וואוו

yaelbobo

New member
וואוו

אני בשוק... הייתי בטוחה שאני , אחותי והבת דודה שלי היחידות בארץ הזאת שצופות בסידרה...כולי אושר לראות שיש כל כך הרבה אנשים בפורום הזה!!! ובקשר לסידרה עצמה...הפרק האחרון היה בהחלט שונה ומפתיע...אני בניגוד אליכם מאוד לא רוצה שגב וג'ייסון יחזרו ולא משנה כמה רומנטי הוא יהיה זה לא מגיע לו , גם ככה לא היה מובן לי איך היא ואלכס חזרו להיות חברות כאלה טובות אחרי הכל. דבר שני אני מחכה בקוצר רוח שיקרה שוב משהו בין אוון לאלכס הם מושלמים ביחד לפי דעתי. דבר שלישי אני לא אוהבת את הבלונדיני החדש שנכנס לסידרה (אני אפילו לא זוכרת את שמו מרוב שהוא לא מעניין) . וויל המתוק חזר והרבה יותר יפה לו עם זקן הוא סוף סוף נראה כמו גבר. סידרה מעולה מעולה מעולה...אני לא רוצה שהיא תיגמר לעולם!!! ואני נורא שמחתי לגלות שיש עוד הרבה אנשים שצופים בה.

mayahi1

New member
יעל, ברוכה הבאה

ראשית כל, אני רוצה לומר לך... מרגוע!!! כן, מדובר בסדרה מצויינת, אבל היא תגמר מתישהו, את יודעת. שנית, לבחור הבלונדיני קוראים כריסטיאן. הוא אומנם קצת אנמי ומיותר, אבל אל תשכחי שהיה לו קטעם עם אלכס וכפי הנראה יהיה לו קטע עם מירנדה, אז תתחילי להתרגל לנוכחותו. חוץ מזה, וויל מקסים עם או בלי זקן. הוא שלי. קחי את אוון.
עכשיו ברצינות, טוב לדעת שיש עוד אנשים שאין להם מה לעשות ביום שבת בלילה, חוץ מלחכות לסדרה המצויינת הזו. תהני.

yaelbobo

New member
וויל שלך

קודם כל אני לא מעוניינת להרגע סוף סוף יש סידרה טובה בטלוויזיה וכיף להתלהב...שנית כל אני לא רואה את הסידרה כי אין לי מה לעשות בשבת בלילה אני רואה אותה כי היא הסידרה הטובה ביותר בטלוויזיה כרגע.סוף סוף יש משהו להתמכר אליו כשסקס והעיר הלכה לעולה למרות שזה ליגה אחרת לגמרי. ודבר שלישי אני מראש כבר לקחתי את אוון הוא מתוק והרבה יותר מעניין מוויל...אז תהני לך עם המזוקן :)

shikma r

New member
גם אני בהתחלה חשבתי שאני לבד../images/Emo6.gif

וגיליתי קהילה שלמה כמוני :) ברוכה הבאה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifהיי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif בת 16.5 מנסציונה התמכרות נעימה../images/Emo13.gif כן בהתחלה כולם חושבים שהם היחידים עד שהם מגיעים לפה, ונכנסים לשוק../images/Emo6.gif

YAFA21st

New member
ברוכה הבאה

את לא היחידה שמופתעת לראות שיש פורום לסדרה אני חושבת שכל מי שמגיע מופתע...

רגע רגע רגע

מה כל כך מפתיע בזה שיש פורום לסדרה כזאת שווה? לו'משנה. ברוכים הבאים לכל החדשים!! (ולא להתחיל "לחלק" לי פה את אוון. נקניקיה זה לא קיר!)

shikma r

New member
כי לא הרבה יודעים להעריך אותה

וחושבים שהיא משעממת למרות שהיא פשוט מדברת על החיים בלי אפקט הוליווד הזוהר אבל גם לא משעמם או חסר זוהר. החיים בפשוטם בלי שטויות וכל הבולשיט.

למעלה