וואוו,אני כל כך שמח שיש פורום לשלום

וואוו,אני כל כך שמח שיש פורום לשלום

לפי דעתי הגדול מכולם. וכמו שיונתן גפן שר ב"רכבת העמק" ואני מצטט: " ראש הממשלה היה על הקו, הוא אמר לי יונתן אני מודאג מהמצב, המדינה במשבר והכל מתפורר תגיד לי על מי לסמוך, אמרתי לו, נשיא מצרים, אריק איינשטיין ו.....שלום חנוך"

גלית333

New member
זה אתה?

היי, זה באמת אתה?? איזה כייף לי שייש לנו אותו הטעם. אני בטוחה שזה מחמיא גם לשלום..ביי.

גלית333

New member
אני תמימה

זה בטח לא אתה, אני מרגישה דבילית

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ואגב, יהונתן גפן שר ב"רכבת העמק": "שמעתי צלצול והרמתי ראש הממשלה היה על הקו הוא אמר לי יהונתן אני מודאג מהמצב המדינה במשבר והכל מתפורר תגיד לי על מי לסמוך אמרתי לו שלום עכשיו, שלום בסתיו ...שלום חנוך" שיר מעולה

cobainos

New member
אוףף אתם לא מדייקים!

"...שלום עכשיו!ולא בסתיו,שלום חנוך!!!" כן שיר ענק,וזה משותף של אבא ואביב גפן

../images/Emo4.gif

נדמה לי שדווקא כן שרים: "שלום עכשיו, שלום בסתיו ...שלום חנוך!" כך לפחות רשום ב"שירונט" (צירפתי לינק)
בכל מקרה, שיר מצויין

novemberain

New member
מוזר

אני חושבת שבשירונט יש הרבה טעויות, הוצאתי את המילים מהדיסק 'שיחות סלון' של יהונתן גפן ו'להקה טובה', הצצתי במילים, שמתי קטע מספר 7 ('רכבת העמק'), בשביל להיות בטוחה ואצלי כתוב ונשמע ככה: "שמעתי צלצול והרמתי ראש הממשלה היה על הקו והוא אמר לי יונתן אני מודאג מהמצב המדינה במשבר והמשק מתפורר תגיד לי על מי לסמוך אמרתי לו נשיא מצרים אריק איינשטיין ושלום חנוך..." בכל הקטע בשירונט יש הרבה טעויות, לא רק בבית הספציפי הזה

slowhand1

New member
איזה חמודים..../images/Emo13.gif

אתם טוחנים מים.. חלק מכם לוקחים את המילים מהשיר של יונתן גפן כהוא ביצע את זה בזמנו ב"שיחות סלון"...וחלק מכם לוקחים את המילים מהביצוע של יונתן גפן ב"מסע השלום" שהוא עשה ביחד עם בנו אביב גפן.. המילים בשירונט לקוחות מהביצוע עם אביב גפן....

למעלה