וואוווווווווו !!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif
חזרתי הבייתה ..... ולאחר שהמחשב סופסוף התפנה לו עכשיו , לאחר פעולות תחזוקה מסתוריות וממושכות בביצוע אחי, אני מתיישבת לי פה מול המסך ופשוט נפעמת ! רוח חיים חזרה אל הפורום בכוחות מחודשים !!! אין לי מושג מאיפה להתחיל ומאיזה הודעה להתחיל (כי לפתע פתאום שכחתי כבר איך נראה מסך משופע בשמשות צהבהבות...... ) , אז ברשותכם פתחתי בהודעה חדשה (יסלחו לי כולם , אך לא נחנתי ביותר מדי קואורדינציה לניתוב בין הודעה להודעה בבת-אחת.... בתודה . כן ירבו . ) אז נתחיל : קודם כל ברכות ל-IC4 , ברוך שובך !!! וכמובן טוב שאתה בריא ושלם, לעומת שאר חברי הפורום שכמדומני לקו מעט בבריאות נפשם בזמן היעדרך....
את הפריצה לאלקטרז ראיתי פעם ראשונה אתמול בוידאו ומאוד אהבתי . ואת להציל את טוראי ראיין נדמה לי שלא ראיתי בכלל (יש לי בעיית זיכרון סרטים.... אני זוכרת אותם טוב רק בצפייה שנייה..... זיכרון סלקטיבי....) לגבי מדריך הטרמפיסט לגלקסיה : אני כל הזמן שומעת על זה: על ה-42 , על ה"תודה על הדגים"..... מה כ"כ מיוחד בספר הזה תגידו ? אח שלי (הקטן) קרא את זה פעם כדי לעשות על זה עבודה בספרות כי לא היו לו הרבה ברירות ... והוא אמר שזה משעמם-פחד...... אבל אולי זה משהו בגנים ...... אני אישית כמעט לא קוראת ספרים כי אין לי סבלנות אליהם וההתחלות של הספרים מתישות אותי.... למרות שהיו מספר ציוני דרך בחיי בהם נאלצתי לקרוא על אף חוסר רצוני ... ולמרות הכל נהנתי.... (ושוב לא כ"כ זוכרת אילו ספרים....הדחקה . לא מעניין. ) בתעתועים ,אגב , יש שם כאלה מין עמודים מרגיזים כאלה של כאילו תעוד כתב של איזה מישהו ? מה זה אמור להיות ? (רדסטורם ,זה מעניין ? יש לי את הספר בהישג יד , כך ש.....) עכשף . דבר שני (או שלישי....אין לי כוח לספור) . S__A (השתדלתי במאמץ עילאי לא לטעות הפעם.... ) טוב מאוד לשמוע שגם אתה עודנו חי !!!! אכן חיים לא מדהימים (בלשון המעטה) מתנהלים להם בתיכון ..... מקווה שיעבור לך שבוע קל וכמה שפחות מייגע ! ותבוא לבקר בין לבין .....
ולסיום תודה רבה לעז שהביאני עד הלום ולתפארת מדינת ישראל . כמה טוב לדעת שהרוח המיואשת והרדומה פינתה את מקומה..... אוף יש לי הרגשה ששכחתי עוד כמה דברים להגיב עליהם ..... תזכירו לי !! תודה רבה . ולהתראות . (וזה מלנכולי )
חזרתי הבייתה ..... ולאחר שהמחשב סופסוף התפנה לו עכשיו , לאחר פעולות תחזוקה מסתוריות וממושכות בביצוע אחי, אני מתיישבת לי פה מול המסך ופשוט נפעמת ! רוח חיים חזרה אל הפורום בכוחות מחודשים !!! אין לי מושג מאיפה להתחיל ומאיזה הודעה להתחיל (כי לפתע פתאום שכחתי כבר איך נראה מסך משופע בשמשות צהבהבות...... ) , אז ברשותכם פתחתי בהודעה חדשה (יסלחו לי כולם , אך לא נחנתי ביותר מדי קואורדינציה לניתוב בין הודעה להודעה בבת-אחת.... בתודה . כן ירבו . ) אז נתחיל : קודם כל ברכות ל-IC4 , ברוך שובך !!! וכמובן טוב שאתה בריא ושלם, לעומת שאר חברי הפורום שכמדומני לקו מעט בבריאות נפשם בזמן היעדרך....