וואווו אני חיבת לדעת איך הוא עשה את זה... פשוט מדהים!! מישהו יודע את הסוד? לחצו כאן
ב בת שירות לאומי New member 26/11/06 #1 וואווו ../images/Emo2.gif אני חיבת לדעת איך הוא עשה את זה... פשוט מדהים!! מישהו יודע את הסוד? לחצו כאן
וואווו ../images/Emo2.gif אני חיבת לדעת איך הוא עשה את זה... פשוט מדהים!! מישהו יודע את הסוד? לחצו כאן
ה המרשת הגדול בעולם New member 26/11/06 #2 עיבוד תמונה ? אני מנחש שזה קשור לסוג של עיבוד תמונה אולי עם איזה מחשב גרפי מאד מהיר שמצלם ועושה מיד איזה עיבוד ומוסיף וגורע מהגוף שלו.
עיבוד תמונה ? אני מנחש שזה קשור לסוג של עיבוד תמונה אולי עם איזה מחשב גרפי מאד מהיר שמצלם ועושה מיד איזה עיבוד ומוסיף וגורע מהגוף שלו.
8 809080 New member 26/11/06 #3 לא חושב פעם איזה קוסם ישראלי מוכר (לא זוכר מי) עשה את זה בתוכנית פיספוסים שזה תוכנית עם הרבה קהל ואם אני לא תועה גם בשידור חי אבל שם אם אני זוכר נכון המצלמה עמדה במקום אחד
לא חושב פעם איזה קוסם ישראלי מוכר (לא זוכר מי) עשה את זה בתוכנית פיספוסים שזה תוכנית עם הרבה קהל ואם אני לא תועה גם בשידור חי אבל שם אם אני זוכר נכון המצלמה עמדה במקום אחד