וואוו...פורום טייק ד'את!!!

Inis mor

New member
וואוו...פורום טייק ד'את!!!

שלום! אתם אולי לא מועדים לזה (או שכן...) אבל אתם מחזירים אותי משהו כמו 10 שנים אחורה (אני בת 22 היום) אם לא יותר. טוב אז-מה שלם טייק ד'את בימים אלה באמת? שמעתי על הסיבוב הופועת-יפה להם! איך זה הולך היום? אני תמיד אהבתי את רובי וויליאמס! הוא אחד מכוכבי הפופ האהובים עלי עד היום!-אחלה בחור. אז הטעם המוזיקאלי קצת אחר היום (אני קבועה בפורום פינק פלויד ויו 2) אבל החבר'ה האלה תמיד יחזירו אותי לתקופה קצת אחרת בחיים! אז-שלום לכולם! אגב סתם מסקרן אותי, מה עשו כל השאר בתקופה שרובי הפך להיות מפורסם כל כך? היו להם פרוייקטים או משהו?!

וולקאם../images/Emo140.gif

כולנו כאן בשביל הנוסטלגיה...
בזמן שרובי הפך להיות הכוכב הגדול שהוא, גארי המשיך לכתוב שירים לאמנים שונים, כמו בלו, ווסטלייף, וויל יאנג, והרשימה נמשכת ונמשכת. הווארד הפך להיות דיג'יי מצליח בגרמניה, יש לו שתי בנות מחוץ למשפחה(וגם ביקר בארץ הקודש מספר פעמים!), ג'ייסון, די נעלם מהמסכים, תקופה קצרה אחרי הפירוק הוא דיגמן (אני זוכרת שגם ראיתי את התמונה שלו בחוברת של הישראכרט), ואח"כ שמעו ממנו פחות ופחות, אך הוא הוציא דוקטורט בפסיכולוגיה. ומארק, מארק השתתף בהמווווון הופעות צדקה והיה קל לתפוס אותו משוטט ברחובות לונדון. הוא השתתף בתוכנית ריאלטי הנקראת "Celebrity big brother", ניצח וגם תרם את הכסף לצדקה (בחור שפשוט נשמה), אחרי שראה שעדיין זוכרים אותו, הוא הוציא דיסק שיצא רק באנגליה, הנקרא "In your own time" (שלטעמי, הדיסק שאני הכי אוהבת), ואחרי שנתיים הוא הוציא את הדיסק החדש שלו שנקרא "How the mighty fall" ויצא לסיבובי הופעות ברחבי אירופה, סיבוב שדווקא די הצליח...

a Warming Sign

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אחלה בחור זאת הגדרה מעולה לרובי
כ"כ נחמד לראות מעריצות ותיקות שמגיעות לפה ושהפורום מחזיר אותן לתקופה ההיא
(אני אגב קטינה כן
)

עפטוב

New member
מצטרפת לברכות...

ברוכה הבאה - מוזמנת לשוב לעיתים קרובות!

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

אני גם חדשה פה בפורם..
טייק ד'את הייתה ועדיין אחת הלהקות שאני הכי הכי אוהבת...
איזה שנה כייפית כל הלהקות שאני אוהבת התאחדו.... אני שמחה שיש מקום שאפשר לדבר על זה...

Inis mor

New member
איך יודעים שאני מדברת עם מעריצים...

של טייק ד'את?! כי הם נורא ידידותיים וחמים! זה תמיד היה ככה. הייתי כותבת את הסימן המטורף הזה שלהם על כל השולחנות בבית ספר ובכל מקום-על קירות גם... אגב-יש כאן אנשים בגיל שלי (חוץ מהחמודה שכתבה הודעה אחרי...)??? ואיך הקטינים שבניכם הגיעו לטייק ד'את בכלל? מהאחיות הגדולות בטח,נכון? אני גם סוג של מוזיקאית חובבת בזמני הפנוי ואני יכולה בשקט להגיד שהם היו הרבה יותר מסתם להקת בנים. הלחנים שלהם מאד מורכבים, המלים מעניינות והם ידעו לתת שואו (בטח עדיין יודעים!). אז נכון-הם היו פופ (אפילו מאד פופ), אז מה?
ראיתם את ההופעה של רובי בלייב 8??? איך הוא הצליח לבלוט ככה בין כל הממוטות רוק שמסביבו? מדהים! ומארק...אני חייבת להודות שתמיד חשבתי שהוא הומו! לא משנה מה הוא-הוא מוכשר...אני מאמינה שיצא לו משהו בהמשך, יש שם המון פוטנציאל, התקליט המציח עוד בדרך.

את צודקת, הגעתי לTT

מאחותי הגדולה, אבל ההערצה הייתה אמיתית לחלוטין, עד היום אני מאוד מעריכה ואוהבת את השירים שלהם למרות שהטעם שלי במוזיקה השתנה לגמרי... אני חייבת לציין שהמעריצות והמעריצים הישראלים באמת נחמדים אחד לשני, אולי בגלל שאנחנו מבינים אחד את השני יותר טוב מאנשים שמכירים אותנו הכי טוב...

SHTRUDIDI

New member
אני קצת פחות ממך

לפי הכרטיס שלך את 22 ואני 21. האמת שהגעתי אליהם לגמרי לבד.מאז ומתמיד מאוד אהבתי מוזיקה וMTV תמיד היה פתוח,EVERTHING CHANGES היה הדבר הכי נפלא ששמעתי, והווארד ורובי היו שם כל כך חמודים אז בדקתי עוד כמה שירים והתאהבתי קשות.ככה הפכתי למעריצה. אנשים לא מעריכים פופ מספיק אבל זאת מוזיקה מאוד כיפית ומתאימה למצבי רוח מסויימים.

Inis mor

New member
יחי ההבדל הרב בגיל שלנו...:)

ואללה... אז את מה שנקרא-מעריצה חדשה?! היכרת אותם מהתקופה של אמצע שנות התשעים-תשעים המאוחרות? מה שמסקרן אותי זה, הם היו כל כך הרבה זמן מחוץ לתודעה ובכנות חשבתי שהפורום הזה הוא כולו "נוסטלגיה" של מעריצות עבר כשראיתי אותו. זה כניראה מה שמוכיח שאם מישהו משאיר רושם...הוא ישאר לא משנה כמה זמן יעבור-והוא גם יעבור הלאה.

SHTRUDIDI

New member
הכרתי אותם ב93' ככה

ואני לא בטוחה למה הכוונה מעריצה חדשה וזה גם לא ממש משנה לי. ולדעתי מה שאת אומרת נכון,אם מישהו משאיר רושם זה יישאר ולא משנה כמה זמן כבר עבר.

SHTRUDIDI

New member
הניסוח יצא לא נכון

התכוונתי לומר שאני לא בטוחה למה הכוונה מעריצה חדשה וזה לא באמת משנה אם מישהי מעריצה בגלל אחותה או בגלל שהיא שמעה לבד, העיקר שהיא הבינה שטייק דאת' הם אחד הדברים הכי טובים שהיו במוזיקה...

MissPop

New member
ההופעה של רובי בלייב 8

הייתה מ ד ה י מ ה כוכב. פרפורמר ענק. אלביס2. פשוט מדהים.

Superviv

New member
אני דווקא לא...

אני דווקא התחלתי לאהוב אותם קצת אחרי שהם התפרקו. זה היה בכתה ז', בסוף 1996. הייתי בת 12, ואני זוכרת שעשיתי מסיבה בבית ואספתי קלטות (כן, אז זה היה קלטות, לא דיסקים) וחברה הביאה לי את האוסף שלהם. שמעתי אותו כמה וכמה פעמים ופשוט התמכרתי. ממש התבאסתי שלא כל כך זכיתי להכיר אותם כשהם היו להקה... אגב- מישהי הולכת להופעה ב-24.05?

למעלה