מקור?הגיע הזמן!
ספר את זה לג'ו שכתב כעיוור מצוי וממשיך ליפול בכשל מומחה בלתי מזוהה ועדיין מאמין ל"מומחים" כפי שכתב בתגובה #15 שלו בשרשור הדובה, תולעת המוח והחיסונים: קנדי ג'וניור והקנוניה נגד הבריאות שפתח הווקיסטהיועמ"שית ופרקליטות המדינה החליטו לפתוח בחקירה פלילית בנוגע להתנהלותו של משרד הבריאות בתקופת הקורונה.
לטענת מגזין בראשית הונה המשרד את הציבור (ברשלנות פושעת או בזדון) כאשר פרסם לכאורה דיווחים כוזבים לגבי היקף הפגיעה מתכשיר פייזר ,
תוך פגיעה המונית בחיי אדם ובבריאות הציבור.
במקביל הוא יצר במודע הסתה מרושעת נגד אזרחים חכמים שהעזו להטיל ספק או למתוח ביקורת על מדיניות הטיפול בוירוס.
לא קראתי את הפוסט.ספר את זה לג'ו שכתב כעיוור מצוי וממשיך ליפול בכשל מומחה בלתי מזוהה ועדיין מאמין ל"מומחים" כפי שכתב בתגובה #15 שלו בשרשור הדובה, תולעת המוח והחיסונים: קנדי ג'וניור והקנוניה נגד הבריאות שפתח הווקיסט![]()
השרשור מצוי נכון לעכשיו בתחתית העמוד הראשי של הפורום.לא קראתי את הפוסט.
אל תשלח אותי לקרוא פוסטים אחרים .השרשור מצוי נכון לעכשיו בתחתית העמוד הראשי של הפורום.
לייתר דיוק, נכון לעכשיו, 4 תגובות אחרונות של העמוד הראשי.
זה ברור שאלה שהתחסנו יגיבו בחוסר אמון כלפינו ולא כלפי מטרד החולי (משרד הבריאות)הואיל וזה קשור כי גם בשרשור זה קפץ בראש בכדי לגחך על קביעה זאת שהמומחים שלו משקרים, עשיתי צילום מסך עבורך
צפה בקובץ המצורף 122978
קשה לאנשים להודות בטעותם, רואים זאת חזק בפורום, כמו לדוגמה אצל Harrington.זה ברור שאלה שהתחסנו יגיבו בחוסר אמון כלפינו ולא כלפי מטרד החולי (משרד הבריאות)
מקור?!היועמ"שית ופרקליטות המדינה החליטו לפתוח בחקירה פלילית בנוגע להתנהלותו של משרד הבריאות בתקופת הקורונה.
לטענת מגזין בראשית הונה המשרד את הציבור (ברשלנות פושעת או בזדון) כאשר פרסם לכאורה דיווחים כוזבים לגבי היקף הפגיעה מתכשיר פייזר ,
תוך פגיעה המונית בחיי אדם ובבריאות הציבור.
במקביל הוא יצר במודע הסתה מרושעת נגד אזרחים חכמים שהעזו להטיל ספק או למתוח ביקורת על מדיניות הטיפול בוירוס.
הלינקים לא עובדים.מקור?!
תעדביק את הכתובתהלינקים לא עובדים.
תספר לנו.הלינקים לא עובדים.
תספר למנהל הפורומים.תספר לנו.
אז אין לך מקור....תספר למנהל הפורומים.
לי יש , לך אין.אז אין לך מקור....
הדבר היחיד שמצאתי, הוא פרסום בפייסבוק, בפורמט תמונה.לי יש , לך אין.
הדבר היחיד שמצאתי, הוא פרסום בפייסבוק, בפורמט תמונה.
![]()
מלחמת חרבות ברזל - עד לנפילת ממשלת נתניהו | Facebook
www.facebook.com
כותרת ללא שום כתבה - על פנין נראה לי פייק ניוז.
כמנוי ב"בראשית", אני מקבל לאימייל, לאורך החודש, הפניות לכתבות החדשות.
מכיוון שלא היתה שום הפניה כזאת, לאורך כל חודש ינואר, ולאור הרישום בראש התמונה, שמדובר בגיליון ינואר 2025,
של "בראשית" - נראה לי שמישהו השתעשע בפוטושופ.
כן, אירית ינקוביץ' אמרה בזמנו, שהעתירות, שהגישה לבג"ץ, הן בעלות ערך תיעודי להיסטוריה ולא חשוב איך תירץ בג"ץ את הדחיה שלהן בזמן אמת.נכון, עורכת הדין אירית ינקוביץ מייסדת מגזין בראשית לא פרסמה בעיתון אלא שלחה הודעות אישיות .
מאחר שהיא קיבלה תשובה ממשרד המשפטים / לשכת פרקליט המדינה , אפרסם אותו כלשונו מאוחר יותר.
פייק ניוז מפרסמים שקרנים בלבד!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.