וואוו ביקרתי בפורום שפה עברית ואני חייב לציין

maozeitan

New member
וואוו ביקרתי בפורום שפה עברית ואני חייב לציין

שיש אנשים ממש משועממים בעולמנו (כן כן יותר ממני אפילו) מה זה??? איזה שאלות יש שם מדוע בשיר של נתן יהונתן יש צירה מתחת למילה שכח ומדברים שם על משקלים של פעלים ותיאורי אופו ותיאורי פועל ו... וואווו לאנשים באמת אין מה לעשות !! (מילא לדבר על צירה שורוק וחיריק אבל לשמוע נתן יהונתן??? גוזמה פראית !!!) וחוץ מזה הם מוסמכים לתת תשובות ??? הם דוקטורים ללשון עברית? כי שמתי לב שלא כולם שם גאונים (אחד רשם מקרים נדירות במקום מקרים נדירים) בקיצור חובה להכנס ולהתרשם ! הייתי שמח גם לתשובות וגם לשמוע איך אתם התרשמתם מהפורום הזה!

גרי רשף

New member
גם כאן יש יותר מדי שגיאות

נתן יהונתן
נתן יונתן
תיאורי אופו
תיאורי אופן מעבר לכך- כל ההתנסחות שלך צורמת לעין בשל ריבוי סימני שאלה וקריאה, והיעדר נקודה בסוף משפט.

maozeitan

New member
כן תיאורי אופן ברור נו... ה ו ליד ה ן במקלדת

והרי שהמקלדות בספרד לא מסומנות באותיות עבריות !

גרי רשף

New member
לא ברור לי מה אתה רוצה לומר בזה

כשמישהו טועה בספרדית אתה מלגלג עליו גם כשברור שספרדית אינה שפת האם שלו והוא אינו מתיימר לשלוט בה. לאור כל זאת הייתי מצפה שתדרוש מעצמך את מה שאתה דורש מאחרים: לקרוא את הודעותיך לפני שאתה שולח אותן כדי לוודא שלא נפלו בהן שגיאות, לתת קצת כבוד לשפת האם שלך, ואם אפשר- לדעת שהמשורר שחיבר שירים כמו חופים, שיר אהבה על אניטה וחואן, הרדופים, נאסף תשרי, האיש ההוא ועוד רבים אחרים; הוא נתן יונתן (ולא יהונתן גפן למשל).
והרי שהמקלדות בספרד לא מסומנות באותיות עבריות !
והרי המקלדות בספרד אינן מסומנות באותיות עבריות!

maozeitan

New member
מכיר את כל השירים שציינת עכשיו לרבות...

תווי הנגינה שלהם (לאחר 7 שנים של לימוד פסנתר)

כרוני

New member
*את

כדי שלא תתחיל להנדס לי ניתוחים של מושאים ישירים או עקיפים

למעלה