וואו, איזה יום עמוס היה לנו

וואו, איזה יום עמוס היה לנו../images/Emo149.gif

אבל כיף שלי יום. בבוקר היינו בפארק של גבעתיים. היו הופעות מחול של להקות מגבעתיים וגם עמית שלי הופיע על הבמה בסולו וזה היה נפלאאאאאא. צילמתי ואני מקווה שייצא יפה. היו שם עוד הופעות של ליצנים והילדים היו מבסוטים. הגענו באחת הביתה, סידרתי משלוחי מנות לאחותי, לשני האחים שלי ולהוריי ונסענו לסעודת פורים המסורתית שאנחנו עושים כל שנה אצל ההורים שלי. כל הבני-דודים הגיעו והיה שמחה וששון. הגענו בחמש הביתה, מותשים אך מרוצים ואני נפלתי לשינה של שעה. עמית נסעה לבית ספר למסיבת פורים של הכיתה עד עשר בלילה ותכף אני מתארגנת עם ארוחת ערב לטל והשכבה. יום מעייף אבל כייפי. ראיתי שהפורום כל כך פורה ביום וחצי שבקושי נכנסתי. איזה כיף לראות את זה. זה מחמם לי את הלב. ומילה לעידית. את ג-ד-ו-ל-ה. את נ-פ-ל-א-ה ויש לך סבלנות מברזל והמון המון המון יכולת תמיכה ונתינה. מתה עלייך. התרומה שלך לגן עדן ולאש"ת בפורום היא עצומה ואני מאושרת שנתנו לך את הגלימה האדומה שאת עוטה עלייך. אוהבת, יעל

גם אני חושב ככה --

בגלל זה התחתנתי אתה. לעידית באמת יש סבלנות עצומה (ואיתי באמת צריך המון סבלנות) ויכולת נתינה ואהבה שמעולם לא ראיתי קודם. חודשיים אחרי שהכרנו החלטנו להתחתן, וחמישה חודשים לאחר ההיכרות כבר היינו נשואים. זו היתה ההחלטה הטובה בחיי, עודד

לאבא של כדור../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif

אתה צריך ניק משלך... לרגע התבלבתי כשקראתי את ההודעה שלך ואז הבנתי ש"התלבשת" על הניק של עידית. ושוב, מכל הלב ואני שמחה שתרמתי לרומנטיקה בבית שלכם... עם המחמאות שגרמתי לך להרעיף על עידית. אני בטוחה שמגיע לה. מקסימה אמיתית. יעל

../images/Emo9.gif מה קורה כאן? ../images/Emo12.gif

אני כמה דקות עוזבת את המחשב... יעלי כל כך תודה, סבלנות אף פעם לא היתה התכונה המצטיינת שלי, מה שרואים מכאן לא רואים מישם
המון תודות איזה פירגון. ומי היה זה שכתב "מי צריך פרוטקציות שיש קשרים"
ואני צריכה להודות לך על כך שנתת לעודד הזדמנות להתחנף- מגניב
מתוקי. אתמול הוא היה עם אושרי ממש כל היום והיום בבוקר הוא גם היה איתו כך שסוף סוף אחרי שבוע הצלחתי להרדם מהר (בבוקר) ולישון קצת, אחרי שנדודי השינה הקשים שלי חזרו לתקוף במלא המרץ. שמחה לקרא שיומכם היה נפלא וגם שעמית צריכה לחזור ב10 ולא באחת לפנות בוקר. ילדה טובה. אני חייבת לכתוב שאני מפחדת לצאת למקומות הומים בירושלים, יש לי ממש סיוטים מפיגועים... בטורונטו היינו יוצאים בלי סוף אפילו בכפור לאלף אירועים. היה שם לדוגמא בימי ראשון הצגות בשיטת "שלם כפי יכולתך", בכלל עשינו שם כיף חיים. גם כאן יש אופציות אבל אני ממש פחדנית. מחכה בקוצר רוח למפגש

איזה מרגש לקרוא הכל ../images/Emo99.gif

גם את החגיגות של משפחת שחר. גם את הצהרת האהבה המדהימה של החצי השני. וגם חייבת להסכים עם כל התשבוחות על עידית. את מכירה אותה כבחורה נפלאה רק מהכתוב. אז חכי עד שתפגשי בה... עידית, הפורום הזה לא היה אותו דבר בלעדייך (ואת יכולה להסמיק חופשי, לא רואים
).

1הירוקה

New member
עידית את באמת גדולה

תמיד מעדכנת את כולם חוקת שואלת מוצאת אין הרבה כמוך כל הכבוד נותנת חיזוקים וכח לכולנו ..... בנוגע למפגש נראה לי שאני אבוא לבד בעלי עובד לא נורא נסתדר גם לבד ... תגידו מה מביאים .... בנוגע לנעלים הם זזות לכמה כיוונים ? כי אחרת איך אפשר לישון על הבטן ...

למעלה