וואוו תקשיבו הייתי בסיני מיום רביעי עד שבת, ועוד לא השתחררתי

alice1803

New member
וואוו תקשיבו הייתי בסיני מיום רביעי עד שבת, ועוד לא השתחררתי

היה לי כל כך כיף, המחשבות לא הצליחו להחזיק אצלי מעמד בתוך הראש, אי אפשר שלא ליהנות בסיני, פשוט קסם.

בפעם הראשונה שלי בסיני, הייתי בת 20 וזה היה בשנת 1997, אחרי זה נסעתי כמעט בכל שנה, עד 2004 שהייתי פעם אחרונה, והיה פגיעו בחוף שלידי, כמובן שזה סיפור לפעם אחרת, אבל נשארתי בסיני גם לאחר הפיגוע, כי נכנסתי לחרדה, ולא יכולתי לשאת את המחשבה של לצאת מהגבול בשעה 12 בלילה, כי הייתה לי הרגשה רעה דווקא לגבי זה.

בכל אופן, לא מסוכן, והיה מדהים, לא נסעתי לבד, הייתי עם האקס שלי ששמר עליי.

כמובן שאני לא ממליצה לאנשים שלא רוצים לנסוע לסיני מהלחץ או הפחד, כי אני בטח שלא לוקחת אחריות על המלצה, אבל היו שם ישראלים, גם כמה ממשפחה חרדית.
היה מגניב!!!

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יפה
העיקר נהנית וחזרת בשלום

MindfullEye

New member
כל הכבוד!

רצית הרבה זמן לצאת קצת מהגבולות של הארץ ושמח שיצא לך ההזדמנות!

alice1803

New member
תודה, אני מתה על סיני, למרות שזו הייתה טעות לנסוע עם האקס

חזרתי עם כוחות מחודשים, וקשה לי לחשוב בצורה שלילית על כלום, ואפילו שהייתי עם האקס שלי, ולא היה לי סבלנות בשבילו, כי הוא כמו ילד קטן שצריך לטפל בו, והוא עיצבן אותי עם ההתנהגות שלו שם, אני לא אוהבת אותו יותר, והוא עדיין כן, ורואה בנו כזוג, וזה יצר בעיות במהלך הטיול שלנו לסיני.
&nbsp
אז היו לי שם איתו איזה 3 פיצוצים של עצבים וכעסים, עד שהוא קצת שיחרר ממני, וזרם יותר, ושזה בסדר לתת לי ללכת קצת לבד לאורך החוף, ולחשוב קצת, והוא היה חייב לבוא איתי לכל מקום, לא נתן לי לנשום, כל מי שניסה לדבר איתי, הוא ישר נעמד לידי והתחיל לדבר עם אותו האדם, ואז הבנתי שזה תמיד יהיה ככה, ואני לא אוכל לנסוע איתו שוב לסיני.
&nbsp

alice1803

New member
הלקח לא לנסוע עם אנשים, רק לבד, אין שום דבר רע בלברוח קצת

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שאלה של מה זה קצת? וכמה זמן הקצת נמשך..

&nbsp
את מתעסקת בסימפטומים על העלים...במקום להתעסק איך לטפל בשורשים...
&nbsp
ואפשר ושמעת את זה עשרות פעמים קראת על טיפולים..את יכולה לברוח להתחבא מן הבעיה אי אפשר...
&nbsp
לא נעים לשמוע אבל זו המציאות יקירה :)

alice1803

New member
כל אחד וההתמודדות שלו עם המציאות, אין נכון ולא נכון, יש גישה

לא מבינה למה אתה מתכוון שאתה אומר שזה בריחה מהמציאות?
עצם זה שנסעתי לסיני? או שנסעתי לסיני עם האקס, ואז אתה מתכוון שאני לא מתמודדת מול המצב שהיה בינינו בטיול הזה?
&nbsp
כי אם אתה מתכוון לזה שנסעתי לסיני, אז אני מצטערת על זה שלא נסעתי עוד כמה פעמים בשנה האחרונה, כי היה אפשרי ולא ידעתי.
&nbsp
והבריחות האלו, שאני תמיד מחפשת אותם, אלו הם הרגעים הכי נהדרים בחיים שלי, כל מה שעשיתי באופן אימפולסיבי התברר כמוצלח, אלו רגעים שממש גורמים לי אושר וסיפוק מהחיים, וא דברים אחרים.
למה לנו להיות רציניים כל הזמן?
&nbsp

yuval344

New member
היה לי משהו דומה

אני עם ידידה שאני קצת רוצה בבריכה או בים, והיא מתחילה לדבר עם אנשים זרים, או לצוטט בטלפון.

ברור שהכי בריא זה לא להיעלב, אבל טבעי שהוא נדחף. כמו שהוא שומר עליך מהצד הגברי את צריכה לשמור עליו מהצד הנשי (אולי להכיר לו איזה ידידה :) )

אני דרך אגב לא נדחף, מסתגר לעצמי ומשתעמם, אין המון בנות בסביבה שרוצות תשומת לב.. פשוט לא שם יותר אחרי קצת זמן. או שאני מוצא לעצמי עיסוק מעניין.

אל תצהירי הצהרות .

תהיי שם לדעתי שנוח לך ובתנאים שלך. פשוט תתחשבי.

alice1803

New member
התחשבתי בו והייתי איתו כל הזמן, הוא לא היה לבד שנייה

הוא יודע שאני לא רצינית כלפיו, והוא תמיד חוזר להיות בקשר איתי, כי נעים לו איתי, כיף לו, וגם לי, אבל אני לא מאוהבת בו, פשוט לא!
והוא צריך למצוא ידידה בעצמו, אני לא צריכה למצוא לו, הוא גבר, לא אני.

yuval344

New member
שכחתי להגיד שאני שמח מאוד שנסעת ונהנית.

התגובה שלי היתה ממקום כואב שלי. תתעלמי :)

alice1803

New member
הכל בסדר, אני מבינה אותך, זה קורה לשני הצדדים

אל תשכח שכולנו עברנו דברים דומים בכל מה שנוגע להתאהבות, וגם לי מין הסתם היו סיטואציות שאני רציתי מישהו, אבל הרגשתי שהוא לא איתי, אז אני ממשיכה הלאה, אני מבטלת משהו אצלי בלב, ומחליפה אותה לתחביב.
אבל עכשיו אני כבר גדולה ובוגרת, ואפילו שלא רציתי להגיע למצב של אדישות, אני מרגישה שאני לא ממש שמה על אף אחד, ולא צריכה אף אחד שיהיה לידי כל הזמן, רק פה ושם, וזה תמיד היה ככה, לא מצהירה הצהרות, פשוט לא זוגית.

שמחה שנהנית מרגש להבא

לא להביא אקסים למסיבה:)
זה סבבה שהוא רוצה לבלות איתך אבל כמו שהיית יוצאת עם חברה והיא היתה רוצה להיות איתל היא היתה בו זמנית מאפשרת לך גם חופש אישי להכיר אנשים להיות לבדך וכולי...

למעלה