MorraniChan
New member
וואה וואהה..
נעלמתי רק לשלושה ימים וכבר הופורם מתחיל לעלות על גדותיו! *אושר עילאי D: * אז בשביל קצת לצמצם פערים אני אאחל המוווווווווןןןן מזל טוב למיה ומיטל שחגגו את יום הולדתן *קולולולולווו!!*
וכמובן לאל-סבג *מוסיקה ספרדית* שעבר אודישן! האיח! לכל מי שידע ומי שלא, ביום שני האחרון היה לי סשן לסוסלנד [: חשבתי שזה יהיה סשן של סתם כל מיני דמויות אורחות.. אבל.. לא O_O במקום זה טליה המקסימה הפתיעה אותי ונתנה לי דמות קבועה שהמדבבת שלה [מיכל צפיר אם אני לא טועה, ויש מצב שאני טועה] לא יכלה להמשיך. אותה דמות היא אלמה, אחת הילדות הטובות בחבורה של סוסלנד... היא בד"כ לובשת בגדים ירוקים למי שמכיר קצת את הסדרה. דמות כזאת אף פעם לא דיבבתי OO" היא -כל- הזמן מחייכת... בכל מצב! גם כשהיא כועסת =_= והיא כל הזמן מדברת בהתלהבות.. בקיצור, חוויה שאני לא אשכח [: אז, טליה, המון המון המון תודה! אני מקווה מאוד שיהיו פרקי המשך {נכון שאין שום דבר מועיל מלהוציא רק 39 פרקים לסדרה? S: } וזהו. סליחה על החפירונת
פשוט הרגשתי צורך עז לספר על הדמות הקבועה הראשונה שלי לכם
נעלמתי רק לשלושה ימים וכבר הופורם מתחיל לעלות על גדותיו! *אושר עילאי D: * אז בשביל קצת לצמצם פערים אני אאחל המוווווווווןןןן מזל טוב למיה ומיטל שחגגו את יום הולדתן *קולולולולווו!!*