וואו איזה אלבום מדהים

בינג

New member
וואו איזה אלבום מדהים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif

קניתי לפני 3 ימים את Wish You Were Here כמו שהמלצתם לי ונהניתי מכל רגע
בהתחלה (שמיעה ראשונה)(בחדר שלי) לא התחברתי כל-כך ל Shine On You Crazy Diamon (חלק 1) בגלל הסקסופון, אבל בשמיעה ה-3 (בסלון, במערכת קולנוע
) זה היה כל-כך מדהים!!! כל כך יפה, הסולואים והשירים...פתאום אבא שלי בא ומתחיל לשיר את השיר...חחחח.....יש לו את זה בצקליט, אפילו לא ידעתי
!!! Welcome To The Machine כל-כך טוב!!! גם Have A Cigar N מאד מאד אהבתי
Wish You were Here הכרתי לפני...שיר מצוין Shine On You Crazy Diamond (חלק 2) - קטע ענק לסיום הדיסק... רק לא הבנתי למה פינק םלויד מחלקים את השירים שלהם לחלקים
כמה שהדיסק ישן ולוקח (לפחות לי) קצת זמן להתחבר למוזיקה ישנה יותר (70', 80') כבר בשמיעה השלישית התחברתי אליו!!!! דיסק מעולה!!!! תודה רבה רבה על ההמלצה לפתיחת "מסעי" עם הפלוידים עם באלהום הנהדר הזה!!! אני חושב שאני אלך לשמוע אותו שוב

raananta

New member
תנסה ככה לפמים לחטט לו בתקליטים

לפעמים יש שם מציאות שאתה לא תאמין אצל ה"זקנים" הללו"
ככה אני למדתי והכרתי הרבה מהמוזיקה שאני מכיר היום...

בינג

New member
חחח...צודק\ת

רק שאני לא יודע איפה כל האוסף, ואין לי פטיפון.... אבל אני אמצא

weird dust

New member
אני השגתי לאחורנה פטיפון חדש ../images/Emo6.gif

ויש לי באזור ה70 תקליטים (הורדתי אוספים ואת מייק ברנט) לתקליטים יש סאוונד מיוחד ומומלץ לאנשים לשמוע אותם אני גם צריך להשיג א התקיט של WYWH תקליט ממש טוב (לדעתי) יש לי את החומה DSOTM אנימלס ו MEDDLE ומה שמרגיז זה שיש ל סריטה בDSOTM בדיוק באמצא MONEY

raananta

New member
לפני כמה שנים הייתי ב"אוזן השלישית"

מצאתי שם גם את WYWH וגם את DSOTM במחירים "מופקעים" של 10-15 ש"ח לתקליט במצב ממש טוב (יד שנייה כמובן). היו שם גם כל מיני קינגקרימסונים וכו. אז לכל אוהבי הוונילים שווה לקפוץ ולבדוק אולי יהיו שם מציאות.

weird dust

New member
היום (ד') אני הולך לבדוק אצלהם

יש בשדרות מוריה בחיפה חנות שלהם והם אמרו שיש להם תקליטים בין שקל ל50 שקל ואני הולך לבדוק אני רוצה את WYWH ועוד מס' תקליטים

raananta

New member
../images/Emo45.gif זה שווה אפילו רק בכדי לתלות על

הקיר ממוסגר
ספר אם מצאת משהו. בהצלחה.

weird dust

New member
טוב חזרתי מהאוזן

וחזרתי על WYWH תוצרת חוץ (אני מעדיף אותם על פני אלו מהארץ) ראיתי גם את Atom Heart Mother אבל לא קניתי בסוף הלכתי עם אחותי הקטנה והבעיה בעיניין הוא שהיא ממש קטנה (8) ואז היא נורא מעצבנת וכשראיתי שהיא מטרידה את המוכרת לא היה לי נעים להשאיר אותה אז קניתי רק את WYWH ב34 שקל (לא היה להם DOORS וLED ZEPPLIN וגם בלאק שבת חבל)

../images/Emo13.gif ../images/Emo66.gif

לפני כמה זמן הסתכלתי במחסן באוסף תקליטים הישן של ההורים שלי. אז חוץ משני תקליטים (אם אני לא טועה) של פינק פלויד, שלא בדיוק זיהיתי אותם כאלבום, כנראה אוספים, היו שם באמת דברים די שווים. זה היה לפני איזה שנה בערך, אבל ממה שאני זוכרת היה שם גם קווין, ביטלס, הדלתות, אלטון ג'ון, ועוד כל מיני דברים מעניינים. חבל שאין לי פטיפון, ושאח שלי הקטן שיחק בתקליטים בצלחות מעופפות כשהוא היה תינוק

weird dust

New member
תקליטים עכשיו ניכנסו לאופנה

ישנו יצור מחודש של פטיפונים, מתאמים לפטיפונים, מחטים היום כל די ג'י בינוני ומעלה מחזיק פטיפון ובגל הזה אני מסתדר לא רע לצערי היום מי שרוצה פטיפונים מתקדמים הם עולים באזור ה4000 שקל (אפילו אז הם לא עלו ככה). (פטיפונים מתקדמים הם כאלו שמסוגלים לקרוא את התקליט ולהריץ זמן ישנם של סוני או B&O) אני לא שיחקתי בצלחת מעופפת בתקיטים ולא הכנסתי אותם למיקרו והיום אני שמח על זה

FloyDviR

New member
אתה לא יודע

כמה הייתי נותן כדי לחוות שוב שמיעה ראשונה של WYWH... מקנא בך
במקרה גם אני היום שמתי לי במערכת את האלבום... הנאה לשמה

בינג

New member
ניצלו"ש קטן (2)...

1. עם איזה אלבום כדאי לי להמשיך? 2. למה אי-אפשר למצוא את המילים המלאות לשיר Another Brick Un The Wall ? זה הקטע שווטרס שר ממש חלק, ומנגן עם הבס- פעימה אחר פעימה...בדיוק הקטע לפני התיפוף שמתחיל את הפזמון...

FloyDviR

New member
אז ככה...

1. לדעתי, Dark Side Of The Moon... מה אני יגיד לך... WYWH והדארק סייד הם בעצם באים ביחד למאזין המתחיל של פינק פלויד... זה מין חוק לא כתוב להתחיל עם שניהם... 2. לא הבנתי ממש את השאלה... לאיזה חלק של השיר אתה מתכוון ? (1,2 או 3?)

edlessme

New member
אני דווקא התחלתי עם אנימלס והחומה..

אני חושב שזה גם הרבה יותר.. לא יודע.. מתאים...

בינג

New member
הגרסא של השיר בלי החלקים

לא 1, 2, 3...שם אין את זה.... וגם זה הגרסא של ההופעות החיות

בינג

New member
כאילו, אני בטוח שזה באחד מהגרסאות

אבל לי אין את האלבום, אז הורדתי את השיר גם בכל אחד מהחלקים וגם בגרסא אחת, ואני לא מוצא את זה בגרסא המחולקת...

Davidson

New member
../images/Emo13.gif

תנסה לחפש מילים ל-happiest days of our lives אני חושבת שזה הקטע שאתה מחפש

בינג

New member
תודה...

אני אחפש
הנה התרגום של מה שאני הבנתי מזה: Well, @#$%#$% into school There were certian tachers Who would hurt the children Anyway they could By pouring their division upon anything we did Exposing every weekness How the kid would hidden by the $#%#$% (Hahahahahaha) ואז ווטרס צועק עוד שני שורות שנגמרות ב-With their lives משהו כזה...ואז מגיע We don't need no education שכתבתי #$%^$#% זה בגלל שלא הבנתי מה הוא אומר... אני יודע שחלק מהדברים שכתבתי לא הגיוניים... אולי עכשיו הבנתם למה אני מתכוון?

בינג

New member
חחח

חיפשתי ומצאתי.ץ..זה Happiest days of our lives When we grew up and went to school There were certain teachers who would Hurt the children any way they could By pouring their derision Upon anything we did And exposing every weakness However carefully hidden by the kids But in the town it was well known When they got home at night, their fat and Psycopathic wives would thrash them Within inches of their lives לפחות הצלחתי לתרגם חצי לבד

למעלה