וואווווווווווווווווווווווווו נפתחה חקירה פלילית נגד שרון אלרעי פרייס ונגד בכירי מערכת הבריאות.

Cranio

Well-known member
היועמ"שית ופרקליטות המדינה החליטו לפתוח בחקירה פלילית בנוגע להתנהלותו של משרד הבריאות בתקופת הקורונה.

לטענת מגזין בראשית הונה המשרד את הציבור (ברשלנות פושעת או בזדון) כאשר פרסם לכאורה דיווחים כוזבים לגבי היקף הפגיעה מתכשיר פייזר ,
תוך פגיעה המונית בחיי אדם ובבריאות הציבור.

במקביל הוא יצר במודע הסתה מרושעת נגד אזרחים חכמים שהעזו להטיל ספק או למתוח ביקורת על מדיניות הטיפול בוירוס.

דיברגנט חדש

Well-known member
היועמ"שית ופרקליטות המדינה החליטו לפתוח בחקירה פלילית בנוגע להתנהלותו של משרד הבריאות בתקופת הקורונה.

לטענת מגזין בראשית הונה המשרד את הציבור (ברשלנות פושעת או בזדון) כאשר פרסם לכאורה דיווחים כוזבים לגבי היקף הפגיעה מתכשיר פייזר ,

במקביל הוא יצר במודע הסתה מרושעת נגד אזרחים חכמים שהעזו להטיל ספק או למתוח ביקורת על מדיניות הטיפול בוירוס.
ספר את זה לג'ו שכתב כעיוור מצוי וממשיך ליפול בכשל מומחה בלתי מזוהה ועדיין מאמין ל"מומחים" כפי שכתב בתגובה #15 שלו בשרשור הדובה, תולעת המוח והחיסונים: קנדי ג'וניור והקנוניה נגד הבריאות שפתח הווקיסט :)

The Real Big Joe

Well-known member

מקור?!

דגלמנגל

Well-known member
לי יש , לך אין.
הדבר היחיד שמצאתי, הוא פרסום בפייסבוק, בפורמט תמונה.

כותרת ללא שום כתבה - על פנין נראה לי פייק ניוז.
כמנוי ב"בראשית", אני מקבל לאימייל, לאורך החודש, הפניות לכתבות החדשות.
מכיוון שלא היתה שום הפניה כזאת, לאורך כל חודש ינואר, ולאור הרישום בראש התמונה, שמדובר בגיליון ינואר 2025,
של "בראשית" - נראה לי שמישהו השתעשע בפוטושופ.

נערך לאחרונה ב:

Cranio

Well-known member
הדבר היחיד שמצאתי, הוא פרסום בפייסבוק, בפורמט תמונה.

כותרת ללא שום כתבה - על פנין נראה לי פייק ניוז.
כמנוי ב"בראשית", אני מקבל לאימייל, לאורך החודש, הפניות לכתבות החדשות.
מכיוון שלא היתה שום הפניה כזאת, לאורך כל חודש ינואר, ולאור הרישום בראש התמונה, שמדובר בגיליון ינואר 2025,
של "בראשית" - נראה לי שמישהו השתעשע בפוטושופ.

נכון, עורכת הדין אירית ינקוביץ מייסדת מגזין בראשית לא פרסמה בעיתון אלא שלחה הודעות אישיות .
מאחר שהיא קיבלה תשובה ממשרד המשפטים / לשכת פרקליט המדינה , אפרסם אותו כלשונו מאוחר יותר.

פייק ניוז מפרסמים שקרנים בלבד!

דגלמנגל

Well-known member
נכון, עורכת הדין אירית ינקוביץ מייסדת מגזין בראשית לא פרסמה בעיתון אלא שלחה הודעות אישיות .
מאחר שהיא קיבלה תשובה ממשרד המשפטים / לשכת פרקליט המדינה , אפרסם אותו כלשונו מאוחר יותר.

פייק ניוז מפרסמים שקרנים בלבד!
כן, אירית ינקוביץ' אמרה בזמנו, שהעתירות, שהגישה לבג"ץ, הן בעלות ערך תיעודי להיסטוריה ולא חשוב איך תירץ בג"ץ את הדחיה שלהן בזמן אמת.
בית המשפט, מן הסתם, מנסה ללמד את שר המשפטים, ש"לא מכיר" בנשיאו הנבחר, פרק בהלכות "הכרה" בעובדות. זה ההסבר היחיד שאני מוצא
להתעוררות - פתאום עכשיו - לטפל בסדרת פשעים, שביצעה הממשלה ושהסתיימו, לפני כמה שנים.

למעלה