וואוו כמה תיקים

• פותח הנושא CSM
  • פורסם בתאריך

CSM

New member
וואוו כמה תיקים

איזה יום מלא תיקים באפלה זה היה!!!! זה התחיל עם טליקו עונה רביעית (שלא היה משהו, למרות שהיה מהנה לראות את ג'יליאן- כרגיל!), המשיך לפיילוט שהזכיר לי למה תיקים באפלה פשוט כזו סידרה שווה!!!! ולמה התמכרתי מהתחלה..... ולסיום פרק די משעמם אבל חמוד (לטעמי) "מפלצת מפחידה"... שאפשר להגיד שדי עצבן אותי אפילו ברמה מסוימת.....ואל תשאלו למה.... בקיצור היה יום נחמד.... וכן ירבו!!! איזה מחשבה מעודדת לחשוב שזה הולך להיות ככה בכל יום ראשון בזמן הקרוב.... מעניין מה יכינו לנו בסטאר בשבועות הקרובים.... CSM

scoutlavie

New member
נכון , אבל אליה וקוץ בה

אני חושבת שאם יהיו עוד כמה ימים כאלה - שאני אראה כמה פעמים ביום תיקים , ההורים שלי רשמית יקראו לי מכורה ויגידו לי בלשון די מפורשת למצוא לי חיים ...כיום הם גם אומרים את זה , אבל עכשיו שיש את זה כל יום, והם רואים שאני מכירה את הפרקים ורואה בכ"ז, הם יתחילו לדאוג...למרות שהסברתי להם שאני מסוגלת לשלב בין תיקים ללימודים לחיי חברה...לעוד מישהו זה גם קורה? נ.ב. זה שלא קרה ביניהם שום דבר רומנטי בהתחלה זה כי קרטר רצה שהעבודה תהיה החיים שלהם. זה שהוא התרכך בסוף בא ממש בהפתעה ..אבל טובה כמובן..

orityemini

New member
טוב, זה עדיין יותר נורמלי...

מאשר להתחיל להקליט את כל הפרקים ממהתחלה, בפעם השלישית! :) אבל יש לזה סיבות דווקא טובות! יש לי רק חלק מהפרקים ואלה מהעונות הראשונות של טלעד באיכות נוראית וללא סדר! עכשיו יש לי הזדמנות להקליט מההתחלה על פי סדר....רק מקווה שיהיה לי כוח לעשות את זה ומספיק קלטות.....

למעלה