וואוו ...איזה שקט ? מה שלומכן ?
S spooni New member 13/6/06 #4 אני ... ? מרגישה הכל ../images/Emo13.gif אבל אני בעיקר רוצה להעסיק את עצמי,להנות.
מ מיכל וזהו2 New member 13/6/06 #3 הייתי לי לחץ מטורף בעבודה לא יכולה לנשום, וגם זה בקושי ממממ, הודיעו לי אתמול שסוגרים את הפרוייקט שאני עובדת עליו מחוסר תקציב מה שאומר שאני צריכה עכשיו למצוא לי עבודה חדשה <או שימצאו לי > נראה מה יהיה...
הייתי לי לחץ מטורף בעבודה לא יכולה לנשום, וגם זה בקושי ממממ, הודיעו לי אתמול שסוגרים את הפרוייקט שאני עובדת עליו מחוסר תקציב מה שאומר שאני צריכה עכשיו למצוא לי עבודה חדשה <או שימצאו לי > נראה מה יהיה...
מ מיכל וזהו2 New member 13/6/06 #6 הייטק ואני לא בדיוק מחפשת , אני עובדת בoutsourcing ואני קצת חדשה פה בגלל זה אני בשוק שהייתי פרוייקט שלי הוקפא אתמול כבר הזניקו אותי לראיון ברעננה וזה לא משהו רע , זה דווקא משהו טוב , פשוט נחת עליי בהפתעה מוחלטת בדיוק חשבתי שיהיה נחמד לשנות אווירה
הייטק ואני לא בדיוק מחפשת , אני עובדת בoutsourcing ואני קצת חדשה פה בגלל זה אני בשוק שהייתי פרוייקט שלי הוקפא אתמול כבר הזניקו אותי לראיון ברעננה וזה לא משהו רע , זה דווקא משהו טוב , פשוט נחת עליי בהפתעה מוחלטת בדיוק חשבתי שיהיה נחמד לשנות אווירה