וואו! איזה כיף לי!! שיואו!

tomerol

New member
וואו! איזה כיף לי!! שיואו!

אתמול נסגרה מכירה שלי, וכבר היום הלקוח מתלונן שהוא לא קיבל את הפריטים שלו. הוא אפילו מאיים עם פידבק שלילי! מה אני אמור לעשות במצב כזה? הסברתי לו איך זה הולך וכמה זמן לוקח למשלוח להגיע (אפילו לא שלחתי עדיין).
פידבק שלילי זה לא משהו שאני יכול לסבול, במיוחד שאין לי כל כך הרבה פידבקים, ככה שפידבק אחד שלילי - ואף אחד לא קונה ממני לעולם.

קורה מדי פעם

יכול להיות שהלקוח פשוט רוצה לוותר על העיסקה, אם לא שלחת את המוצר, תנסה לברר איתו אם הוא מעדיף את הכסף חזרה במקום המוצר. תזכור שבמצבך, יכול להיות שעדיף להפסיד את המכירה או את עלות המוצר והרווח כדי לא לקבל פידבק שלילי. גם לי היו מס' לקוחות כאלה, שאפילו פתחו דיספיוט בפייפל יום לאחר התשלום שלא קיבלו את המוצר...ולא סגרו את הדיספיוט אפילו לאחקר שקיבלו אותו...אין מה לעשות, יש גם כאלה אבל הם מיעוט.

evilihi

New member
ויש גם את אלה

שפתחו דיספיוט, קיבלו כסף חזרה מפייפאל, קיבלו את המוצר לאחר כמה שבועות - ואפילו לא טורחים להודות שקיבלו ("מה את רוצה, חיכיתי המון זמן אז מגיע לי את זה חינם על עוגמת הנפש, ואני לא מתכוון להחזיר את זה או לשלם שוב")

evilihi

New member
הו אני אוהבת כאלה

היה אחד שאיים שאם תוך 3 שבועות הוא לא מקבל את המוצר, ואם הכסף שהוא שילם פעמיים (עשיתי ביטול לתשלום אחד) לא יוחזר, הוא יתבע אותי וכאלה...הסברתי לו שדואר בינ"ל יכול לקחת גם חודש ויותר.. והסיפור של הלקוח שקנה מוצר (אמריקאי) 3 ימים לפני חג האהבה, ונתן פידבק שלילי כי הוא לא קיבל את זה בזמן... וההולנדי שטען שזמן המשלוח נורא ארוך (10 ימים בדואר מישראל להולנד, באמת מאוד ארוך). לא חסרים...

evilihi

New member
ועוד אחת..

עכשיו ראיתי את המייל הזה בתיבת דואר שלי (נקיון חג של המיילים
) קנתה מוצר מסוים - 6 שבועות רדפתי אחרי עם פידבק - שום דבר. 3 חודשים אחרי היא נזכרה לאיים שאחד החלקים במוצר לא עובד, והיא דורשת להחזיר את זה אם לא היא תפנה לאיביי ופייפאל. כמובן שהודעתי לה שהיא לא יצרה איתי קשר בזמן, מדובר במוצר שאי אפשר להחזירו פתוח, ושאם היא כ"כ מתעקשת היא יכולה להחזיר על חשבונה, ואם זה באמת פגום אני אזכה אותה פחות החלק היחסי במשלוח, ואם זה תקין היא תאלץ לשלם שוב על משלוח בלי שום החזרים או זיכויים. זה היה בדצמבר 2005 - אחרי המייל תשובה שלי לא שמעתי ממנה יותר.

למעלה