וואוו איזה אקשן נהיה פה

לימור1

New member
וואוו איזה אקשן נהיה פה

אתמול הייתי עסוקה כל היום בעבודה (סוףסוף) ובערב הלכנו להצגה (הרב קמע, ממש לא מומלץ. נושא חשוב, הצגה טרחנית וחסרת מעוף). הבוקר התחברתי וכבר קשה לי לעקוב מרוב אקשן. עלו הרבה נושאים חשובים, כולל התייחסות לנושא שהעליתי בעקבות המשדר, על ילדים רצויים פחות ויותר לאימוץ. לצערי זה אכן כך בעולם, יש ילדים רצויים מאוד ויש כאלה שהם בכלל לא רצויים. דווקא כאן, למזלנו, אנחנו חיים במדינה בה יש מעט ילדים לא רצויים ותור ארוך של ממתינים לאמץ. וזה לגיטימי שיש לכל אחד העדפות משלו. ילדים דומים, ילדים שונים (מההורים המאמצים) ועוד ועוד. הייתי שמחה אם לכל ילד שזקוק להורים מאמצים היה נמצא בית, לצערנו מספר הילדים שמחפשים הורים עדיין עולה בגדול על מספר ההורים שמחפשים ילדים לאימוץ. חלק גדול מהילדים הללו סתם מסתובבים ברחובות ונידונים לחיים מלאי אלימות ומלחמת הקיום. ולאינגליש, אני שמחה שיש לפחות מועד לערעור. גם אם זה קצת רחוק, הרי שהוודאות טובה יותר מאשר סחבת. מחזיקים אצבעות.

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif כן לימורי משפחה פעילה מאוד ../images/Emo9.gif

מה זה ההצגה הזאת מאיפה הגרלתם אותה ? רק השם שלה לא עושה חשק ללכת
,הצלחת לרגש אותי במה שכתבת בקשר לילדים המאומצים אז
שיר

לימור1

New member
שיר...

זוהי הצגה של הקאמרי שכתב וביים הספרי. אבל למרות זאת, ההצגה היא פספוס. לא נורא. בקשר לילדים הלא רצויים התכוונתי למאות אלפים ומליונים של ילדים ברחבי העולם שאפילו לא מגיעים לבתי ילדים. אני רואה מדי פעם סרטים דוקומנטריים בערוצי המדע על המתרחש במדינות כמו תאיילנד ודרום אמריקה, שם נולדים הרבה ילדים כתוצאה מבעיות של פיקוח על הילודה. אלה לא סרטים על אימוץ, אלא על אורח החיים שם. כל כך הרבה ילדים שחיים בעזובה ובעוני מחפיר עם מחלות קשות מסביבם, רובם נידונו לזנות ולסמים מיןם שנולדו ומגיעים לזה כאשר הם מאוד מאוד צעירים. כשראיתי לאחרונה סרטים כאלה חשבתי לעצמי עד כמה אנחנו כמהים לילדים, והילדים הללו הם באמת מקסימים, ולמה הם לא יכולים להגיע אלינו בקלות, לטובתם ולטובתנו?

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif ללימורי האחת והיחידה

כן אה לימורי תמיד יש איזה שהיא הצגה שמתפספסת
באמת לא נורא, כל כך לא פייר שבסוף הילדים סובלים מכול הנושא ומה שעוד יותר כואב זה שיש אנשים מקסימים כמוכם שיכולים לתת להם כל כך הרבה והם לא מגיעים אליכם לבית חם ואוהב אף אחד לא לוקח אחריות עלהם וזה שובר את הלב התכוונתי שהתרגשתי מזה שכתבת "הייתי שמחה אם לכל ילד שזקוק להורים היה נמצא בית " אך כואב הלב שהמציאות היא אחרת.. והלוואי שיגיע היום ובוא כל הילדים יזכו לבית הראוי להם קבלי
ממני שיר

למעלה