וואוו

וקראתם את הניוזלטר? אם לא, אתן לינק../images/Emo13.gif

ואגב, אם שבת כבר בארץ אז שוב אני רוצה להבהיר למען הסר ספק שאני לא בארץ ואני לא מחללת שבת
ואם אתם רואים את זה בשבת אני לא דוחפת אתכם לחלל שבת בכניסה לאתר של קין, אני מחכ שיראו את זה במוצ"ש איי גס

justin9

New member
זהו? אפילו לא גלידה....

וכן זה קצת מטריד... ובאמת רציתי לשאול גית... האם יש התייחסות לעניין בפורום הרשמי?

טים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כמה משוררי מצידו!! לכתוב NOTES מפריס.. במשפטים חתוכים כאלה
ויואו- הם מקליטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *מפחדת מאוד מהאלבום השלישי!!*

שהם ינסו דברים חדשים והוא לא יהיה טוב ../images/Emo10.gif

כמו שאמרתי כבר פעם, אחת הסיבות שבגללה UTIS הוא אלבום טוב זה בגלל שהוא לא על אותה משבצת ואותו סגנון של H&F המושלם! וככה הם לא ניסו להתעלות על עצמם, הם פשוט עשו משהו מעולה- אבל שונה. ובאלבום השלישי, הם אמרו שהם יחזרו לסגנון של H&F.. אז אם האלבום יהיה אותו סגנון בגדול- זה יהיה מצוין
, הבעיה שהם בטח מנסים דברים חדשים (כמו שטים אמר...) ואז זה יכול לצאת לא משהו
אני לא מדברת על "נורא ואיום"- כי שום דבר שיצא מידיו של טים לא יכול להיות נורא ואיום, אני מדברת אפילו על אלבום "בינוני"- שזה משהו שאנחנו לא רגילים אליו..ואני לא מוכנה לקבל כזה אלבום!!!!!
הבנת, מוזס?? מסכים?

לוידעת, אני חושבת שUTIS הוא לא מאסטרפיס

ודווקא יש לי ציפיות גבוהות מהאלבום השלישי, אם הוא חוזר לכיוון של H&F וגם אחרי מה שכולם אומרים על האלבום וכאלה. אני כל כך כל כך כל כך מחכה לשמוע כבר מה זה perfect symmatry!!! אני מפחדת להתאכזב בסוף. אבל כשמכריזים שזה השיר הכי טוב שטים אי פעם כתב.... בסופו של יום, כמה שאני מתה על קין (ואי אפשר להתווכח על זה
), UTIS, במיוחד ביחס לH&F דווקא כן היה אלבום בינוני. לכן אני עם ציפיות גבוהות לאלבום השלישי, הוא לא ייפול מUTIS.. מה גם שאת האלבום הקודם הם כתבו ממש מתוך לחץ וסרטים וקטעים לא טובים בינהם...

מה לעשות שאני פסימית, כהרגלי ../images/Emo3.gif

בכל מקרה עדיף לא לצפות- להיות מופתעים מאשר לצפות לטוב- ולהתאכזב....

גם טים אבל רמז לזה ../images/Emo3.gif

וחוצמזה אני סומכת על טום, כן כן
, בסך הכל הוא היה די מודע לזה שהשירים הטובים היו מH&F והכל, וTITLT ןEC וכל אלה...

M a a y a n K

New member
אני גם חשבתי כמוך עד לא מזמן...

בהתחלה אהבתי יותר את H&F, אולי זה בגלל שזה היה אלבום כל כך טוב ולא ממש נתתי צ'אנס לUTIS, היום (בייחוד אחרי שיש בידי את הDVD) אני חושבת שUTIS יותר טוב. המסקנה שלי לאלבום הבא- פשוט לתת לזה צ'אנס ולא להתאכזב מראש, אף פעם אין לי ציפיות גבוהות בדברים האלה...

למעלה