וואווו...כמה זמן לא ביקרתי כאן ......

וואווו...כמה זמן לא ביקרתי כאן ......

המון המון זמן ...שלא ביקרתי בפורום או בכלל בבלוג שלי ...רק עכשיו ראיתי את הודעתך דודוי מאז שתפסת פיקוד .....סורי יש כאן מלא חברים ...כייף לראות את הפורום פעיל בצורה כזאת ...כל הכבוד ...שפו על הבובונאים בארציינו ......

ברוך שובך הבייתה...

שלום אופיר, ברוך שובך לפורום... אתה מוזמן לשתף אותנו בידע שלך בתחום תיאטרון הבובות ולהתייעץ עימנו בכל שאלה...

הי אופיר, כייף לראות אותך פה שוב

אכן זמן רב חלף מאז היית כאן אני דווקא " עקבתי " אחרייך ובאמת שלחתי הודעות אבל מה זה חשוב עכשיו, העיקר שאתה שוב כאן איתנו
הפורום באמת גדל והשתכלל ( אפילו סטיקר משלנו כבר יש!!! )והוא כל הזמן במגמת עלייה - אני מקווה שעכשיו גם אתה תהיה חלק מזה ומאיתנו. מה קורה אצלך? מעבר לערבי שירה, תקליטנות וכ'ו? האם אתה עדיין מפעיל את תיאטרון הבובות של פיפטרון? יש הצגות חדשות? בובות חדשות? תוכניות עתידיות? ספר, שתף, פרט והנמק ברוך השב

"הדייג ודג הזהב ".....

עוד מעט מסיים את התפאורה להצגה .....עברתי את שלב ההקלטות והמוסיקה .... כרגע אני מאוד עסוק עם תוכנית שבניתי לקרן קרב ...ועובד עם גני הילדים באילת.... מאוד עסוק גם בתחום ה DJ ומסביב ...עובד ברוך השם גם מחוץ לאילת ...עם התיאטרון התיפעול ואחזקה של המערך לא קל ....לא משאיר לי זמן לנשום ... אבל קבל הבטחה ...אעלה תמונות מהפעלות שונות בנושא התיאטרון ..... אתם עושים חייל בפורום ...כל הכבוד .....מרגש ...כל טוב :)

גליתוי

New member
אופיר../images/Emo140.gif

אני לא בטוחה שאני זוכרת אותך מביקורים קודמים בפורום, כנראה שזה היה מזמן... שמחה לשמוע שגם אתה עובד בקרן קרב אמנם בקצה השני של הארץ אבל בכל זאת ארצנו הקטנטונת! אני עובדת בבובימה ,מאוד הייתי רוצה לבנות תכנית משלי אבל זה דורש כל כך הרבה מאמץ ולי בכל אופן זה לא משתלם. אשמח לחלוק איתך חוויות בהמשך!

היי גליתוי

אכן בקרתי דיי המון ...בפורום ...אשמח להיות לעזר ...... ולשתף

למעלה