וואוו..פעמיים ביומיים..עוד שאלה..

night mistress

New member
וואוו..פעמיים ביומיים..עוד שאלה..

בעוד אני ממתינה לטלפון של חברה שלי אני אשאל אתכם שאלה נוספת.. מה הדבר הכי פרוע שעשיתם בחיים?

citizen dildo

New member
כנראה.......

שזה היה פרוע מאד כי אני ממש לא זוכר...

dudusch

New member
אז ככה...

באנג´י וצניחה חופשית (שכחתי לציין שאני לא אוהב גבהים?)...

השואל שלא נשאל

למה שלא תפצחי בוידוי מרגש על הדבר הפרוע ביות שאת עשית בחיים? נראה לי שבעקבותיו יבואו הרבה יותר תגובות.

night mistress

New member
אווו...

חיי גדושים במסעות מטומטמים ומטורפים, כמו לנסוע עד אילת בעיקבות הידלקות (גיל 16), לנבוח על אנשים מחלון הרכב (גיל 17), לפתות את הנהג של דוד שלי (...לא משנה מתי..) וכו´ וכו´.. אם אני אתחיל לפרט כאן אני חושבת שהמוניטין ה"טוב" שלי יהרס ואנשים יבינו שאני לא פרועה כמו שהם מדמיינים..

night mistress

New member
לא חלקתי מספיק?

הבעיה היא כשמבקשים ממך לחשוב על משהו מסויים..אתה לא מצליח להגיע אליו.. תעקבו אחריי..כמה פעמים נתקלתם בשאלה, מה הדבר הכי פרוע/אפל/מטורף/משוגע/רומנטי וכו שעשיתם.. ואז יושבים וחושבים שעה.."כיצד הוא מגדיר פרוע/אפל/מטורף/משוגע/רומנטי .. אולי הדברים שלי יראו מטומטמים.. נראה לי שהשאלה הכי קלה למענה היא הסקס הכי טוב או במקום הכי מוזר.. לפיכך..אני לא מצליחה לחשוב על משהו משוגע שעשיתי לאחרונה כי אני בן אדם רגוע בשנים האחרונות.. אבל פעם הזרקתי חומר משלשל למעדן ששמתי במקרר כי מישהי אהבה לקחת לי דברים בלי רשות ..

זה נשמע די פרוע

נו, ועבד העניין עם החומר משלשל? אני, כשלעצמי, חומרים אסורים מבחינתי הם החומרים שעושים לי ולאחרים טוב, לא רע. בכל מקרה - סחתיין על החשיפה.

מעלית זה בנאלי קצת, לא?

בכל מקרה, במעלית היה. חוויות "מטורפות" - נסיעות ספונטניות בלי סוף, כל מיני "מתיחות" מושקעות לחבר´ה בתיכון, וכל מיני דברים שקשורים לתקופה הפרועה שלי. היום, בגילי, אם אני מצליח להישאר ער עד שעה כזו, זאת גם נחשבת חוויה "מטריפה".

ליאן.

New member
איזה צירוף מקרים..

ממש לפני מספר ימים קיבלתי למייל את התמונה הבאה. הממ.. מעניין אם יש לך קשר למקרה...

MemphisRaines

New member
להתפרע

מה זה בכלל מי צריך את זה זה מסוכן
בפולניה לא היו מתפרעים
להחליט ב 4 בבוקר שבעוד חצי שעה יוצאים צפונה לטיול במפל התנור לקפוץ מקומה שניה בבנין בנות בבסיס של ח"א כשקצינת חן מגיעה לביקורת פתע ללכת בגשם שוטף ביום חורף קר לבוש בטי שירט דקיקה במיוחד והיו דברים שלא זה המקום לפרטם שרון

למעלה