וואוווווווו!!!!!!!!!!!!

בראד

New member
וואוווווווו!!!!!!!!!!!!

אוקיי. אני עדיין קצת מתרגש. זה היה מדהים. אם מישהו זוכר את השכנה? מדהיםםםםםם!!!!!!. אני לא יודע מה לכתוב. מאיפה להתחיל. איזו הרגשה! היה פשוט ענק !!! אז ככה: בותו יום לא הזדמן לי ללכת אליה, אז הלכתי שישי בבוקר. מההתחלה תכננתי מן תירוץ. למקרה שבעלה יהיה בבית. אבל למרבה המזל-הוא לא היה. אני עדיין ניפעם. לעשות ביד???!!! ליד זה???!!! איפה הייתי כל הזמן הזה? איזה דבר ענק! אני עדיין לא מאמין. היה מדהים. השכנה שלי, שקוראים לה מעיין, פשוט מדהימה. איזה גוף! שדיים!!! סליחה שאני כ``כ מתרגש. אני פשוט עדיין לא מאמין. התחלתי בדרך חדשה. זה היה מטריף. היא פשוט פצצה לא נורמלית. היא ידעה בדיוק מה, ואיפה צריך לעשות. אפילו הבאתי לה מאחורה! גמרתי אריזה 3 פעמים. רצוף. היא גמרה 4 פעמים. היינו ביחד משהו כמו שעתיים וחצי. היא עכשיו באילת. היא תחזור בסוף השבוע. היא התחננה שאני אבוא עוד פעם. אני! אחי ואחיותי, אני פשוט מתפוצץ. כמה שלא מדברים על זה, ואומרים כמה זה כיף, ומענג, אף פעם אי אפשר לתאר את ההרגשה הזו במילים. פשוט שכרון חושים. וואו. אההה. יש!!!! יש אלוקים! אני לא יודע אם אני אחזור עוד פעם לפורום הזה, אבל סביר להניח שאני אחזור. בינתיים תשמרו על עצמכם ותעשו חיים. אני יודע שאני יעשה. וואווווווווו!!!!!!!!!!!!!! אוהב את כולכם! אוהב את העולם!

פיקולו

New member
אחי, כן יירבו

מעשי זימה בשכנתך... אבל, רילקס, כולה סקס...וזה מצור קיומנו

למעלה