וואוו..

FluffY

New member
וואוו..../images/Emo140.gif

יפה יפה.. לא ידעתי שקיים פורום כזה.. פורום חדש? בכל מקרה, אני חושבת שזה רעיון ממש טוב שיש פורום כזה.. גם אני מגמגמת..ממה שזכור לי מגיל 4..ו..אין לי את זה בצורה משמעותית, אני מתכוונת, אין לי גמגום כבד..אבל.. עדיין זה מאוד מפריע.. והנה טיפ למגמגמים שבניכם: יש שיטת טיפול מצויינת (
) שנקראת - דיאנטיקה. שווה מאוד לנסות. שמרית

זרקת ../images/Emo59.gif וברחת ../images/Emo13.gif

אני אשמח לשמוע על השיטה המדוברת , האם התנסית בה? האם בזכותה חל שיפור בדיבורך?

FluffY

New member
אווקיי..אז..

אני מצטערת שלא עניתי להודעות..אני לא בדרך כלל נכנסת לפורומים פה.. ו.. בקשר לדיאנטיקה.. זה דיי מסובך, אבל.. אני אנסה להסביר לכם.. דיאנטיקה, לא קשורה רק בטיפול בגימגום..היא מטפלת בכל הטראומות.. הרי גימגום הוא בעצם "טראומה" מהילדות, או אפילו מדברים שקורים לנו בהווה, שהתוצאה של הטראומה הזו- יוצאת לנו כ-גימגום. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי
אתן דוגמא: נגיד אדם, כשהיה ילד..בן 5, הכו אותו הוריו בידו, ובאותו הזמן, של המקרה הזה, כשהכו אותו- היתה דליפה בברז שבכיור, ונוצר רעש של טיפות מים. אז, אותו אדם, כל פעם כשהוא שומע טיפטוף של טיפות מים- הוא מיד מרגיש כאבים באותה היד שהכו אותו בילדותו, והוא רואה בראש תמונות רצות מאותה הסיטואציה. כלומר- התגובה של הגוף לשמיעת טיפטוף מים- זה כאב ביד. אז, כמו אותו אדם שתגובת גופו היא כאב ביד- לבני אדם יש גם תגובה- שהיא גימגום. עכשיו, בשיטת הדיאנטיקה, מנסים להוציא ולטפל באירוע הגורם, ובכלל לחפש מהוא אותו אירוע. ו..המטפל/ת בדיאנטיקה, עושה כאילו שיחזורים של כל מיני מקרים שהיו לך בעבר. והכל כשהעניים של אותו המטופל עצומות, והוא יושב/שוכב בנוחיות, והמטפל פשוט שואל שאלות.. וכותב כל מה שהמטופל אומר ומספר לו.. והוא אומר למטופל לספר לו על סיטואציות שבהן הרגשת- כך וכך..בסיטואציות ש.. וכך הלאה.. לכל "שיעור" כזה קוראים- סאשאיין -מאנגלית נראה לי- sation ו.. ממש קשה לי להסביר את זה פה.. ממש..כי זה מסובך
כדאי לנסות..אולי תמצאו בזה משו מועיל
ו.. ת'אמת, זה כל כך תלוי מי המטפל... בקיצור, כ-ד-א-י לנסות גם אם התרשמתם לרעה מההסבר שלי..כי.. אני לא יודעת איך להסביר לכם. ~חג שמייח לכווולם~ שמרית

שרוך

New member
איפה עושים כזה טיפול ?

בס"ד הי לכולם את מעלה בי עכשו סיבה למה אני מגמגמם והיא שאני פוחד פחד מוות מטווסים ובעיקר בעלי כנף אז אולי בפעם הראשונה שהייתיב גן חיות טווס עשה לי משהו וזה השאיר לי כתם לכל החיים ( הגיגמום ) ואף פעם אני לא יודע למה אני מפחד פעם אני אומר הקול לא יכול לראות לסבול ולשמוע טווס ובעלי כנף !! רציתי לדעת האם את יכולה להפנות אותי לטיפול כזה ?? בבקשה או לתת לי חומר על הטיפול נשמע מסקרן שרוך

FluffY

New member
וואוו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואיי.. אתה ממש מעלה לי לחיוך על הפנים!
אני ממש שמחה שיכולתי לעזור לך, לפחות בקטע שהבנת מה קורה לך, ואת הסיבה לגימגום שלך. נראה לי שאני יכולה להפנות אותך לטיפול כזה.. אבל לא פה בפורום כזה..תכתוב בבקשה את האימייל שלך, או אייסיקיו, ושם נדבר בפרטיות
.. ו.. בן כמה אתה? שמרית

shuky63

New member
למי שרוצה ללמוד יותר על דיאנטיקה

יש אתר ישראלי לנושא

FluffY

New member
../images/Emo35.gif

אני עוד כמה חודשים אהיה בת 15.. ו..מזתומרת? את אומרת את זה כעובדה? או שואלת אותי אם סבלתי וחל שיפור? שמרית

למעלה