וואו!! איזה חלום מטאל!!

DredLox

New member
וואו!! איזה חלום מטאל!!

חלמתי שחזרתי לאריאל, ועשיתי מסיבה, אבל בהתחלה השתכרנו עם המשפחה כזה : ) ואז באו מלא אנשים. ואת רובם אני לא מכיר בכלל. ואז הייתה מסיבה עצבני, ודיברתי עם טשי, והראתי לה תמונות של מיכאל ושל חברה שלו, והיא התעצבנה כי הוא מכוער ויש לו חברה, ולה לא....והיא אמרה שאף פעם אף חייל לא התחיל איתה, והיא הייתה עצבנית רצח על זה : )))) ואז אחרי זה בבוקר, רוב האנשים ישנו אצלי, אבל אני לא ידעתי מי הם בכלל, ואז כזה הייתי בטיוח שזה יום שבת, וכיאל והמסיבה הייתה בשישי, אז אמרתי להם שהאוטובוס הראשון הוא ב4 וחצי..ואז כזה לא עשינו כלום, וסתאם דיברנו כולנו, ואז הלכתי לךהתרחץ וכשיצאתי כולם פתאום נעלמו, חוץ מכמה חברה, ואז קלטתי שזה יום רביעי ואני צריך לחזור לטכניון ללמוד, אבל השעה הייתה כבר שמונה בערב ונלחצתי כי הפסדתי יום לימודים, אז אמרתי לאלא שנשארו שיחכו איזה חצי שעה ואז נסע כולנו לחיפה. והם אמרו שהם יחכו, ואז ראיתי איזה תוכנית מצוירת, וכשיצאתי הם כבר הלכו כולם הביתה או משהו, אז התחלתי לסדר תיק לחיפה, וחיפשתי את כלהדברים שלי וזה, ומצאתי ארנקים של כל מיני אנשים שאני מכיר אבל שלא היו במסיבה בכלל, וחשבתי שיצאתי מורווח. ואז התעוררתי ונרגעתי מזה שאני בעצם בחיפה ולא באריאל, ולא הפסדתי יום לימודים, כי גם ככה אתמול נגמר הסמסטר בלי שום קשר : ) אז היו לי עוד מלא חלומות מגניבים, אבל אין לי כוח לשתף : )))

למעלה