וואוו... קצת בהלם...

Vertigo5

New member
וואוו... קצת בהלם...

קיבלתי השבוע מצלמת וידיאו דיגטלית חדשה (sony trv33e). שיחקתי איתה קצת פה ושם והייתי די מרוצה.. עכשיו עליתי לפורום וקצת נבהלתי מהרמה הגבוהה! רציתי לדעת באופן בסיסי אם המצלמה שלי נחשבת "בסדר" או לא... בנוסף, רציתי לדעת אם אפשר בכלל לקנות ולחבר עדשות אחרות למצלמה? שאלה אחרונה היא כמה יעלו לי המרכיבים על מנת להשתמש במחשב שלי לעריכה ברמה לא גבוהה מידי... מקווה שלא שאלתי יותר מידי, תודה מראש, ערן.

Snorlax

New member
בעיקרון... ../images/Emo75.gif ב-../images/Emo74.gif ../images/Emo6.gif

מצלמה ביתית דיי טובה אבל, לפי מה שאני קראתי עליה יש לה בעיה אחת המצלמה מקליטה את הרעשים של המנוע שלה ושומעים את זה לאחר מכן (זאת התלונה היחידה שאנשים אמרו) המצלמה יחסית טובה אבל זה גם תלוי למה אתה צריך אותה מה השימוש שאתה הולך לעשות איתה... איפה קנית אותה בארץ או בחו"ל??? בארץ המצלמה עולה 7000 שקל(!!!!!! המון יחסית למה שהיא נותנת) בחול היא עולה 700 דולר שזה יוצא 3500 שקל (חצי מחיר!!!) המחיר שקונים אותה בארץ אפשר לקנות בחו"ל מצלמה של סוני בכמה רמות יותר ממנה... לפי דעתי תתקנו אותי אם אני טועה אפשר לחבר עדשות למצלמה שלך, אבל למה לך יש למצלמה אחלה עדשה גם ככה (תתקנו אותי אם אני טועה :) אז שיהיה בהצלחה... שנה טובה וחג שמח...

omri85

New member
לגבי העריכה

אני לא מכיר את הדגם הספציפי אבל אם אני לא טועה יש לך גם DV IN כך שתוכל גם להוריד חזרה את החומר שתערוך למצלמה בכל מקרה אם יש לך מחשב מספיק חזק ,נראה לי שעם פנטיום 3 500MHZ ומעלה עם 256 MB זיכרון ומשהו כמו 10 ג'יגה פנוי תוכל להסתדר בתור התחלה בכל מקרה אם יש לך את הדרישות המנימליות הללו(אפשר להסתדר גם אם לא אבל מומלץ) כל מה שאצה צריך זה לקנות כרטיס FIRE WIRE פשוט ניתן להשיג בחנויות המחשבים -המחיר נע סביב 150 ש"ח בהצלחה עמרי

Vertigo5

New member
עוד שתי דברים קטנים... :)

איך אני מברר אם יש לי במצלמה DV IN? ו- לאחר שאני מתקין את כרטיס ה firewire , איך ואיזה תוכנת עריכה אני צריך ואיך אני משיג אותה? תודה רבה

למעלה