאת" ואז גם מוסיפים "גם ככה המשחקים האלו לא מעניינים אותנו כי הם רצים בFPS עלוב"
נתתי לעצמי כאפה במצח ואז הבנתי שאין טעם להמשיך את הויכוח הזה...
שלא כמו רוב הפורום הזה הם לא כמונו גדלו על מריו, סוניק, זלדה וסטריט פייטר..הם גדלו על מייפל סטורי או WoW...אנחנו לא משדרים בכלל על אותו גל...
הם משחקים משחקים כמו RimWorld או Euro Truck Simulator או Kerbal Space Program משחקים שיש להם איזה מיליון מודים ואפשר לעשות טוויקינג להגדרות הגרפיות שלהם במשך חודש שלם..זה מה שמעניין אותם...
לכן כמו שאמרתי הבנתי שאין טעם להמשיך את הויכוחים האלו ועכשיו שהם שואלים אותי מה אני משחק אני פשוט כל פעם עונה פורטנייט(לא שיחקתי אפילו שניה אחת בחיים שלי פורטנייט וכנראה שגם לא אשחק)מסיבה כלשהי אין להם מה להגיב על התשובה הזאת ואני שמח...