חתיכת וואוו . מגניב שהשרשורים החדשים לקידום אג'נדת הרל"ב נפתחים כך כעת. זה מקל על האפשרות לדעת מראש למה לצפות ובמידה ולא משעמם יותר מדי, לדלג.וואווו
אמר הדג הדביל.חתיכת וואוו . מגניב שהשרשורים החדשים לקידום אג'נדת הרל"ב נפתחים כך כעת. זה מקל על האפשרות לדעת מראש למה לצפות ובמידה ולא משעמם יותר מדי, לדלג.
אמר האינטליגנט שהרגיש צורך להראות שוב את היעדר הבקיאות שלו בשפה האנגלית .אמר הדג הדביל.
אמר האינטליגנט שהרגיש צורך להראות שוב את היעדר הבקיאות שלו בשפה האנגלית .
לא אכנה אותך דביל יקירי. זאת מהטעם הפשוט ש(על אף נסיונות מנהל הפורום להצטרף לקבוצתך)לא מתחשק לי להעכיר את השיח בפורום הזה ואני מעדיף להשאיר לך מעשים כאלו. מה גם, שלכנותך דביל יהיה להעלות אותך בכמה וכמה דרגות ואני לא בקטע. עמך הסליחה.
הרבה בריאות ושתזכה להרבה שרשורי ואוו.
מה כל הכבוד לו?כל הכבוד לו .
גם הנימוק שלו ששר ביטחון על המדף פוגע בצה"ל ולכן הוא מוותר נשמע כמו דאגה לטובת הצבא. נכון שאחרי כל מה שאמר על ביבי עצם נכונותו להצטרף לממשלה תמורת ג'וב מציג אותו בעור מכוער, אבל עדיין הנימוק הזה הוא לזכותו.מה כל הכבוד לו?
הוא רק ויתר על התפקיד כשר בטחון עכשיו .
וציין זאת במפורש בהודעתו.
אין!גם הנימוק שלו ששר ביטחון על המדף פוגע בצה"ל ולכן הוא מוותר נשמע כמו דאגה לטובת הצבא. נכון שאחרי כל מה שאמר על ביבי עצם נכונותו להצטרף לממשלה תמורת ג'וב מציג אותו בעור מכוער, אבל עדיין הנימוק הזה הוא לזכותו.
האם הוא ישאר באופוזיציה או ימשיך במגעים עם הליכוד?
לפחות אנחנו יודעים בוודאות שאכן הייתה הצעה כזו.את מי הוא מעסיק כעת, לאחר שחזר והפך להיות פגר פוליטי, במצב גרוע אף יותר משהיה קודם לכן?
וגם שהוא הסכים, לראשונה הוא הודה בזה.לפחות אנחנו יודעים בוודאות שאכן הייתה הצעה כזו.
מיותרת התוספת שלך כיוגם שהוא הסכים, לראשונה הוא הודה בזה.
בישראל כמו בישראלוגם שהוא הסכים, לראשונה הוא הודה בזה.
טעיתי לפני חודשיים.בישראל כמו בישראל
אין סודות
שעה אחרי שקורה משהו כולם יודעים
לא משנה אם זה הסכם בן ביבי לשרה
הצעת סודית לסער להיות שר ביטחון תמורת מכירת העתיד של ישראל
או התקפה של ישראל על הגרעין
כל דבר אחרי שעה, יוצא החוצה
הבעיה שבישראל כמו בישראל, פעמים רבות גם כשלא קורה כלום כולם 'יודעים' שקרה משהו . ככה זה עם תקשורת שחצי ממקורתיה מצויים במוחות חבריה.בישראל כמו בישראל
אין סודות
שעה אחרי שקורה משהו כולם יודעים
לא משנה אם זה הסכם בן ביבי לשרה
הצעת סודית לסער להיות שר ביטחון תמורת מכירת העתיד של ישראל
או התקפה של ישראל על הגרעין
כל דבר אחרי שעה, יוצא החוצה
זה קצת מצחיק לקרוא את הדברים האלו . אישית אני רואה את סער כפי שתיארת כבר זמן רב. אבל זה היה הצד שלך שראה בו הרבה מעבר לכך. כל זאת כמובן, עד לרגע בו יצאה השמועה לראשונה שהוא שוקל להצטרף לקואליציית נתניהו. משם ואילך הוא כמובן יתואר לא רק כבוגד וחדל אישים, אלא כפגר פוליטי חסר כל חשיבות או ענין . מצחיק (במלוא הרצינות) עד כמה הדברים האלה צפויים לעתים.את מי הוא מעסיק כעת, לאחר שחזר והפך להיות פגר פוליטי, במצב גרוע אף יותר משהיה קודם לכן?
הוא לפחות הוכיח שהוא אדם רציני .את מי הוא מעסיק כעת, לאחר שחזר והפך להיות פגר פוליטי, במצב גרוע אף יותר משהיה קודם לכן?
אתה עושה צחוק?הוא לפחות הוכיח שהוא אדם רציני .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.