וואה איזה שיעמום

דרך אגב איך המחשב רץ מהר קדימה זה מדהים

אינטל הוציאה מעבדים מהדור התשיעי אבל המחיר עדיין יקר לרוב האנשים, מנגד AMD תתן פייט לראשונה עם מעבדים חדשים של 12 ו 24 ליבות ומחיר הרבה יותר זול מאינטל, יש למה לצפות עכשיו יותר מתמיד, גם כרטיסי המסך הולכים להיות מטורפים עם זכרונות ה HBM 2 של סמסונג

V Has Come To

New member
אתה מתכוון שיצא כבר RDR2...

RE2 רימייק בטח גם יהיה שווה אבל אותי פחות מעניין...
אם כבר RDR2 ומשחקים שיוצאים רק לקונסולות..סיפור מהחיים:
איפה שאני עובד הגיעו 2 צעירים בני 24 הישר מהאוניברסיטה עם פוזה עלק של פיסי מאסטר רייס..חופרים לי בשכל..
כשהם רק הגיעו היו לי ויכוחים קשים איתם על קונסולות נגד פיסי...
כשהנקודה שלי היא פיסי זה נחמד אבל חייבים גם PS4 בשביל להנות מכל העולמות והנקודה שלהם זה "קונסולות זה חרא וזה לילדים"
הם אומרים לי: "בפיסי אפשר לשחק 120FPS בקונסולות מקסימום 60FPS ויש לנו Vsync וגם Gsync" בלה בלה בלה ועוד מיליון דברים שאני לא מבין בהם ולא מעניינים אותי...
אני שואל אותם.."אוקיי..אפשר לשחק את גוד אוף וור האחרון בפיסי? מה עם אנצ'רטד 4, הוריזון זירו דאון, ספיידרמן, דה לאסט אוף אס?" הם מביטים בי בעיינים ענקיות ואומרים לי "בחיים לא שמענו על אף משחק מהרשימה הזאת" ואז גם מוסיפים "גם ככה המשחקים האלו לא מעניינים אותנו כי הם רצים בFPS עלוב"
נתתי לעצמי כאפה במצח ואז הבנתי שאין טעם להמשיך את הויכוח הזה...
שלא כמו רוב הפורום הזה הם לא כמונו גדלו על מריו, סוניק, זלדה וסטריט פייטר..הם גדלו על מייפל סטורי או WoW...אנחנו לא משדרים בכלל על אותו גל...
הם משחקים משחקים כמו RimWorld או Euro Truck Simulator או Kerbal Space Program משחקים שיש להם איזה מיליון מודים ואפשר לעשות טוויקינג להגדרות הגרפיות שלהם במשך חודש שלם..זה מה שמעניין אותם...
לכן כמו שאמרתי הבנתי שאין טעם להמשיך את הויכוחים האלו ועכשיו שהם שואלים אותי מה אני משחק אני פשוט כל פעם עונה פורטנייט(לא שיחקתי אפילו שניה אחת בחיים שלי פורטנייט וכנראה שגם לא אשחק)מסיבה כלשהי אין להם מה להגיב על התשובה הזאת ואני שמח...

חחח ילדי כאפות. דווקא שחקני pc

בדרך כלל פתוחים למלא סגננות והם מקבלים הרבה יותר משחקים ממה שהאקסבוקס וואן מקבלים.. אבל אלה שסיפרת עליהם באמת יצורים.

אני לא חושב שזו טרגדיה לא להכיר את הוריזון ... אבל לא להכיר gow ספיידרמן או tlou השם ירחם.

מישהו 2

New member
חח וואלה הייתי נותן להם איזה שיעור

יש לי מחשב גיימינג ואני כמעט לא משחק בו.
אני גם גדלתי על מייפל סטורי
הם לא מייצגים
&nbsp

נחש זה יום המזל שלך. רזי יקבל המשך כל שנה.

קפקום הודיעו שרזידנט איוול (ביחד עם סטריט פייטר ואחרים) יקבל המשכים כל שנה סטייל מה שקורה היום עם משחקי ac. ככה שבדור הפס5 אתה כבר תקבל כל שנה משחק רזי מושקע והחברה אפילו מתרחבת כדי שהחזון הזה יקרה.

קרנפול

New member
השאלה אם זה בשורה טובה

לא הייתי רוצה שסדרת המשחקים שאני אוהב תוציא משחק כל שנה, כמות לא מראה על איכות...

צודק שיש סכנה בזה אבל אם הביצוע יהיה מושלם...

זה יהיה בדיוק מה שרזידנט איוול צריך בשביל לחזור להיות Powerhouse.

הם יכולים נגיד את רזי 8 לעשות משחק אימה מסורתי מגוף שלישי אחרי שנה לעשות את רזי 9 משחק אקשן סטייל רזי 4 ואז ברזי 10 לעשות בכלל משחק רזי עם דינוזאורים או עולם פתוח.

וככה לגוון כל שנה :) אם הם ימחזרו גרפיקה/זומבים/דמויות כמו שצריך הם יוכלו להוציא משחק aaa מגוון כל שנה שעדיין יושב תחת המטריה של "משחק אימה AAA"

במיוחד שהשטח פנוי להם וחוץ מאינדים ובטסדה אף אחד לא עושה היום משחקי אימה :)

אני גם חושב שלא כל הסדרות שלהם מתאימות לזה אבל במקרה של רזי סטריט מונסטר האנטר או dmc זה מאוד מתאים בעיני :)

למעלה