וואוו, אגדות אורבניות...

עמיתוש

New member
וואוו, אגדות אורבניות...

מאז שראיתי את הסרט וההמשך שלו "אגדה אורבנית" אני דלוק
על הנושא הזה... נראה לי שאני אבקר כאן מדי פעם, אם יפרסמו אגדות טובות, יש לי אחת מפורסמת על ג´ון אלטון, בטח אתם מכירים... עמית בן 13... (הסיסמא שלי, למי שלא יודע..)

Idan91

New member
פרסם..

את האגדה על אלטון ג´ון, לאפחד כאן לא יזיק להרחיב קצת את הידע.. :)

casperit

New member
ראית את השני?

משהו ממש מוזר, הם דיברו בסרט על אגדה שיש אחד שרואה בלילה איש שהולך אחריו עם משקפי שמש, אבל זה לילה, ו טוב הוא הולך, מגיע הביתה והולך לישון. הוא נוהג להושיט יד לכלב שלו שנמצא ליד המיטה רק כדי לוודא שהכל בסדר.. אז הוא מושיט לו יד והכלב מלקק אותו. בבוקר הוא קם ומוצא את ההורים שלו והכלב מתים ויש פתק "גם כלבים יודעים ללקק..."... אתם בטח מכירים את זה, בכל מקרה הקטע המוזר ששמעתי את זה בהתחלה בתנועה, וחשבתי שהם סם המציאו את זה ופתאו אני רואה את זה בסרט אמריקאי, מוזר! יעל

casperit

New member
אופס...הרסתי את כל הקטע...

"גם אנשים יודעים ללקק"... יעל

Idan91

New member
אני מכירה את זה כ..

"לא רק כלבים יודעים ללקק..." (מוהאהאהאהאהא...)

חחחח... נועה לפידות הזאת ../images/Emo46.gif

הפחידה אותי במשך המוווון זמן אחר כך... לא יכולתי להירדם 3 לילות אחרי זה, לא לדבר על זה שישנתי עם הידיים מקופלות מתחת לבטן.. שחס וחלילה אף אחד לא ירביץ איזה ליקוק
עדיין כל פעם שאני נזכרת בזה אני מצטמררת... אחח, אחחח... צריך להרוג את נועה לפידות
נועה שמבריזהההה מהעבודה (למען האמת אני בעבודה אני סתם מתעצלת וכותבת לכם הודעות...) טוב, זהו. ביי. (עידן... זה כמו: ווואאאהההווו, ווואההו-צחוק פרוע, ווואאאההווווווואא-)

Idan91

New member
באמת ש

לא הבנתי את מה שניסית להגיד עם הווואאהה.. ?!

למעלה