וואווווווו כפרות עלייכם!!!!!!!!!!!!

וואווווווו כפרות עלייכם!!!!!!!!!!!!

אני יודעת שזה רק מחר אבל רק היום אני נמצאת ליד מחשב תקין
ח=ג ש=מ=ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני אוהבת אותכם!!!!!!
מחר גם כן זהו יום זיכרון לקורט קוביין שהתאבד/ נרצח/ נהרג/ נפטר ב- 5.4.94

g tamir

New member
נצל"ש

תגידי לירון לא היה אמור להיות אתמול חידון על עלילת הסרטים?

aniviel

New member
היה אמור להיות אבל...

שכחתי להודיע שאני לא יכולתי לעשות אותו בגלל שלאימא שלי היה יומולדת ונסענו למסעדה
גם היום אני לא אספיק לעשות אותו וגם מחר לא מן הסתם כי זה ליל הסדר. לכן אני נאלצת לדחות אותו ליום שלישי בערב, את שני החידונים. ביום שלישי ב20:00 יהיה החידון על עלילת הסרטים ובאותו היום ב21:00 יהיה החידון על מאחורי הקלעים.

aniviel

New member
חידון על שר הטבעות?...

אין לי בעיה שתעשי. רק תשלחי לי את השאלות קודם שאני אראה שהכל תקין ותודיעי לי מתי בא לך לעשות אותו שזה לא יפול על שום דבר אחר

לצערי אני כל כך גרוע בזה...

(כי ראיתי כל סרט פחות מ- 3 פעמים) ולכן אני לא אוכל להשתתף בחידון...

אלרוס

New member
בנוסף למה שלירון אמרה

2 מתוך הצוות המשולש שלנו לא יכל (אולי 3, אני צריך לשאול את שירה) ולכן אני לא יכלתי לתת את השרביט בספרים לאף אחד ולירון לא את השרביט בסרטים. בשם צוות "חידות באפלה" אני מצטער על אי הנעימות, יום שלישי כפי שאמרה לירון יהיה על עלילת הסרטים ואו באותו יום או ביום שבת על הספרים.

Chakotay

New member
אהמממ

לא שאין לי כבוד אליו. אבל הבנאדם היה גרוע. אני לא מבין מה תופסים ממנו, הוא לא היה נגן טוב בכלל.

moe777

New member
נירוונה אמנם אינה מופיעה אף

ברשימת הטופ טוונטי להקות שלי, אך קורט זכור בעיקר ככותב שירים מחונן, עם טאץ' אישי ייחודי, קול נפלא ולזכותו נזקפת פריצת הגראנג' (עוד מהימים שטרם כונה כך) מההגדרה האלטרנטיבית הצרה אל המיינסטרים (שבמקרה זה נתפסת כסיטואציה חיובית, אוקיי, לא משנה...) קוביין הרוויח את חלקת אדמתו ביושר.

Y. Welis

New member
הוא היה זמר דור ה-X, שבניגוד

לקודמיו, לא שינה הרבה מפני הדור... התמונה הזכורה ביותר שלו, מבחינתי וגם עבור אחרים שכתבו עליו, היא תמונת אחורי הקלעים, כשהקהל צוהל ברקע וקורט יושב וממרר בבכי באחת הפינות.

pookacha1

New member
בשעה-21.00

יש תוכנית על קורט קוביין למי שרוצה לראות! ב-MTV

למעלה